Kviknet: Lynhurtigt internet på din adresse!

Gør som +400.000 danskere og sammenlign markedet

  Med en adresse kan vi vise de produkter, som er tilgængelige netop der.

  Sammenlign bredbånd fra Kviknet med andre udbydere:

  • Fastspeed
  • Altibox
  • Kviknet
  • Stofa
  • Fibia
  • Hiper

  Din nabo har allerede fået bedre internet

  Sammenlign og køb i tre simple trin

  Om Kviknet:

  Kviknet blev etableret i 2013 med det klare formål at sænke priserne på adgang til internettet, så alle kan være med - de ønsker at bryde de store selskabers monopol og give danskerne hurtigt, billigt bredbånd. Kviknet er en del af virksomheden Netaccount som blandt andet sælger professionelle IP-telefonsystemer. Kviknet arbejder intensivt på at holde omkostningerne nede og tilbyder overskuelige priser uden nogen former for skjulte gebyrer. Kviknet udbyder følgende produkter til private og mindre virksomheder: DSL-forbindelser, Coax og Fibernet til store dele af landet. Læs mere om Kviknet længere nede på siden.

  Danmarks største sammenligningsportal

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  100% gratis
  Hurtigt og nemt
  Uvildig og neutral

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

  Hvad er Kviknet fiber?

  Kviknet levere fibernet til store dele af Danmark. Kviknet ønsker at give danskerne kvalitets fibernet til en lav pris og gøre op mod det tidligere monopol på det dansker bredbåndsmarkedet. Fibernet fra Kviknet definerer sig ved at være lynhurtigt fibernet til en fast lav pris. Prisen på fibernet hos Kviknet er 299,- pr md

  COAX bredbånd er ligeledes også en udbredt teknologi og er en af de nyere teknologier på markedet. COAX bredbånd leverer dit internet gennem kabel-tv-stikket. Man regner med, at COAX med tiden kan komme til at kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000/100 Mbit/s., og sammen med fibernet, blive en af fremtidens bredbåndsteknologier.

  Med mobilt bredbånd har du mulighed for at tage din internetforbindelse med over alt. Mobilt bredbånd leverer din internetforbindelse gennem et SIM-kort, som du enten sætter i et USB-modem eller en router. Fordelen ved mobilt bredbånd er den fleksibilitet, som teknologien giver dig. Dog skal du være opmærksom på, at teknologien ikke egner sig godt til dig, der ønsker at bruge meget data, da der ved næsten alle abonnementer er en øvre forbrugsgrænse.

  Fibernet er den nyeste og mest moderne af de tre teknologier. Hvis du vil vide mere om teknologien, kan du læse nedenstående afsnit, hvor vi guider dig gennem alt, du bør vide om fibernet.

  Og Kviknet bredbånd er ingen undtagelse.

  Hvordan ser Kviknet trustpilot ud?

  3,9 stjerner ud af 5. Kunderne er generelt meget tilfredse med Kviknet og 79% af anmelderne svarer med 5 stjerner. Kviknets kundeservice svarer på de fleste anmeldelser uanset om antallet af stjerner.

  Hvor kan jeg se Kviknet anmeldelse henne?

  Du kan finde anmeldelser af Kviknet på Truspilot.dk ved at følge linket herunder: Trustpilot Kviknet

  Hvilken Kviknet router følger med?

  Afhængigt af typen af forbindelse, om det er DSL, COAX eller Fibernet, leverer Kviknet forskellige routere som passer til den ønskede forbindelse. Router leveres uden merpris. Du kan se hvilke routere Kviknet levere herunder: Fibernet eller DSL: Inteno DG200A eller Genexis ED500 COAX: Sagemcom 3890v3

  Hvordan kontakter jeg kviknet kundeservice?

  Kviknets Kundeservice er udelukkende online. Via følgende link kan du både læse relevante artikler og finde kontakt info: Kviknet Kundeservice
  Ligeledes kan deres tekniske support kun kontaktes online via følgende link: Kviknet Teknisk Support

  Hvad er ”mit Kviknet”?

  Mit Kviknet er en samlet oversigt for den enkelt kunde. Her kan man som kunde logge ind, se regninger, bestille flytning, ændre betalingskort mv.

  Hvad er Kviknet bredbånd?

  Kviknet levere flere forskellige bredbåndtyper til store del af landet. Kviknet tilbyder tre forskellige typer af forbindelse; DSL, COAX (Kabel TV) og Fibernet. DSL Internet via telefonstikket (DSL-teknologien) har gennem årene været den mest anvendte bredbåndsteknologi i Danmark, da denne teknologi opkobler til internettet over de almindelige fastnet telefonkabler (også kaldet kobbernettet). Det er TDC, der ejer kobbernettet i Danmark, men der er mange udbydere, som lejer sig ind og tilbyder internet til danskerne. Det er altså det samme (TDC’s) netværk, alle udbyder. Derfor vil det i 99% tilfælde være et identisk produkt, udbyderne tilbyder på kobbernetværket. At produkterne er ens, er kun tilfældet for internetforbindelsen og ikke for TV-pakkerne. COAX COAX-teknologien betyder, at du benytter kabel-tv-stikket til at skabe internetforbindelse i dit hjem. Derved kan du modtage både TV og internet igennem samme kabel, men du kan ofte også nøjes med en af delene. COAX er det modsatte af kobbernettet, hvor man skal have bredbånd for at få TV. Potentialet for COAX-teknologien er stort, da det på lang sigt vil kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000 Mbit/s. Det er dog langt fra muligt for alle danskere at få COAX endnu. Fibernet Fibernet er en type internetforbindelse, hvor signalet føres gennem nedgravede lyslederkabler. Det betyder, at internetsignalet transporteres med lysets hastighed. Du kan derfor opnå utroligt høje hastigheder med denne teknologi - ja, faktisk får du det hurtigste bredbånd i Danmark via fiberkabler. Fibernettet er desuden kendetegnet ved at levere symmetriske hastigheder. Det vil sige, at upload-hastigheden er den samme som download-hastigheden - for eksempel kan du få et fibernetsabonnement med 1000/1000 Mbit/s. En anden fordel ved fibernettet er, at internettet heller ikke vil blive påvirket af, at flere er koblet til internettet på samme tid.

  Hvad er Kviknet drift status?

  Du kan se Kviknets driftstatus via følgende link: Kviknet Drift

  Hvordan laver jeg en Kviknet opsigelse?

  Som privat kunde har du som udgangspunkt 14 dages opsigelse. Dette er dog ikke gældende hvis du fx har fået lavet teknikerbesøg inden for denne periode. Der er 6 måneder bindingsperiode på et internetabonnement fra Kviknet. Et abonnement hos Kviknet kan opsiges med 30 dages varsel, dog tidligst til bindingsperiodens udløb. Ønsker du at opsige dit abonnement hos Kviknet skal du enten sende en mail til kundeservice@kviknet.dk eller indsende en formular ved at bruge følgende link: Kviknet Support

  Har Kviknet hastighedstest?

  Kviknet har en ikke deres egen hastighedstest. Vi anbefaler at du anvender Samlino hastighedstest . hvor du også kan sammenligne dit produkt med andre udbydere.

  Hvad er Kviknet internet?

  Kviknet internet defineres ved at Kviknet tilbyder tre forskellige typer af internet forbindelse; DSL, COAX, Fibernet. Du kan læse mere om det enkelte typer af forbindelse under fanen ”Hvad er Kviknet Bredbånd”
  Tobias Sørensen

  Om Tobias Mølgaard Sørensen

  Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

  Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk