Mobilabonnementer med streaming

Sammenlign her

Din nabo har allerede fundet et mobilabonnement gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad er streaming?

Streaming er en teknologi, der gør det muligt at afspille digitalt video- og lydmateriale uden at lagre selvsamme materiale på den enhed, du benytter. Det digitale materiale afspilles således løbende via en internetforbindelse. Med andre ord; for at se film, høre musik eller læse bøger i dag, har du altså blot brug for en internetforbindelse, og netop derfor er streaming blevet den primære metode til at forbruge materiale i dag. Det har for eksempel aldrig været nemmere og hurtigere at se sine yndlingsfilm - slut med at gå ned til den lokale filmudlejer for at hente en film til fredag aften!

Hvad kan streames?

Teknologien er så udviklet, at du kan streame næsten alt digitalt materiale, og du slipper på den måde for at lagre fysisk materiale. Vi giver dig her nogle eksempler på materiale, der ikke længere behøver at fylde noget: Bøger: Du kan streame lyd- og e-bøger, og på denne måde kan du transformere din iPhone til en mobil bogreol, der vel og mærke ikke fylder det store. Lydbøger gør dig i stand til at forbruge bøger uden at læse dem, hvilket er en stor hjælp til personer, der har svært ved at læse eller altid er på farten. Musik: Tidligere har mange danskere været vant til at bruge cd'er, når de skulle høre musik. I dag streamer man i høj grad musik, altså hører man musik over streamingtjenester, fx. Spotify eller Tidal. På den måde undgår man at bære rundt på cd'er, når man skal lytte til musik. Film: I dag ser mange mennesker film, serier og videoer over nettet, dvs. de streamer film. Før i tiden benyttede man DVD'er, kasettebånd osv. Du kan også streame TV-udsendelser såsom sport og nyhedsudsendelser. Radio: Du kan streame radio on-demand i modsætning til det traditionelle flow-radio. Du bestemmer altså, hvornår og hvor du vil lytte til dit yndlingsradioprogram. Du kan også lytte til podcasts, men disse lagres på din mobil, og podcasts hører derfor ikke under "streaming".

Streaming Danmark: Streamingtjenester i Danmark

Streamingtjenester udbyder den service at afspille forudgået lagret materiale for dig, hvilket med andre ord vil sige, de udbyder streaming. Disse tjenester kræver ofte betaling for servicen. Eksempler på streaming-sider er Spotify (musik/podcasts) og Bookmate (lyd- og e-bøger). Førnævnte streamingtjenester er alle udenlandske, men der findes også dansk streaming. En dansk streaming-side kan fx. være DR TV, hvorpå du kan streame licenskanalens programmer, fx. Bonderøven, Rejseholdet og DR P3. TV2 Play, og Viaplay er også navne på streaming services i Danmark.

Gratis streaming?

Hvis du vil streame, bør du som nævnt gå til streamingtjenester. Disse tjenester tilbyder ubegrænset streaming, typisk mod månedlig betaling. Gratis streaming er altså en sjældenhed, omend de fleste streaming-sider tilbyder en prøveperiode uden binding. Denne gratis prøveperiode er som oftest på 30 dage, men det kan dog variere. Hvis du gerne vil opleve gratis streaming kan du tage et kig på Dplay, Filmstriben eller DR Bonanza.

Bedste streamingtjeneste

Hvilken streamingtjeneste er den bedste? Det afhænger af, hvilket medie der skal streames, samt hvilke emner du interesserer dig for. Nogle af de nedenstående streaming-sider er sågar eksempler på gratis streaming: Inden for film og serier er HBO, DR TV, TV2 Play og Viaplay nogle gode eksempler. Når det kommer til musik, kan Spotify, Telmore Musik og Tidal anbefales.

Live streaming - når det foregår i nuet

Live streaming er - det siger sig selv - streaming i live-format. Du forbruger her materiale, der sker med det samme, du ser det, samtidig med det ikke downloades på din device. Et eksempel på en streamingside, hvorpå du kan se livestream, er Twitch.tv. Twitch.tv bliver hyppigt brugt af gamere verden over, der følger deres yndlingsspil og spillere live og gratis. De mest populære spil på Twitch er Fortnite, Counter-Strike og League of Legends. Man kan også se livestream på Youtube og Facebook. På sidstnævnte har du rig mulighed for at følge politikere, når de live streamer deres politik ud til vælgerne gennem Facebook Live. Det er også blevet populært at live streame events, møder og andre arrangementer via Facebook Live.

Apple TV og Chromecast: Streaming fra mobil til TV

Hvis du føler, at mobilen er for lille til at se en fodboldkamp eller film på, kan du overføre billedet til dit TV. Streaming fra mobil til TV kan nemt lade sig gøre ved hjælp af tilslutningsenheder, der sluttes til HDMI-indgangen i dit fjernsyn. De mest kendte er Apple TV og Chromecast, for med disse kan du nemt og elegant styre dit TV fra din mobil. Fra mobilen vælger du, hvilken film du vil se, og så vil Apple TV eller Chromecast overføre både billede og lyd til TV - streaming fra mobil til TV har aldrig været nemmere!

Mobilabonnement med streaming

Det kræver internetforbindelse at streame, og derfor er det en god idé at anskaffe sig et mobilabonnement med streaming i fokus. Abonnerer du ikke på nogle streamingtjenester, men vil du gerne, så bør du få et mobilabonnement med integrerede streamingtjenester. Hvis du i forvejen abonnerer på specifikke streamingtjenester og gerne vil have et mobilabonnement til at se det med, skal du gå efter et abonnement med meget data. Er du på udkig efter et mobilabonnement med streaming lige nu, så rul op til den øverste del af siden og klik på den orange knap "Vis resultater". Hos Samlino.dk har vi nemlig sammenlignet mobilabonnementerne for dig, så du blot skal tænke på at vælge det rette produkt til dine behov.

Hos Samlino er der altid penge at spare - Blandt andet ved at sammenligne din bilforsikringkaskoforsikring eller Tesla forsikring. Uanset hvad, kan du også beregn din bilforsikring.