Sammenlign nye lån - spar op til 15.000 kr.

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign nye lån med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad er et nyt lån?

Et nyt lån er, som navnet afslører, et lån som er nyt på lånemarkedet. Det kunne være et nyt låneprodukt fra en eksisterende låneudbyder, eller en ny låneudbyder, som bringer flere nye låneprodukter på markedet.

Du kan finde nye lån inden for mange forskellige kategorier af lån. Her har du blot nogle af dem:


Der er altså masser at holde styr på, når man kigger på nye lån.

Hvorfor vælge nye lån?

Hvis man i lang tid har haft svært ved at finde lån, som passer til ens behov, kan et nyt lån være løsningen på dette.

Dette er fordi, nye lån muligvis har nye betingelser, som er mere passende til dine behov. Det kunne f.eks. være en lavere ÅOP, lavere gebyr eller noget helt tredje. Man kan altså derfor med fordel holde øjnene åbne efter nye lån, som kunne fange ens interesse.

Hvis man har været typen der har haft mange lån, og man måske har haft svært ved at tilbagebetale dem, så kan en ny låneudbyder også være en god mulighed her. Dette er fordi, man måske har haft en dårlig oplevelse med andre låneudbydere, som man så ikke længere vil eller kan benytte sig af.

Hvordan fungerer nye lån online?

Nye lån online fungerer typisk på samme måde eksisterende lån. Der kan dog være et par forskelle, som kan gøre forskellen i din søgen efter nye og spændende lån.

Hvis det nye lån f.eks. har en ny model for afbetalingen, som passer bedre ind i ens privatøkonomi, kan det være en fordel at benytte sig af dette.

Det kan også være muligt, at kreditvurderingen ved låneudbyderen er blevet ændret, så du pludselig kan låne mere, end du tidligere har været i stand til. Det kan selvfølgelig også have gået den anden vej, hvor man så ville kunne låne mindre. Det vil altid være en ukendt ved en ny låneudbyder, da man selvfølgelig aldrig har prøvet at gå igennem deres kreditvurdering før. Med Samlino.dk kan du modtage mange lånetilbud på én gang, så du ikke behøver at gå igennem flere låneudbyderes kreditvurderinger. Det kan nemlig hurtigt tage meget lang tid.

Nyere lån plejer også at være mere moderne, end dem som kommer før dem. Dette kunne f.eks. indebære en smart app, hvor man kan følge ens lån eller noget helt andet. Mulighederne er altså uendelige, når man taler om nye lån.

Hvordan tager man nye og hurtige lån?

Hvis du vil optage nye og hurtige lån, handler det om at holde øjnene og ørerne åbne efter nyheder omkring lån. En smart måde, du kan gøre dette på, er løbende at sende ansøgninger ud til flere forskellige låneudbydere. Det kan godt tage lang tid, så vi anbefaler bare at gøre det gennem vores platform.

På vores platform klarer vi det hårde arbejde for dig, så du blot skal udfylde én ansøgning, og så sender vi den videre til mange forskellige udbydere, som så giver dig muligheden for at se deres nye lån. Har de ikke nogen nye lån, så kan du altid sende en ny ansøgning et stykke tid efter.

Hvis du finder et nyt og hurtigt lån, som du gerne vil optage, skal du blot klikke videre til deres side, hvor du så vil kunne optage lånet. Så enkelt er det faktisk at tage et nyt og hurtigt lån.

Hvor finder man nye lån på nettet?

Samlino.dk introducerer hele tiden nye låneudbydere på vores platform. Dette betyder også, at du finder nye lån på vores platform hele året rundt. Du kan tjekke forskellige låneudbydere her.

Det kan tit være svært at finde nye lån på internettet, når der er så mange udbydere. Det er lidt ligesom en jungle af nye lån. Dette har vi gjort nemt, så du bare skal sende en ansøgning vha. vores platform en gang imellem, og så kan du se alle de nye lån, som du kan tage.

Her vil du også kunne se nye låneudbydere, som kommer ind på markedet, så du altid er opdateret.

Hvor tit er der nye lån på vej?

Det er uklart, hvor tit der er nye lån på vej. Du kan dog godt regne med, at der i løbet af et år kommer op til flere forskellige låneprodukter på markedet. Derudover prøver flere nye lånudbydere også at starte op, eller traditionelle banker forsøger at komme ind på markedet med et datterselskab - det er eksemplet for Spar Nord Bank med selskabet SparXpres, som udbyder små lån. Dette betyder, at du i løbet af et år kan regne med at se flere forskellige nye løsninger for dig. Sørg derfor for at holde dig opdateret.

Hvor kan jeg holde mig opdateret på nye lån uden at sende en låneansøgning?

Hvis du ikke er så meget for at sende en låneansøgning en gang i mellem, har vi også en anden smart løsning til dig. Vi har nemlig et nyhedsbrev, hvor vi holder vores læsere opdateret på diverse privatøkonomiske nyheder. Herunder opdaterer vi dem f.eks. også om nye lån, som rammer markedet.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag sparetips til indbakken.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk