Få Mobilabonnement med HBO på under et minut

Se resultater

Din nabo har allerede fundet et mobilabonnement gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad er HBO Nordic?

HBO står for Home Box Office og er en streamingtjeneste, hvorpå du kan se film og de kendte HBO serier, herunder Game of Thrones og Westworld. Under den samlede tjeneste er der grundlæggende tre forskellige del-tjenester: NOW, GO og Nordic. Det er dog kun Nordic, som er tilgængelig i Danmark og Norden, hvilket navnet også antyder. Nogle kalder det også Nordic HBO - kært barn har mange navne. Streamingtjenesten er især kendt for serien Game of Thrones, og dertil har tjenesten generelt et ry for at være mere grafisk end andre streamingtjenester såsom Netflix og Viaplay. Derudover er tjenesten kendt for deres mange selvproducerede serier. Du kan læse mere om streamingtjenesten hos HBO Danmark.

HBO Nordic pris - er tjenesten det værd?

Prisen for en HBO Nordic account er 99 kr. om måneden. Dog er det værd at have in mente, at du kan se HBO serier og film frit i en måned uden binding, men herefter er det desværre ikke muligt at få HBO gratis. Hvis du elsker gode serier og film og er villig til at betale for det, er streamingtjenesten den rette for dig. Der findes dog også andre alternativer til tjenesten, men konkurrenternes priser minder om HBO Nordic pris. Der er kun én HBO pris, hvorimod du hos andre streamingtjenester, såsom Viaplay, kan få forskellige pakker og dermed forskellige priser. Det er ikke tilfældet ved denne streamingtjeneste, og derfor er der kun én HBO pris.

Mobilabonnement med HBO - hvilke udbydere skal jeg vælge?

I stedet for at købe et HBO Nordic abonnement separat kan du med fordel kombinere dit mobilabonnement med HBO. Der er flere forskellige udbydere, som tilbyder en HBO Nordic account i forbindelse med dit mobilabonnement. Dette er dog ikke den eneste mulighed for at kombinere et HBO abonnement. Dette kan du f.eks. også gøre med TV-pakker, som f.eks. hos YouSee.

YouSee - HBO

YouSee med HBO kan fås ved at benytte et antal point fra din Bland Selv TV-pakke hos YouSee på streamingtjenesten - der er som oftest tale om 5 point. Det er altså nødvendigt at have en TV-pakke fra YouSee, før du kan forberede dine popcorn og nyde godt af YouSee med HBO samt begynde på de mange HBO film. Hos YouSee er der altså ikke tale om et mobilabonnement med HBO, men i stedet en TV-pakke.

Telia - HBO

Du kan købe Telia med HBO gennem dit mobilabonnement hos Telia. Prisen for at tilføje streamingtjenesten i dit mobilabonnement fra Telia ligger typisk på 79 kr. om måneden, men denne pris skal tillægges mobilabonnementets oprindelige pris. Efter du har fået adgang til Telia med HBO, kan du nemt begynde at streame HBO Nordic serier samt de bedste film på HBO. Hvis du ikke allerede har et HBO abonnement, kan du klikke dig videre øverst på siden for at sammenligne mobilabonnementer med HBO Nordic.

Telmore - HBO

Hvis du har et mobilabonnement hos Telmore, kan du opgradere til Telmore Play og derved få adgang til Telmore med HBO. Telmore Play ligger i prisklassen 159-259 kr. om måneden, hvis du kun vælger TV2 Play og HBO Nordic. Denne mobilabonnement-pakke er også kaldet Telmore Play med Film & Serier. Hvis du derimod vælger Telmore Play og tilvælger Premium pakken, koster abonnementet en lille smule mere om måneden. Når du har en af disse pakker, kan du se de bedste serier på HBO. Du kan finde priser på mobilabonnement med HBO via Telmore Play ved hjælp af vores sammenligningsværktøj.

Hvordan får jeg HBO Nordic?

For at få tjenesten skal du enten købe den via dit mobilabonnement, tilvælge den i en TV-pakke eller købe den separat. Derefter skal du blot oprette en bruger. Hvis du allerede har en eksisterende HBO Nordic account, kan du selvfølgelig også logge ind med denne. Herefter er du klar til at streame de bedste HBO serier samt de bedste film på HBO. Udover at streame på computeren, så kan du endvidere også downloade appen, og herefter skal du blot logge ind på samme måde. Efter denne proces er du igen klar til at se film på HBO. Hvis du derimod ikke er den største fan af tjenesten findes der også alternativer såsom Viaplay, C More, TV2 Play eller Netflix.

HBO Nordic 4k

Du kan endnu ikke streame HBO Nordic i 4k, men tjenesten tilbyder dog fuld HD i 1080p-kvalitet for alle enheder. Hvem ved, måske kommer der en HBO Nordic 4k opdatering inden for den nærmeste fremtid?

HBO Nordic - hvor mange kan se med samtidig?

Hvis du har tjenesten, kan du tilslutte op til fem enheder til din konto. Det er dertil muligt at se på to forskellige enheder på samme tid. Det er desuden værd at vide, at din computer ikke tæller med på listen over enheder, som er tilsluttet til din HBO Nordic account. Det betyder, at du kan have op til fem forskellige smartphones eller tablets tilsluttet til en bruger, samtidig med at du også kan benytte flere computere.

HBO serier - hvilke skal jeg se?

Der er mange gode serier på HBO. Flere mener, at den populære serie Game of Thrones er en af de bedste HBO serier. Der findes dog også meget nyt på HBO, i modsætning til Game of Thrones, som er ved at være en ældre serie. HBO serier er faktisk kendt som nogle af de bedste og mest kvalitetsfyldte serier på markedet. Man kunne nævne Deadwood, Big Little Lies, Game of Thrones og mange flere. De bedste serier på HBO er dog dem, som imødekommer dine behov. Omend det er action, drama, komedie eller andet, så har HBO Nordic noget for dig.

HBO film - hvad må jeg ikke gå glip af?

Ikke nok med at der findes gode HBO serier, så findes der også gode film på HBO. Blandt de bedste film på HBO kunne man eksempelvis nævne Bad Boys, Forrest Gump, 12 Years A Slave, The Notebook og mange flere.

Sammenlign mobilabonnementer med Samlino.dk

Er du på udkig efter et nyt mobilabonnement, så slipper du nu for at besøge et utal af forskellige udbydere for at finde det rette abonnement til dine behov. Med Samlino.dk kan du nemt finde dit bedste mobilabonnement, som passer til dig og dine behov. Du kan sammenligne priser i toppen af siden. Hos Samlino er der altid penge at spare - Blandt andet ved at sammenligne din bilforsikring eller Tesla forsikring.