Menu

D:E:R

På denne side kan du læse om D:E:R’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Om DER Privat Finans

Den danske virksomhed DER Privat Finans udbyder lån til danskerne, så de kan få råd til det, de har brug for. Selskabet tilbyder en god professionel rådgivning, så der ikke opstår ubehagelige oplevelser. DER Privat Finans har i dag over 100 medarbejder, hvor mange af dem arbejder med rådgivning, så de kan give en god kundeoplevelse. DER Privat Finans er baseret på en onlineplatform, hvilket betyder, at de har færre omkostninger, eftersom de ikke skal betale for filialer rundt omkring i landet. Du har mulighed for at låne forskellige beløb, alt efter dit behov. Dog kan lånebeløbet variere fra person til person. Hvis du ved, at du i fremtiden ønsker at låne penge fra DER Privat Finans, kan du benytte dig af deres service kaldet lånebevis. Med et lånebeviset kan virksomheden fortælle dig, hvor meget du kan låne, så du kan planlægge det til eksempelvis en fremtidig rejse. Det er smart for dig, som ønsker at have pengene klar i baghånden. Du får altså med et lånebevis et tal på, hvor meget du kan låne, og så skal du først begynde at betale, når lånet aktiveres.

Forbrugslån

Når du tager et forbrugslån hos DER Privat Finans, kan du selv vælge løbetiden på lånet. Løbetiden på dit lån bestemmer, hvor lang perioden, hvorpå du ønsker at tilbagebetale dit lån på, skal være. Du kan vælge en løbetid på mellem 12 og 72 måneder. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at en kortere løbetid resulterer i mindre udgifter i form af renter. Det er af den grund en god ide at vælge den korteste løbetid som muligt. Det er samtidig vigtigt, at din valgte løbetid er realistisk, da du også skal kunne styre din privatøkonomi. Du kan altid tilbagebetale lånet hurtigere end aftalt, det kan være en god ide, fordi du sparer de følgende renter.

Rente

Når du optager et lån hos DER Privat Finans, får du en fast rente. Dette betyder, at renten bliver fastsat, før du optager dit lån, og du kan derfor planlægge din tilbagebetaling ud fra dette. Derudover bliver du med en fast rente ikke påvirket af markedsrenten, hvilket både kan være en fordel og ulempe. Det modsatte af en fast rente er en variabel rente, som følger markedsrenten. Så optager du et lån med en variabel rente kan renten både stige og falde under dit lån. Af den grund kan det både være en ulempe og fordel for dig, eftersom det er godt, hvis renten falder, og dårligt, hvis den stiger. Ulempen ved et lån med en fast rente er, at den oftest er sat højere end markedsrenten, men hvis, så markedsrenten stiger, er det en stor fordel at have et lån med en fast rente. Det kan derfor være lidt af et sats, når man står mellem valget om en fast og variabel rente. Det skal dog siges, at markedsrenten afspejler sig af udbud og efterspørgsel, hvilket betyder, at bankerne og lånmodtagerne mødes på midten.

Krav

Når du optager et lån hos DER, Privat Finans, bliver der ikke stillet nogle krav om, hvad pengene skal bruges på. Som de selv giver udtryk for, ønsker de at tilbyde dig et lån til det, der betyder noget for dig. Dog stiller de krav om, at du ikke er registeret i RKI, og du skal minimum være 20 år gammel.

Omkostninger

Generelt når du optager et lån, skal du være opmærksom på eventuelle registreringsgebyrer, eftersom nogle låneudbydere har et højt registreringsgebyr og andre et lavt. Denne udgift kan alene have stor indflydelse på, om lånet er dyrere eller billigere end et andet lån. En anden faktorer, du skal være opmærksom på, er ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent. ÅOP gør det nemmere at få et overblik over, hvilke omkostninger et bestemt lån besidder. Det kan være med til at fortælle dig, om et lån er dyrere end et andet. Hvis et lån har samme løbetid, og hovedstol, kan du med fordel bruge ÅOP til at sammenligne lånet.

Her ser du lån fra D:E:R. Hvis du vil se hvordan D:E:R sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?