GAMING uden lag og høj ping?

Gør som +400.000 danskere og sammenlign markedet

  Med en adresse kan vi vise de produkter, som er tilgængelige netop der.

  Sammenlign bredbånd fra mange kendte internetudbydere:

  • Fastspeed
  • Boxer
  • Altibox
  • Kviknet
  • Stofa
  • Hiper
  • Fibia

  Din nabo har allerede fået hurtigt bredbånd gennem os

  Sammenlign og køb i tre simple trin

  Hvad er gaming?

  Gaming betyder i al sin enkelthed, at man spiller computerspil, hvilket både kan ske offline og online, og ordet gaming bruges også i udtrykket "at game" - samt "en gamer". Computerspil bliver udforsket på adskillige platforme - både stationære computere, bærbare computere, tablets, spillekonsoler og mobiltelefoner. For at kunne komme til at game optimalt, så kræver det lynhurtig bredbånd, internet eller fibernet. Det gør oplevelsen bedre, og du får lettere ved at spille online, da forbindelsen ikke hopper.  

  Danmarks største sammenligningsportal

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  100% gratis
  Hurtigt og nemt
  Uvildig og neutral

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

  Hvad er en god gaming computer?

  En god gaming computer har et godt grafikkort, der giver dig en bedre opløsning på skærmen. Det er altid en god idé at sammenligne computerne med hinanden eller snakke med en ekspert på området, der ved noget om hvilken model, mærke og størrelse, der passer til dig behov. Desuden fås computerne også i mange forskellige prisklasser.

  Hvad er bredbånd?

  Bredbånd er en betegnelse for den måde, som du bliver forbundet til internettet. I Danmark er der mange former for bredbånd, og du kan få dit internet leveret gennem forskellige teknologier. De mest udbredte teknologier er DSL, COAX, mobilt bredbånd og fibernet.

  DSL bredbånd er den slags internet, langt de fleste har mulighed for at få. Med DSL bredbånd får du internettet leveret gennem telefonstikket ved brug af et DSL-modem. Teknologien er ældre, men meget udbredt i Danmark, fordi den kun kræver et telefonstik.

  COAX bredbånd er ligeledes også en udbredt teknologi og er en af de nyere teknologier på markedet. COAX bredbånd leverer dit internet gennem kabel-tv-stikket. Man regner med, at COAX med tiden kan komme til at kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000/100 Mbit/s., og sammen med fibernet, blive en af fremtidens bredbåndsteknologier.

  Med mobilt bredbånd har du mulighed for at tage din internetforbindelse med over alt. Mobilt bredbånd leverer din internetforbindelse gennem et SIM-kort, som du enten sætter i et USB-modem eller en router. Fordelen ved mobilt bredbånd er den fleksibilitet, som teknologien giver dig. Dog skal du være opmærksom på, at teknologien ikke egner sig godt til dig, der ønsker at bruge meget data, da der ved næsten alle abonnementer er en øvre forbrugsgrænse.

  Fibernet er den nyeste og mest moderne af de tre teknologier. Hvis du vil vide mere om teknologien, kan du læse nedenstående afsnit, hvor vi guider dig gennem alt, du bør vide om fibernet.

  Hvad betyder gaming?

  Gaming betyder i al sin enkelthed, at man spiller computerspil, hvilket både kan ske offline og online, og ordet gaming bruges også i udtrykket "at game" - samt "en gamer". Computerspil bliver udforsket på adskillige platforme - både stationære computere, bærbare computere, tablets, spillekonsoler og mobiltelefoner.

  Hvilke gamingudbydere findes der?

  Der findes en lang række steder, hvor du kan købe spil til gaming, og her kommer et lille udsnit:
  • Instant Gaming
  • Shark Gaming
  • Proshop
  • Elgiganten
  • Power
  Så kan du blive klædt godt på til at starte din gaming.

  Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

  Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.
  Tobias Sørensen

  Om Tobias Mølgaard Sørensen

  Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

  Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk