Menu

Billig telefoni: Hurtig og gratis sammenligning her Find billig telefoni på under 1 minut!

Vis resultater nu

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Mobilabonnement

Telefoni giver dig mulighed for at bruge din mobiltelefon eller fastnettelefon til at snakke med andre, der også har en mobiltelefon eller fastnettelefon. I dag har langt de fleste mobilabonnementer tale inkluderet, og en del har endda fri tale med i prisen.
Et mobilabonnement er en pakkeløsning, der indeholder et forudbestemt indhold til en forudbestemt pris. Ofte vil et mobilabonnement indeholde et bestemt antal timer, som du kan tale, et bestemt antal sms’er, du kan sende, og et bestemt antal GB data, som du kan bruge. I takt med at konkurrencen på det danske telemarked er steget, er der dog nogle selskaber, der har forsøgt at differentiere sig ved at tilbyde et væld af ekstra services, som, for eksempel, abonnementer på streamingtjenester til musik, TV, film og bøger. Andre selskaber har forsøgt at inkludere oplevelser som, for eksempel, adgang til Tivoli. Dog har udvalgte selskaber valgt at satse på at tilbyde så billig telefoni som muligt, for at tiltrække den prisbevidste forbruger. Der er derfor rig mulighed for at få et mobilabonnement, som passer præcist til dit behov og forbrug, og du kan allerede sammenligne dig frem til den rigtige løsning, lige her.
Når du skal til at vælge et nyt mobilabonnement, er der en række ting, du bør overveje, før du tager et valg. Hvis du vil sikre dig, at du får billig telefoni, bør du både overveje, hvad dit forbrug er på nuværende tidspunkt, og hvilket behov du vil have i fremtiden. Det kan være en god idé at undersøge, hvilket forbrug du reelt har, da du dermed får et realistisk billede af, hvor meget tale og data du egentlig har brug for. Er du i tvivl om, hvordan dit forbrug er, kan du på nogle telefoner få indsigt i dit forbrug, men ellers vil du altid kunne tjekke det på din nuværende udbyders hjemmeside. Du bør ligeledes overveje, hvordan dit forbrug bliver fremover. Ved du, for eksempel, allerede nu, at du snart skal rejse uden for Danmarks grænser, bør du måske overveje at vælge et mobilabonnement, der inkluderer data i det land, du skal rejse til.
Hvor meget telefoni du har behov for, kommer an på, hvor meget du taler i telefon hver måned. Snakker du sjældent i telefon, og har du dermed et lavt taleforbrug, bør du måske overveje at vælge et abonnement med et fastsat antal timer, du kan tale. Har du derimod et højt forbrug af tale, og bruger du mange timer på at snakke i telefon hver måned, bør du måske overveje at vælge et abonnement med fri tale, så du ikke har begrænsning på, hvor meget du kan tale. Du bør altid overveje, hvor meget du snakker i telefon, når du skal vælge et nyt mobilabonnement. Kender du dit forbrug, kan du vælge et mobilabonnement, hvor du ikke ender med at betale for tale, data og andre ting, du ikke bruger, og dermed opnå billig telefoni.
Hvor meget data du har behov for i dit telefonabonnement kommer ligeledes an på, hvor højt et forbrug du har hver måned. Bruger du blot din telefon til at tjekke en e-mail hist og her, så har du nok ikke behov for så meget data i dit mobilabonnement. Bruger du derimod din mobil til relativt datatunge opgaver, såsom streaming af musik og film, har du nok behov for at vælge et mobilabonnement med en del data. Samlino.dk anbefaler, at du undersøger dit forbrug ved at logge ind på din nuværende udbyders hjemmeside, så du ved, hvor meget data der bør være i dit ideelle mobilabonnement.
Hos Samlino.dk anbefaler vi, at du løbende revurderer dit nuværende mobilabonnement. For at undgå at betale for meget, bør du som minimum genoverveje dit forbrug og behov hver 3. til 6. måned. Selvom dit mobilabonnement måske har passet perfekt til dit behov, da du købte det, kan dit forbrug og behov have ændret sig siden. Du bør derfor løbende overveje, om du kan få et bedre eller billigere abonnement. Med Samlino.dks gratis sammenligningsportal, kan du nemt og hurtigt sammenligne markedet, så du kan få billig mobiltelefoni.
Når du skal have et telefonabonnement, kan du som udgangspunkt vælge mellem et forbrugsafregnet abonnement eller en traditionel pakkeløsning, hvor du betaler for et forudbestemt antal taletimer. Ønsker du billig telefoni, så bør du overveje hvilke af disse, som passer bedst til dit forbrug og behov. Har du et meget lavt forbrug, og bruger du sjældent eller aldrig din mobil til at snakke i telefon, kan det være fordelagtigt for dig at vælge et forbrugsafregnet telefonabonnement. I et forbrugsafregnet abonnement, betaler du kun for det antal minutter, som du reelt snakker, og det kan derfor være en god løsning til dig, der ikke snakker meget i telefon. Har du derimod et større forbrug af tale, kan det nok bedre betale sig for dig, at du vælge et traditionelt abonnement. Med et traditionelt mobilabonnement betaler du et forudbestemt beløb og har et forudbestemt antal data. Det kan blive meget dyrt at vælge et forbrugsafregnet abonnement, hvis du har et gennemsnitligt forbrug. Et traditionelt abonnement kan også være en fordel for dig, som både bruger tale, sms og data på din mobil, da du med et traditionelt mobilabonnement ofte vil få alle disse i én pakkeløsning.
Er du en del af en familie, hvor I er flere, der har et mobilabonnement, kan du måske spare penge ved at vælge et familieabonnement. Med et familieabonnement køber du ét abonnement, som alle i familien kan bruge. Et familieabonnement har flere fordele - i stedet for at skulle betale for flere abonnementer hver måned, får du én regning, hvilket selvfølgelig gør det en smule mere simpelt at få det fulde overblik over de udgifter, du har til mobiltelefoni. Endvidere har mange familieabonnementer den fordel, at I internt i familien selv kan disponere over, hvem der skal have hvor meget tale og data. Du bør dog overveje familiens samlede behov, for at vurdere hvorvidt det er billigst for jer at vælge ét samlet familieabonnement, eller om I kan få billigere telefoni ved at vælge separate mobilabonnementer.
Vil du gerne have billig telefoni, og er du i tvivl om, hvorvidt du bør vælge fastnettelefoni eller mobiltelefoni, så bør du overveje, hvilket behov og forbrug du har. En mobiltelefon giver dig mulighed for at have mobiltelefoni, lige meget hvor du er, fordi du kan have din mobiltelefon med på farten. En mobiltelefon giver dig derfor fleksibilitet, hvis du har behov for at komme i kontakt med andre, når du ikke er hjemme. Dog kræver en mobiltelefon også, at du husker at lade den op, og at du har en stabil forbindelse, når du ringer op. Med en fastnettelefon er du en smule mere begrænset, da du kun har mulighed for at bruge den der, hvor du har valgt at placere den. Dog vil du ofte opleve, at du opnår en mere stabil forbindelse. Bor du et sted, hvor du har svært ved at opnå en tilfredsstillende mobil forbindelse, kan en fastnettelefon måske være en fordelagtig løsning for dig.
Når du vælger et abonnement med telefoni, bør du være opmærksom på, hvorvidt abonnementet kun gælder i Danmark, eller om det også gælder i EU. Efter de nye EU regler trådte i kraft i juni 2017, er det blevet muligt for dig at bruge dit mobilabonnement i udlandet, hvis du har et EU mobilabonnement. Efter længere forhandlinger, har EU nemlig gennemført fri roaming inden for EUs grænser - et tiltag der, ifølge EU, skulle give borgerne i EU billig telefoni og data, når de rejser inden for EU. Rejser du inden for EUs grænser, vil det derfor ofte være en fordel for dig at vælge et EU mobilabonnement, da du dermed ikke behøver betale ekstra for at bruge dit forbrug i udlandet. Skal du derimod ikke uden for Danmarks grænser, kan det være en fordel for dig at vælge et mobilabonnement, der kun virker i Danmark, da disse ofte er billigere, og du derfor har større mulighed for at få billig telefoni og data.
I Danmark findes der tre mobilnetværker, som alle selskaberne i Danmark bruger til at formidle telefoni gennem. På Telia og Telenors sammenlagte netværk er der Telia, Telenor, Call Me, Lebara, CBB Mobil, DLG Tele, Lycamobile, Greentel, Bolig:Net, Waoo, Greenspeak, OK Mobil og Evercall. Efter Telia og Telenor sammenlagde deres netværk, har det været det største netværk i Danmark. På TDCs netværk finder du Yousee, Telmore, Fullrate, Stofa, DanskNet, Coop Mobil, Altibox, Unotel, Nettalk og Happiimobil. Endeligt er der 3s netværk, som 3, OiSTER og Plenti bruger. Hvilket netværk er bedst afhænger i høj grad af, hvor i landet du bor. Bor du i en større by, vil du oftest ikke kunne mærke den store forskel på dækningen, men bor du i yderområder, kan det sagtens være, at der er forskel på, hvor godt de forskellige selskaber dækker.
Hvilket selskab, der passer bedst til dine behov, er en meget individuel beslutning. Ønsker du at få billig telefoni, bør du overveje at kigge på mobilabonnementerne fra nogle af de selskaber, der har relativt billige telepriser - hos selskaber som OiSTER, Greentel, Waoo og CBB Mobil, har du nemlig mulighed for at erhverve dig mobilabonnementer til relativt lave telepriser. Ønsker du i stedet et abonnement med masser af tale og data, kan du med fordel overveje selskaber som LycaMobile, Lebara og Plenti. Ønsker du til gengæld et mobilabonnement, hvor der medfølger lidt ekstra som, for eksempel, musiktjenester eller streamingtjenester, bør du måske overveje at kigge på mobilabonnementer fra selskaber som CBB Mobil, Telmore, youSee, Telenor, Telia og 3. Dog anbefaler vi, at du altid sammenligner alle mobilabonnementer, før du tager et valg om, hvilket der passer til dine behov.
Hvis du både ønsker billig telefoni og data, så anbefaler Samlino.dk, at du sammenligner mobilabonnementerne på markedet. Ved at sammenligne abonnementerne på markedet, kan du finde et abonnement, der passer til både dit forbrug og behov. Med Samlino.dks gratis sammenligningsportal kan du sammenligne mobilabonnementerne på markedet, for at finde det bedste, hvorvidt du ønsker et billigt abonnement eller et abonnement med masser af tale og data.

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev