Samlino.dk er reklamefinasieret

Mobilabonnement: Hurtig og gratis sammenligning

Få gratis rådgivning: 70 60 58 88

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere
Jonas, adm. direktør - This Recording Company, København

Få det bedste mobilabonnement i Danmark

Samlino.dk er her for at hjælpe dig. Det gør vi ved at sammenligne hele markedet, og derved give dig det absolut bedste grundlag for at tage den mest kvalificerede beslutning.

Samlino.dk er her for at hjælpe dig. Det gør vi ved at sammenligne hele markedet, og derved give dig det absolut bedste grundlag for at tage den mest kvalificerede beslutning.

Mobilabonnement

Et mobilabonnement kan betegnes som en service, der udbydes af teleselskaberne, som giver dig mulighed for at tale i telefon, sende sms’er/mms’er og gå på internettet. Et mobilabonnement kommer typisk i en fast defineret pakke, hvor der er et vis antal timers taletid, antal GB data og antal SMS/MMS, der dog typisk medfølger som frit forbrug. Samlino.dk hjælper dig med at finde det billigste mobilabonnement til dit personlige forbrug. Dette gør vi ved at give dig overblikket over alle mobilabonnementer på markedet.

Det har aldrig været nemmere at skifte mobilabonnement, end det er i dag. Man skal blot finde et abonnement, der passer på ens behov og vaner således, at man ikke løber tør for eksempelvis data. Når du har truffet dit valg af mobilabonnement, skal du blot trykke videre til selskabet bag det valgte abonnement, der som regel foregår via deres hjemmeside eller via et telefonopkald. Hvis du allerede nu har lyst til at sammenligne markedet for mobilabonnementer, så tryk her.

Billige mobilabonnementer giver danskere chancen for, at spare mange penge på denne post i deres budgetskema. Du kan sammenligne mobilabonnementer ved at klikke på knappen øverst på siden, for at finde det billigste mobilabonnement som passer til dit behov. Du behøves altså ikke gøre mange forskellige tidskrævende ting, da du kan gøre det hele her på Samlino.dk.

Et billigt mobilabonnement er vigtigt, fordi det i bund og grund sørger for, at du ikke bruger penge du ikke behøves at bruge. Mange danskere bruger tusindvis af kroner for meget hvert år, og det giver jo ingen mening, når man kan få samme produkt billigere. Et billigt mobilabonnement er altså vigtigt at have styr på.

Så find et billigt mobilabonnement øverst på denne side i dag.

Vi har stort set samlet alle telefonselskaber i Danmark, så du kan få det komplette overblik over markedet. Under abonnementerne kan du læse mere om, hvilke services der er inkluderet, hvilket af de fire mobilnet udbyderen er koblet op på. Tjek dækningskortet, hvis du vil være sikker på, at der er optimal dækning i dit område.

En af de store områder hvor mobilabonnementer differentierer sig fra hinanden, er på abonnementernes mængde af data. Typisk er der flere forskellige datamængder tilgængelige ved forskellige prisniveauer, som gør at du nemt kan skifte til et abonnement med mere data.

Oprettelsesgebyret har også stor betydning for prisen på dit mobilabonnement på kort sigt. Hvis du planlægger at gå efter de gode tilbud, eller hvis du ofte skifter mobilabonnement, kan det godt betale sig at vælge en mobilpakke med gratis oprettelse.

Mobilabonnementspriser, og mobiltelefoni generelt, varierer meget fra selskab til selskab, men de har dog nogle fællestræk. Stort set alle abonnementer indeholder taletid, data, fri sms og mms, men det er blandt andet mængden af de forskellige, der afgør, hvad der er de bedste mobilabonnementpriser for dig. Hvis du vil se forskellige og billige mobilabonnementer, så tryk her.

Taletiden i dit mobilabonnement kan svinge fra alt mellem en enkelt time til fri tale, taletid har dog kun en mindre påvirkning på prisen af abonnementet. De dyreste mobilabonnement priser indeholder ofte fri tale, mens billigere løsninger har færre timer.

Det er dog specielt mobildata, som afgør, om du betaler flere hundrede kroner for dit mobilabonnement, eller om mobilabonnementspriserne ligger omkring 79-99 kroner. Danskerne bruger generelt mere og mere data, så det er vigtigt at have noget data inkluderet på trods af, at prisen på mobilabonnementet vil stige som følge heraf.

Med EUs roaming-aftale, er det også muligt at tegne et abonnement, hvor data og tale kan benyttes i EU-landene, uden der pålægges markante gebyrer til mobilabonnementsprisen. Det har hævet mobilabonnementspriserne hos nogle selskaber, men det giver også mere værdi for dig som kunde.

Mange selskaber tilbyder desuden forskellige tjenester sammen med mobiltelefoni, hvilket er med til at hæve mobilabonnementspriserne. Abonnementsprisen stiger nemlig, hvis man eksempelvis ønsker musik via Spotify og/eller streaming fra HBO inkluderet i sit abonnement.

Slutteligt spiller selskabernes prisprofil naturligvis også en rolle i, hvad deres mobilabonnement priser er. Nogle selskaber fokuserer mere på deres kundeservice og dækning, mens andre fokuserer udelukkende på deres mobilabonnementspriser. Der findes hverken dårlige eller gode mobilabonnementer, men en masse forskellige, der hver især passer på et bestemt behov. Derfor handler det selvfølgelig om at vurdere, hvad det vægter højest, når man skal vælge sit abonnement.

Der er mange penge at spare, hvis du som forbruger kender dit forbrug, allerede inden du bestiller et nyt abonnement. Du kan eksempelvis tage højde for, hvor meget data du bruger om måneden. På den måde kan du undgå at skulle betale for unødvendig data, som du alligevel ikke bruger. Et andet forbrugspunkt du kan aflæse, inden du skifter abonnement er, hvor meget du taler i telefon. Hvis du taler meget i telefon, vil det være fordelagtigt, at vælge et abonnement med fri tale.

Du kan justere din søgning efter disse punkter, når du sammenligner priserne her.Du gør også undersøge dækningen på udbyderens mobilnet, for at se hvordan dit område er dækket af 3G og 4G. Hvis du vil have den absolut bedste dækning, skal du overveje data fra TDC net, som flere år i træk er kåret som det bedste i Danmark.

Hvis du er typen der bruger meget data på din telefon, kan et mobilabonnement med fri data være det rigtige for dig. Fri data giver en ro hos mange, som gør at de ikke er bange for altid at løbe tør for data.

Hvis du er typen der hele tiden tjekker om du har nok data i dit mobilabonnement, så burde du overveje om fri data var noget for dig. Selskaber såsom YouSee, Telmore og Telia tilbyder alle abonnementer med fri data.

Når du skal aflæse dit forbrug, er det meget enkelt og ligetil. Du går ind på din udbyders hjemmeside og logger ind. Derefter kan du, under “Mit forbrug”, “Selvbetjening” eller lignende, aflæse dit forbrug.Mange udbydere har også andre smarte måder at tilgå dit forbrug på.

Når du skal vælge dit mobilabonnement, kan det være væsentligt at overveje, hvilke ekstra funktioner du vil have med i dit abonnement. En håndfuld af udbyderne er begyndt at tilbyde flere former for tillægsydelser, hvor blandt andet abonnementer på udvalgte streamingtjenester kan være en del af prisen. Udover at inkludere streamingtjenester, er størstedelen af mobilselskaberne også begyndt at inkludere udlandstelefoni i deres mobilabonnementer. Det kan være en stor fordel, hvis du rejser meget. Derudover kan funktioner som musiktjenester, magasiner og ubegrænset SMS/MMS også indgå som ekstra fordele.

Mange mobilabonnementer er også begyndt at inkludere streamingtjenester som f.eks. Spotify, Netflix og flere. Disse kan endda fås til en billigere pris, end hvis man købte dem hver for sig.

Det er ikke alle, der har behov for at bruge telefonen til andet end at sende sms’er og tale i telefon. Derfor er det selvfølgelig muligt, at du kan få et mobilabonnement uden internet. Reelt set skal du vælge et mobilabonnement efter forbrug, også kaldet en forbrugsafregnet løsning, hvis du vil have et abonnement uden data. Oftest er data altid medregnet i udbydernes abonnementer, men du kan f.eks. nøjes med at betale for kun 1 GB data om måneden, hvis det ikke er blandt din prioriteter.Dette er specielt også henvendt til mindre børn, som typisk ikke har et stort nok forbrug til at bruge de mindste abonnementer.

I stedet for et basis mobilabonnement kan du vælge et taletidskort. Forskellen på de to ting er dog stor.

Med et abonnement betaler du for et givet forbrug, og med et taletidskort betaler du for det, du faktisk bruger. Et taletidskort er altså forbrugsbaseret. Det kan være fordelagtigt at vælge et taletidskort, hvis dit forbrug er rigtig lavt, og du ikke som udgangspunkt bruger hele din data-, taletid- eller SMS-kvote på mobilen. Bruger du din mobiltelefon meget, vil et mobilabonnement altid være en fordel for dig. Det kommer af, at det kan blive en rigtig dyr fornøjelse, hvis du bruger et taletidskort. Selv hvis dit forbrug blot er, hvad der svarer til gennemsnittet.

Når du bruger din smartphone, er du afhængig af, hvor godt signalet er, der hvor du befinder dig. I Danmark er der tre mobilselskaber, som formidler mobiltelefoni: TDC, Telia/Telenor og 3. Resten af mobilselskaberne lejer sig ind hos dem. Fælles for alle er, at de næsten dækker hele Danmark. Der kan være nogle steder, hvor en udbyder har bedre dækning end en anden, hvilket kan være afgørende for dig som forbruger.

Du bør være særligt opmærksom på oprettelsesafgifter, når du skal vælge et mobilabonnement. De fleste teleselskaber har enten ikke et oprettelsesgebyr ellers er det typisk på under 100 kroner. Der er enkelte abonnementer, hvor oprettelsesgebyret er højere end det. Derfor kan det være en god idé at tjekke, hvad beløbet er på, hvis du ofte skifter dit mobilabonnement.

Det kan være en fordel at undersøge, om dit nye abonnement har en bindingsperiode, specielt hvis du ofte skifter abonnement. Nogle mobilselskaber opererer med en bindingsperiode på 6 måneder. Det betyder, at du først efter 6 måneder kan skifte dit abonnement igen. Det er dog snarere undtagelsen end reglen, da de fleste ikke har en bindingsperiode. Du bør dog stadig altid tjekke, om det er tilfældet.

Der er ingen regler for, hvor ofte du skal skifte dit mobilabonnement. Imidlertid er det danske marked for mobilabonnementer præget af hård konkurrence, hvilket forbedrer dine chancer for at finde et billigt mobilabonnement. Udbyderne presser derfor gerne hinanden på prisen, hvorfor du kan spare penge på at holde øje med udviklingen. En god tommelfingerregel er at tjekke markedet omtrent hver 6. måned for at se, om der er penge at spare ved at skifte abonnement. Du kan gøre brug af denne side til at sammenligne priserne.

Mobildata er det, du bruger, når du anvender internettet fra din mobiltelefon og benytter apps, der kræver internetadgang. Du bruger ikke data, hvis du surfer på internettet, mens du er koblet på WiFi.

Hvor meget data, du skal have i dit abonnement, afhænger meget af, hvad du har brug for. Er du meget på farten, og er en hyppig bruger af din smartphone, vil et abonnement med fri data måske være ideelt for dig. Dog vil dette langtfra være det billigste mobilabonnement på markedet, men det vil helt klart opfylde dine behov. Bruger du derimod oftest internettet på din mobiltelefon, når du har WiFi og ikke meget andet, bør du ikke prioritere fri data i dit abonnement. Mængden af data, man har behov for, er altså meget individuel.

Hvis du vil vide mere om mobiltelefoni, kan du besøge vores guide til mobilabonnement eller tage et kig på vores ordliste til mobilabonnement. Hvis du synes, at der mangler noget, er du altid velkommen til at skrive til os.

Med Samlino.dk får du en gratis og uafhængig markedssammenligning, så der er ingen grund til at besøge flere udbyderes hjemmesider. Du skal blot gøre op med dig selv, hvad du har brug for, så du kan gå i gang med at sammenligne! Find dit mobilabonnement lige her.

Vi sammenligner priserne fra rigtig mange mobiloperatører, blandt andet: 3, CBB Mobil, Call Me, Coop Mobil, MIT Tele, Dansk Net, Duka, Gladmobil, GreenTel, Greenspeak, OK Mobil, Oister, Telenor, Telia, Telmore, Unotel, WaooMobil, og YouSee.

I mange mobilabonnementer har udbyderne fastsat et forbrug, du skal holde dig indenfor. Det gælder både i henhold til data, men også i forbindelse med tale.

Bruger du mere end det data, du har i dit abonnement, vil din hastighed i de fleste tilfælde blive sat ned. Nogle mobilselskaber tilbyder også, at man kan købe mere data, mens andre vælger at opkræve penge pr. forbrugt MB.

Man betaler som regel omkring 1 krone pr. minut for taletid, når den inkluderede taletid er opbrugt. Det kan altså blive meget dyrt for dig, hvis du ikke er opmærksom på dit forbrug. Vi råder dig derfor til at aflæse dit forbrug, inden du køber dit nye abonnement, og undersøge markedet for at finde de mobilabonnementspriser, der matcher dit behov.

SMS er kort for Short Message Service og kan defineres som en besked, der kun indeholder tekst. MMS er kort for Multimedia Message Service og er anderledes fra SMS’en, da en MMS indeholder enten en lydfil, videofil eller en billedfil.

Hvad det bedste mobilabonnement er, er selvfølgelig en subjektiv holdning. Nogen vil gerne have et mobilabonnement med fri data, mens andre bare gerne vil have et billigt mobilabonnement. Af denne grund bliver du nødt til at finde ud af, hvad dine behov og ønsker til et mobilabonnement er.

Der er typisk fire ting du skal tage stilling til, når du vælger et mobilabonnement. Disse er taletid, datamængde, pris og dækning. Taletid er vigtigt for dem som taler meget i telefon, gør du det, er det nok en vigtig post for dig.

Datamængde er selvfølgelig vigtigt for dem som bruger meget data. Er du typen der altid ser YouTube eller Netflix på din telefon, kan et mobilabonnement med fri- eller meget data være en god idé.

Prisen på mobilabonnementet er vigtig for alle, men nogen prioriterer en lav pris højere end andre. Du bør derfor afgøre, hvor vigtigt det er for dig.

Dækning er meget vigtigt for alle dem, som altid vil være forbundet til internettet. Er du typen der bliver irriteret når din mobil ikke har dækning, bør du opprioritere en god mobildækning i dit mobilabonnement.