Menu

Nordisk Lån lån: Lav et rentetjek først

Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning - start her 👇
Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning. Spar op til 15.000,-
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Nordisk Lån med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Vi sidder klar til at svare på både store og små spørgsmål

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede og besvare spørgsmål. Vores kundeservice har åbent kl. 9 - 15 i alle hverdage.
Ring til os på 70 60 58 88
Skriv til os på kundeservice@samlino.dk

Lån

Nordisk Lån er en låneudbyder, som bliver finansieret gennem basisbank A/S. Det betyder også, at det er Basisbank A/S, som laver kreditvurderingerne. Det er samtidig Basisbank A/S, der finansierer de lån, som bliver foretaget via Nordisk Lån. Både Nordisk Lån og BasisBanken er 100 procent online baseret, hvilket betyder, at de ikke har nogle filialer rundt i Danmark.
Når du skal ansøge om et lån hos Nordisk Lån skal du igennem en hurtig og enkel ansøgningsproces. Her skal du først og fremmest vælge hvor meget, du ønsker at låne. Derefter skal du vælge den ønskede løbetid – det vil sige det antal måneder, som du ønsker at tilbagebetale lånet på. Når dette er gjort skal du give Nordisk Lån nogle generelle informationer, hvilket indebærer, at du skal opgive navn, adresse, telefonnummer, e-mail og andre oplysninger. Samtidig vil Nordisk Lån gerne vide lidt om dit bopælsforhold og din civilstand. Dette er vigtigt for dem, da du har større mulighed for at tilbagebetale pengene, hvis du eksempelvis er gift. Derfor er det også lettere at låne penge, hvis man er to om det. Til sidst skal de bruge dine beskæftigelsesforhold. Her skal du give informationer omkring dit job, årsindtægt og lignende. Herefter skal du logge på med dit NemID og så vil du hurtigt få svar på din ansøgning. Ved at logge ind med NemID, vil du således også underskrive låneaftalen med Nordisk Lån. Her giver du også tilladelse til at Basis Bank må hente de nødvendige oplysninger, så de kan foretage en kreditvurdering.
Når du optager et lån via Nordisk Lån, vil du få en fast månedlig ydelse, så du kan lægge et budget over dine faste udgifter. Derudover får du som en lille bonus mulighed for at tilbagebetale dit lån, lige når det passer dig. Dette betyder, at hvis du en dag får en stor bonus, kan du vælge at tilbagebetale hele dit lån samme dag, uden nogle former for ekstra gebyr.
Når du optager et lån, er der mange forskellige faktorer, som du skal være opmærksom på. Heriblandt skal du være opmærksom på begreber såsom rente, registreringsgebyr, ÅOP og løbetid som alle har en afgørende betydning for dit lån hos Nordisk Lån. Nogle låneudbydere tilbyder en fast rente, hvor andre tilbyder en variabel rente. Nordisk Lån benytter sig at en variabel rente, hvilket betyder at renten på dit lån følger markedsrenten. Denne såkaldte markedsrente bliver bestemt af National Banken, som en del af deres pengepolitik. På denne måde kan de have en indflydelse på den danske økonomi. Derudover har udbud og efterspørgsel også en stor indflydelse på markedsrenten. National Banken skal nemlig finde præcis den rente, som forbrugere er villig til at betale for at låne penge. Samtidig skal renten også være tilfredsstillende nok til at banker og låneudbyder gerne vil låne deres penge ud til forbrugeren. Alt dette betyder også, at hvis du optager et lån hos Nordisk Lån, kan renten enten stige eller falde under dit lån. Det kan derfor være lidt af et sats, hvis man vælger et lån med en variabel rente. På den gode side kan renten falde og du vil derfor have mulighed for at betale mere af på dit lån, eller du kan bruge de ekstra penge på shopping eller andet. Dog kan det også være farligt, da renten jo også kan stige. Hvis du så samtidig har en stramt budget, kan det blive svært at tilbagebetale lånet og din gæld vil blive større. Hvis man vælger at tage et lån med en fast rente, er det dog vigtigt at være opmærksom på at renten ofte ligger lidt over den variable rente fra lånets startdato.
Ud over renten er registreringsgebyrer en vigtig faktor, da nogle låneudbyder har et stort gebyr, hvor andre ligesom Nordisk Lån ikke har et gebyr. Derudover er løbetiden meget vigtig for dit lån. Hvis du vælger at tilbagebetale dit lån over en kort løbetid, vil renteomkostningerne være lavere end ved en lang løbetid. Grunden til dette er fordi renten bliver beregnet på årlig basis, så, jo længere tid du er om at tilbagebetale dit lån jo mere betaler du i rente. Du bør derfor prøve at tilbagebetale dit lån så hurtigt som muligt.