Telia Mobil: Find det bedste mobilabonnement til dig!

Vis resultater

Sammenlign mobilabonnementer fra Telia Mobil med mange flere mobiludbydere:

  • Oister
  • Call Me
  • Telenor
  • GreenTel
  • Eesy
  • 3

Din nabo har allerede fået bedre mobildækning

Sammenlign og køb i tre simple trin

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Om Telia Mobil:

Telia er ejet af den svensk-finske telekoncern, TeliaSonera, som er en fusion af Telia i Sverige og Sonera i Finland. Telia startede i Danmark tilbage i 1995 og åbnede allerede for bredbånd i 1997, hvorefter de introducerede mobiltelefoni i 1998. Telia indtog altså det danske marked med en ambitiøs vækststrategi om at blive en magtfaktor inden for dansk telekommunikation, og give TDCs mangeårige førerposition kamp til stregen. Siden da er der løbet meget vand under broen, og Telia har i dag mere end 2 millioner kunder, som et resultat af et mangeårigt væksteventyr i Danmark.

Et eventyr som blandt andet skyldes Telias evne til hele tiden at være på forkant med de nyeste tendenser og tjenester. Teleselskabet har blandt andet gennem årene været nogle af de første til at bringe telegiganten Apples populære iPhone til Danmark og var endvidere også de første til at indføre 4G i 2010 samt fri tale på det danske marked. Den innovative linje bliver i dag ført videre gennem et væld af ekstra fordele og populære streamingtjenester inkluderet i Telias mange abonnementer.

Hvis du allerede er Telia kunde, kan du med fordel købe flere af dine abonnementer hos Telia, for som selskabet selv siger: ”jo mere du samler hos Telia, desto mere sparer du”. Derudover kan du få en ny mobiltelefon hvert år, hvis du har valgt Telia Upgrade i dit abonnement eller læse online magasiner.

Udover mobilt bredbånd tilbyder Telia det traditionelle ADSL bredbånd, som stort set kan leveres i hele Danmark. Denne slags bredbånd leveres gennem telefonstikket, og du kan hos Telia vælge mellem fire forskellige hastigheder til fire forskellige priser.

I dag indgår Telia i Danmark i en utrolig stor portefølje under TeliaSonera, der blandt andet inkluderer CallMe, Stofa og Star-Cell som er en af de største teleudbydere i Cambodja. Telia er altså en kæmpe kapacitet indenfor telebranchen, der hverken i dag eller historisk set har været bange for at gå forrest med udgangspunkt i deres værdier “Dare, Care & Simplify”.

Læs mere om Telia Mobil længere nede på siden.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad er Telia Mobil?

Telia Company er den femtestørste teleoperatør i Europa med flere end 20.000 dygtige medarbejdere og over 23 millioner kunder. Telia er Nordeuropas største teleselskab med et fast fokus på at være de stærkeste i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen.

Hvert år investerer Telia i både mobile og faste infrastrukturer og nye, digitale kommunikationsteknologier til fordel for deres kunder og samfundet som helhed.

Hvad koster Telia Mobil?

Det billigste mobilabonnement koster 149 kroner om måneden, hvor oprettelsen koster 99 kroner og ingen binding. Du får fri tale/sms og 30 GB Data med i det abonnement - i EU får du 11 GB Data

Det største mobilabonnement giver dig Fri Data i Danmark og 22 GB Data i EU. Det koster kun 299 kroner, og der er ingen binding - dog koster oprettelsen 99 kroner.

Hvordan anmelder brugerne Telia på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er generelt rigtig godt hos Telia Mobil. På Trustpilot har Telia Mobil over 17.600 anmeldelser, hvor en god del af brugerne har givet dem fem stjerner.

Hvordan kontakter jeg Telia Mobil?

Hvis du gerne vil kontakte Telia, så kan du ringe til deres kundeservice på 88 96 65 86, så sidder de klar til at hjælpe dig med at skifte mobilabonnement allerede i dag. Du kan også sende en mail til Telia på mobilprivat@telia.dk.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.
Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk