Menu

Spargo Finans

På denne side kan du læse om Spargo Finans’ produkter samt priser. Vil du gerne sammenligne produkterne med andre udbyders produkter, kan du trykke her.

Om Spargo Finans

Spargo Finans er en online låneportal, der samarbejder med 3C Retail A/S. Du kan gennem Spargo Finans hjemmeside låne op til 150.000 kroner. For at ansøge skal du udfylde en formular på Spargo Finans hjemmeside, og du vil herefter få svar på din ansøgning.

Rente

Renten på Spargo Finans ligger mellem 9,90% til 26,08%. Du vil først få fastsat din egentlige rente, når Spargo Finans har lavet en kreditvurdering af dig.

Forbrugslån

Hos Spargo Finans kan du som minimum låne 10.000 kroner og maksimum 150.000 kroner. Løbetiden for dit lån kan ligge mellem 12 og 120 måneder, alt efter hvad der passer bedst til dig. Du er dog ikke sikret at kunne tage et givent lån før Spargo Finans har foretaget en kreditvurdering af dig og godkendt din låneanmodning. Selvom Spargo Finans foretager denne kreditvurdering, burde du også selv overveje, om du økonomisk har mulighed for at tage lånet.

Krav

Spargo Finans kræver, at du ikke er registreret i RKI for at kunne tage lån hos dem. Derudover skal du opfylde de kriterier, der bliver stillet i den kreditvurdering, som Spargo Finans foretager, efter du har udfyldt din ansøgning.

Ansøgningsprocessen

På Spargo Finans kan hele din ansøgningsproces foregå online. Du skal udfylde formularen på deres hjemmeside. Når du har udfyldt din låneansøgning, vil Spargo Finans foretage en kreditvurdering af dig for at bedømme, om du er berettiget til at modtage lånet. Sender du ansøgningen i Spargo Finans’ åbningstid, vil du få svar indenfor en time. Bliver din låneansøgning godkendt kan du underskrive låneaftalen med dit NemID eller med en fysisk kontrakt. Underskriver du med dit NemID, kan du få pengene udstedt på din konto samme dag. Foretrækker du en fysisk kontrakt, vil du få tilsendt denne med posten. Når Spargo Finans modtager kontrakten med din underskrift, vil de overføre pengene til din konto. Vil du gerne opsige låneaftalen, har du 14 dages fortrydelsesret.

ÅOP

Når du tager et lån, er det vigtigt at kigge på ÅOP’en, som alle låneudbydere ifølge dansk lov skal oplyse. ÅOP står for årlig omkostninger i procent og kan bruges til at få et bedre overblik over de samlede omkostninger ved et lån. Du kan med fordel bruge tallet til at sammenligne lån af samme hovedstol og løbetid. Lånet med den laveste ÅOP er det billigste.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?