Menu

Profillån: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning - start her 👇
Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning. Spar op til 15.000,-
 • Tager 3 min. - få svar med det samme
 • Helt uforpligtende og gratis
 • Brugt af over 400.000 glade brugere

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Profillån med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Om Profillån

Profil Lån var en online portal for forbrugslån. Deres mål var at gøre lån mere overskueligt og nemt for dig som forbruger. De lovede et hurtigt svar på din låneansøgning samt en hurtig udbetaling af dit lån. Profil Lån var en del af Sparxpres, som er ejet af Spar Nord Bank. De lukkede i 2020, og derfor kan du indhente tilbud fra Sparxpres.

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Lån

Profil Lån tilbyder en rente, der er ens for alle, hvilket gør det nemmere for dig at overskue, hvor meget dit lån vil koste dig. Renten er variabel, hvilket betyder, at den kan svinge i løbet af din afbetalingsperiode.
Hos Profil Lån kan du minimum låne 5000 kroner og maksimum 50000 kroner. Din afbetalingsperiode kan du selv fastsætte, så den passer til dine økonomiske behov. Den skal dog ligge et sted mellem 12 og 60 måneder. Profil Lån skal godkende din låneansøgning, hvilket de gør gennem Sparxpres, som Profil Lån er en del af. Deres bedømmelse vil være baseret på din økonomiske situation og din låneårsag. Du bør dog også selv overveje din økonomiske situation i de kommende år og vurdere, om du har de nødvendige ressourcer til at tage lånet.
Profil Lån kræver, at du giver dem adgang til en række personlige data, som de bruger til at afgøre, hvorvidt din låneansøgning skal godkendes. Disse data inkluderer blandt andet din indkomst og årsopgørelse fra Skat samt information om dine boforhold, dit job og din økonomi.
Profil Låns ansøgningsprocess foregår udelukkende online. Dette giver en mulighed for hurtigt og nemt at tage et lån. Alt du skal gøre er at udfylde formularen på Profil Låns hjemmeside og herefter underskrive med dit NemID. Når du underskriver med NemID, giver du samtykke til at Profil Lån må hente oplysninger fra Skat om din indkomst og årsopgørelse. Profil Lån vil herefter tage stilling til, hvorvidt din låneanmodning skal godkendes. Optræder der nogle problemer eller spørgsmål under processen tilbyder Profil Lån kundeservice, som du kan kontakte over telefon eller mail. Vil du gerne opsige din låneaftale giver Profil Lån dig 14 dages fortrydelsesret.
Vil du gerne tage et lån er det altid vigtigt at kigge på den såkaldte ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og alle låneudbydere skal ifølge loven vise tallet. Med ÅOP’en kan du nemt sammenligne forskellige lån med samme hovedstol og løbetid og se, hvilke der er billigst.
Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.