Sammenlign nemt og gratis mobilabonnementer med Mofibo

Vis resultater

Sammenlign og køb i tre simple trin

Din nabo har allerede fundet et mobilabonnement gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad er Mofibo?

Hvis du er træt af at bære rundt på tunge bøger, er appen Mofibo som sendt fra himlen til dig. Mofibo er nemlig en e-bogstjeneste, hvorpå du får adgang til mange tusinde lyd- og e-bøger. Tjenesten er startet af den danske iværksætter, Morten Strunge, hvorfor det er nemt at finde dansk materiale på appen. I skrivende stund samarbejder Mofibo med over 100 danske og udenlandske forlag, og tjenesten tilbyder over 45.000 bøger i sit katalog.

Mofibo bøger og Mofibo lydbøger

Som nævnt i det tidligere afsnit har Mofibo bøger, der læses af dig selv, samt lydbøger der bliver læst op for dig. Lydbøgerne giver dig en fleksibilitet, så du kan tage opvasken, køre bil eller noget helt tredje, samtidig med at du lytter til din yndlingsbog.

Appens tekniske funktioner

På bogtjenestens app er der en række fede funktioner, som du bør kende til. Her er 7 vigtige funktioner: 1. Du kan skrue op og ned for læsehastighed, hvis du synes det går for langsomt eller har svært ved at følge med. 2. Du kan downloade e-bøgerne og lydbøgerne til offline brug. På den måde kan du læse/lytte, når du vil. 3. Det er muligt at sætte sleep-timer til, så afspilningen stopper automatisk. Nyttig funktion hvis du skal til at sove. 4. Du kan lave din egen personlige, digitale bogreol, som dine venner kan se og måske blive inspireret af. 5. Hvis du er svagt seende, kan du skrue op og ned for skriftstørrelsen. 6. Du kan fortælle appen, hvilke genrer du godt kan lide, og appen vil ud fra de oplysninger give dig anbefalinger. 7. Du kan anbefale bøger, ligesom du kan læse andres anbefalinger af bøger. Det sikrer, at du finder den rette bog.

Mofibo pris - hvad koster Mofibo abonnement?

Er Mofibo gratis, eller koster det penge? Godt spørgsmål; tjenesten koster 129 kr. pr. måned, og der er altså derfor ikke noget, som hedder "gratis Mofibo". Du får dog adgang til en Mofibo prøveperiode på 14 dage, men du får altså ikke en helt gratis måned. Dette Mofibo tilbud er selvfølgelig kun til nyoprettede kunder, men det er muligt at opsige abonnementet inden prøveperiodens afslutning ganske omkostningsfrit, for der er nemlig ingen binding, og dermed er Mofibo gratis i en kort periode.

Mofibo abonnement - hvordan oprettes du?

Her er hjælp at hente, hvis du er i tvivl om, hvordan man opretter sig og kommer i gang med et Mofibo abonnement: 1. Gå på tjenestens hjemmeside, Mofibo.com 2. Klik på "Prøv gratis i 14 dage"-ikonet øverst i højre hjørne. 3. Følg instrukserne på hjemmesiden, der bl.a. indebærer, at du skal indtaste din e-mail og en adgangskode. Herefter dit navn og telefonoplysninger. Hvis du har et gavekort eller en rabatkode, skal du markere "Har du et gavekort eller en rabatkode?", hvorefter du kan indtaste din unikke kode. Desuden kan du også oprette dig med Facebook. 4. Indtast kortoplysninger. Husk, at dette ikke betyder, at Mofibo trækker penge fra dig med det samme. Betalingen forekommer først efter prøveperioden på 14 dage. 5. Download Mofibos app i din app-butik, som f.eks. App Store, Play Butik, Play Store eller Google Play. Appen er gratis, og derudover er det vigtigt at understrege, at du ikke kan benytte bogtjenesten på computeren, men kun på tablet eller mobil. 6. Du har nu færdiggjort din oprettelse, og du kan nu logge ind med din oprettede bruger - god læselyst!

Har du Mofibo rabatkode og/eller Mofibo gavekort?

Er du ny kunde skal du, som nævnt i forrige afsnit, under oprettelsen sætte flueben i "Har du et gavekort eller en rabatkode", hvorefter du får mulighed for at skrive din unikke aktiveringskode. Hvis du i forvejen er kunde, skal du logge ind og finde "Gavekort og rabatkoder" under "Abonnement". Her skal du indtaste koden på din Mofibo rabatkode eller gavekort i feltet "Indløs kode". Til slut trykker du på knappen "Indløs". Vil du gerne give et Mofibo gavekort til en bekendt læsehest, så gå på appens hjemmeside og klik på "Gavekort" blandt kategorierne i øverste, højre hjørne. Du kommer nu ind på en side med 3 muligheder; et Mofibo gavekort på 3, 6 eller 12 måneder. Gavekortene koster henholdsvis 387 kr., 774 kr. eller 1548 kr. Når du har købt gavekortet, får du det tilsendt på e-mail. Herefter printer du det ud og giver det som gave.

Bookmate, Flipp og Politiken Books.

Hvis man ikke er til et Mofibo abonnement, findes der heldigvis andre gode, hvis ikke bedre, alternativer hertil: Det første alternativ er Bookmate, som tilbyder over 900.000 lyd- og e-bøger fra flere end 600 forlag. Til forskel fra Mofibo kan man med Bookmate også læse eller lytte til bøgerne på computeren. Et andet alternativ er Flipp, som er til dig, der elsker magasiner, hvad enten det er Hjemmet, Euroman, Vores Børn eller andre. Flipp udbyder nemlig over 40 digitale magasiner, som du kan læse på farten. Det sidste alternativ er Storytel, som minder utrolig meget om Mofibo. De to tjenester er endda ejet af det samme selskab. På tords af deres ligheder har Stroytel dog et lidt større udvalg.

Mobilabonnement med Mofibo

Du kan desværre ikke få et Mofibo mobilabonnement. Fra 2017 opsagde selskabet således sine partnerskaber med firmaerne TDC og Plenti, som berørte pakkerne Telmore-,Yousee- og Plenti Mofibo, hvorfor du ikke kan få et telefonabonnement med Mofibo. Er du alligevel på udkig efter et mobilabonnement med adgang til lyd- og e-bøger, men ikke med Mofibo tillægspakker, så giver vi dig her et fantastisk alternativ, der både er billigt og omfattende: Telmore Play inkluderer Bookmate og Flipp til 169 kr. om måneden. Men det stopper ikke her; med Telmore Play får du også adgang til HBO Nordic, C more, Min Bio, Telmore Musik, TV2 Play, FRI tale og 30 GB data! Dette er stadig kun til 169 kr. om måneden! Find Telmore Play her.

Hvor findes det bedste mobilabonnement?

Det er et godt spørgsmål, og i sidste ende kommer det an på, hvilke unikke præferencer du har. Markedet af mobilabonnementer kan være en jungle at finde rundt i, men frygt ej; hos Samlino har vi samlet mobilabonnementerne for dig, så alt du skal gøre er at vælge. Sammenlign hurtigt, nemt og ganske gratis ved at rulle op på siden og trykke på den orange knap. Husk også at sammenligne ting såsom: