Menu

Kviknet: Lynhurtigt internet på din adresse!

Gør som +400.000 danskere og sammenlign markedet

  Sammenlign bredbånd fra Kviknet med andre udbydere:

  • Fastspeed
  • Boxer
  • YouSee
  • Kviknet
  • Stofa
  • Hiper
  • Fibia

  Din nabo har allerede fået bedre internet

  Sammenlign og køb i tre simple trin

  Om Kviknet:

  Kviknet blev etableret i 2013 med det klare formål at sænke priserne på adgang til internettet, så alle kan være med - de ønsker at bryde de store selskabers monopol og give danskerne hurtigt, billigt bredbånd. Kviknet er en del af virksomheden Netaccount som blandt andet sælger professionelle IP-telefonsystemer. Kviknet arbejder intensivt på at holde omkostningerne nede og tilbyder overskuelige priser uden nogen former for skjulte gebyrer. Kviknet udbyder følgende produkter til private og mindre virksomheder: DSL-forbindelser, Coax og Fibernet til store dele af landet. Læs mere om Kviknet længere nede på siden.

  Danmarks største sammenligningsportal

  100% gratis
  Hurtigt og nemt
  Uvildig og neutral

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  FAQ

  Bredbånd er en betegnelse for den måde, som du bliver forbundet til internettet. I Danmark er der mange former for bredbånd, og du kan få dit internet leveret gennem forskellige teknologier. De mest udbredte teknologier er DSL, COAX, mobilt bredbånd og fibernet.

  DSL bredbånd er den slags internet, langt de fleste har mulighed for at få. Med DSL bredbånd får du internettet leveret gennem telefonstikket ved brug af et DSL-modem. Teknologien er ældre, men meget udbredt i Danmark, fordi den kun kræver et telefonstik.

  COAX bredbånd er ligeledes også en udbredt teknologi og er en af de nyere teknologier på markedet. COAX bredbånd leverer dit internet gennem kabel-tv-stikket. Man regner med, at COAX med tiden kan komme til at kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000/100 Mbit/s., og sammen med fibernet, blive en af fremtidens bredbåndsteknologier.

  Med mobilt bredbånd har du mulighed for at tage din internetforbindelse med over alt. Mobilt bredbånd leverer din internetforbindelse gennem et SIM-kort, som du enten sætter i et USB-modem eller en router. Fordelen ved mobilt bredbånd er den fleksibilitet, som teknologien giver dig. Dog skal du være opmærksom på, at teknologien ikke egner sig godt til dig, der ønsker at bruge meget data, da der ved næsten alle abonnementer er en øvre forbrugsgrænse.

  Fibernet er den nyeste og mest moderne af de tre teknologier. Hvis du vil vide mere om teknologien, kan du læse nedenstående afsnit, hvor vi guider dig gennem alt, du bør vide om fibernet.

  Og Kviknet bredbånd er ingen undtagelse.
  Kviknet bestræber sig på at nå ud til hele Danmark, og du kan finde ud af, om du kan få Kviknet ved at skrive din adresse i toppen af denne her side.
  De har forskellige priser på deres forskellige produkter, og du kan sammenligne priserne øverst på denne side, eller via deres egen hjemmeside. Det eneste der er tilfælles for produkterne er, at det ikke koster noget at oprette et abonnement hos dem.
  Der er en høj kundetilfredshed hos Kviknet. På Trustpilot har Kviknet over 1.600 anmeldelser, hvor deres samlet score ligger omkring 4 stjerner. Det betyder, at deres kunder er tilfredse med produktet og deres service.
  Hvis du gerne vil kontakte Kviknet, så kan du skrive til dem via deres beskedformular på deres hjemmeside, så kommer du igennem til Kviknets kundeserviceafdeling.
  Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.