Mobilabonnement med Netflix priser

Se resultater

Sammenlign og køb i tre simple trin

Andre har allerede fået mobilabonnement med Netflix

.read-reviews { background: #fff; padding: 0px 0 24px;!Important }

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad koster mobilabonnement med Netflix?

Prisen for et mobilabonnement med Netflix inkluderet varierer, alt efter hvor meget taletid, data og hvor mange ekstra services dit mobilabonnement indeholder. Nedenfor kan du se et overblik over priser og streamingmuligheder hos nogle af de største udbydere, der tilbyder streamingpakker i deres abonnementer.

Udbyder Abonnement Streamingtjenester Pris
Telia Fri tale / fri data Netflix 299,-
Telmore Fri tale / 80 GB Disney+, Netflix, HBO 349,-
Fri tale / fri data Disney+, Netflix, Viaplay, TV2 Play, HBO, Paramount 449,-
Telmore Fri tale / fri data Disney+, Netflix, Viaplay, TV2 Play, Chapter, Telmore Musik, HBO, Paramount 499,-

Fordele ved at samle netflix og mobilabonnement

Der kan være flere fordele forbundet med at samle dit Netflix-abonnement med et mobilabonnement. Først og fremmest er det ofte billigere at købe et abonnement, hvor Netflix er inkluderet frem for at betale for hver tjeneste separat. Når du betaler for én samlet pris for både mobilabonnementet og Netflix, forenkler det også dine regninger. Derudover tilbyder de fleste udbydere, foruden Netflix, yderligere streamingtjenester, så du får endnu mere værdi for pengene.

Hvilke udbydere tilbyder mobilabonnement med netflix

Der er ingen udbydere, der udelukkende tilbyder Netflix som en del af deres mobilabonnementer. Typisk tilbydes du i stedet streamingpakker, hvor du selv kan vælge mellem forskellige tjenester, og her er Netflix ofte en mulighed.

Netflix pris: Hvad koster Netflix?

Netflix tilbyder to forskellige abonnementer til deres brugere. Et standard-abonnement og et Premium-abonnement. Her er de primære forskelle på de to abonnementer:

Netflix Standard

 • Pris pr. måned: 114 kr.
 • Mulighed for HD: Ja
 • Mulighed for Ultra HD: Nej
 • Antal skærme samtidig: 2
 • Enheder: TV, laptop, tablet & mobil
 • Ubegrænset film og serier: Ja
 • Afmeld når som helst: Ja
 • Første måned gratis: Ja

Netflix Premium

 • Pris pr. måned: 149 kr.
 • Mulighed for HD: Ja
 • Mulighed for Ultra HD: Ja
 • Antal skærme samtidig: 4
 • Enheder: TV, laptop, tablet & mobil
 • Ubegrænset film og serier: Ja
 • Afmeld når som helst: Ja
 • Første måned gratis: Ja

Hvilke gode serier på Netflix skal du se?

Netflix byder på et kæmpe bibliotek af fantastiske serier, som de ofte selv producerer. Vi har nedenfor samlet nogle af de mest populære serier inden for hver genre, der er eksklusive på Netflix, så du måske kan finde lidt inspiration.

Genre Gode Serier Beskrivelse
Drama The Crown, Ozark, Mindhunter The Crown følger det britiske kongehus, Ozark handler om en familie involveret i hvidvaskning, og Mindhunter dykker ned i FBI's udvikling af kriminalprofilering.
Science Fiction Stranger Things, Black Mirror, Altered Carbon Stranger Things blander 80'er nostalgi med overnaturlige mysterier, Black Mirror udforsker teknologiens mørke sider, og Altered Carbon skildrer en fremtid med udødelighedsteknologi.
Komedie The Good Place, Brooklyn Nine-Nine, BoJack Horseman The Good Place følger en kvinde i efterlivet, Brooklyn Nine-Nine er en humoristisk politiserie, og BoJack Horseman er en animeret serie om en afdanket skuespillerhest.
Thriller Money Heist (La Casa de Papel), Narcos, You Money Heist handler om et spektakulært bankkup, Narcos følger kartelbossen Pablo Escobar, og You dykker ned i en stalkers besættelse.
Fantasy The Witcher, Shadow and Bone, Lucifer The Witcher følger monsterjægeren Geralt, Shadow and Bone handler om en ung kvinde med magiske evner, og Lucifer drejer sig om djævelen, der hjælper politiet.
Dokumentar Making a Murderer, Tiger King og Our Planet Making a Murderer undersøger en kontroversiel retssag, Tiger King dykker ned i en excentrisk dyreparks ejeres liv, og Our Planet fremviser naturens skønhed og udfordringer.

Se også hvor du får det billigste internet, fibernet eller mobilt bredbånd.

Er de bedste film på Netflix?

Netflix har uden tvivl et stort udvalg af fremragende serier i deres bibliotek, der spænder over mange forskellige genrer. Men der findes også mange andre streamingservices, hvor der er timevis af god underholdning i vente. Til inspiration har vi samlet en række bud på populære serier fra tre af de største alternativer til Netflix.

HBO Max (MAX)

Genre Bud på serier Beskrivelse
Drama Succession, The Sopranos, Big Little Lies Succession følger en magtfuld families kamp om kontrol over deres medieimperium, The Sopranos handler om en mafiaboss og hans dobbeltliv, og Big Little Lies følger en gruppe kvinder med mørke hemmeligheder.
Fantasy Game of Thrones, His Dark Materials, Lovecraft Country Game of Thrones er en episk fortælling om magtkamp i en fantasiverden, His Dark Materials følger en ung pige på eventyr i parallelle verdener, og Lovecraft Country blander horror og racismehistorie i 1950'ernes USA.
Komedie Barry, Curb Your Enthusiasm, Insecure Barry følger en lejemorder, der opdager en passion for skuespil, Curb Your Enthusiasm skildrer den excentriske Larry Davids liv, og Insecure udforsker en ung kvindes liv og udfordringer i Los Angeles.

Disney+

Genre Bud på serier Beskrivelse
Action The Mandalorian, Loki, WandaVision The Mandalorian følger en ensom dusørjæger i Star Wars-universet, Loki handler om gudens eventyr efter Avengers: Endgame, og WandaVision udforsker Wanda og Visions liv i en mystisk forstad.
Animeret The Simpsons, Star Wars: The Clone Wars, DuckTales The Simpsons er en ikonisk komedieserie om en dysfunktionel familie, Star Wars: The Clone Wars dykker ned i krigene mellem klonerne, og DuckTales følger onkel Joakim og hans nevøers eventyr.
Drama The Falcon and the Winter Soldier, The Right Stuff, Once Upon a Time The Falcon and the Winter Soldier følger to superhelte efter Captain Americas tid, The Right Stuff handler om de første amerikanske astronauter, og Once Upon a Time blander eventyrfigurer i en moderne verden.

Amazon Prime

Genre Bud på serier Beskrivelse
Action The Boys, Jack Ryan, Hanna The Boys er en mørk satire om korrupte superhelte, Jack Ryan følger en CIA-analytiker på farlige missioner, og Hanna handler om en ung pige trænet til at være en elite-soldat.
Drama The Marvelous Mrs. Maisel, The Man in the High Castle, Sneaky Pete The Marvelous Mrs. Maisel følger en kvindelig stand-up komiker i 1950'erne, The Man in the High Castle skildrer en alternativ historie, hvor nazisterne vandt Anden Verdenskrig, og Sneaky Pete handler om en svindler, der overtager identiteten af sin cellekammerat.
Science Fiction The Expanse, Upload, Tales from the Loop The Expanse er en episk rumopera, Upload udforsker en fremtid, hvor man kan uploade sin bevidsthed til en virtuel verden, og Tales from the Loop er en antologiserie baseret på Simon Stålenhags kunstværker.

Netflix nyheder - hvad er nyt på Netflix?

Netflix tilføjer løbende nye film og serier til deres platform. Bare i maj kan du forvente en række spændende nye titler og tilbagevendende favoritter. Vi har udpeget nogle af de mest populære nyheder her:

Nye Serier

 • Bridgerton (Sæson 3, Volume 1): Det populære periodedrama vender tilbage med nye intriger.
 • Blood of Zeus (Sæson 2): Den animerede fantasy-serie fortsætter eventyrene i den græske mytologi.
 • Bodkin (Sæson 1): En ny mysterie-drama med Will Forte om en gruppe podcastere, der undersøger en mystisk forsvinden i en irsk by.

Nye Film

 • Madame Web: En sci-fi film fra Marvel-universet.
 • The Book of Clarence: En bibelsk komedie med LaKeith Stanfield.
 • The Courier: En spansk thriller om en mand, der stiger til toppen.

Hvordan downloader man film på Netflix?

Hvis du vil se serier og film offline, kan du downloade dem fra Netflix-appen. Sådan gør du:
 1. Åbn Netflix-app'en på din enhed (Smartphone, iPad, tablet).
 2. Find en serie eller film, der kan downloades, og tryk på download-ikonet.
Hvis du vil afspille film eller serie offline:
 1. Åbn Netflix-appen.
 2. Gå til "Downloads" sektionen.
 3. Vælg den downloadede titel og tryk på "Afspil".
 • Du kan have op til 100 aktive downloads pr. enhed.
 • Downloadede titler slettes, hvis du afmelder dit abonnement.
 • Downloadede titler er kun tilgængelige på den enhed, der blev brugt til at downloade dem.

Netflix Danmark: Er der danske film på Netflix?

Ja, Netflix har et bredt udvalg af flere af de største danske film, som kan ses på platformen. Nedenfor kan du se et udpluk af nogle af de mest populære danske film, der er tilgængelige på Netflix.

Film Beskrivelse
Druk (Another Round) Fire gymnasielærere eksperimenterer med konstant beruselse i hverdagen, hvilket fører til både komiske og tragiske konsekvenser. Filmen udforsker alkoholens effekt på menneskelige relationer og personlig udvikling.
Klovn: The Movie En komediefilm baseret på den populære danske tv-serie "Klovn". Frank og Casper tager på en vild kanotur for at bevise, at Frank kan være far-materiale, men turen går ikke helt som planlagt.
Jagten (The Hunt) En intens drama om en mand, der fejlagtigt beskyldes for at have misbrugt en ung pige. Filmen udforsker massehysteri og samfundets reaktion på alvorlige anklager.
En Kongelig Affære (A Royal Affair) Et historisk drama om den danske kong Christian VII's kærlighedsaffære med dronningens livlæge Struensee, som ledte til sociale og politiske reformer i 1700-tallets Danmark.
Hævnen (In a Better World) En film om venskab, hævn og tilgivelse. To drenge udvikler et farligt venskab, der fører til voldelige konfrontationer og dybe moralske dilemmaer.


Hos Samlino er der altid penge at spare - Blandt andet ved at sammenligne din bilforsikringkaskoforsikring eller Tesla forsikring. Uanset hvad, kan du også beregne din bilforsikring.

Kilder

Mattias Nielsen

Om Mattias Nielsen

Mattias Nielsen er vores Managing Director og ekspert inden for bredbånd og telefoni. Med en baggrund som ingeniør har han en høj teknisk begavelse og giver markedets bedste råd og info inden for telco-området.