Menu
 70 60 58 88

Dit log ud var en success

Vi sender dig en email med instruktioner til at nulstille dit kodeord

Artikler om Bredbånd

Leder du efter Bredbånd?

Med den rigtige bredbåndsløsning kan du spare mange penge

Andre artikler om Bredbånd

Her får du det billigst - Mobilt bredbånd med 10 GB

17. November 2017

Mobilt bredbånd med 10 GB data er det perfekte supplement til dig, der har brug for lidt ekstra data, når du er på farten. Ja, man har data på telefonen, og ja, man har måske travlt med andre ting, når man er ude af huset, men der er utallige ting, der taler for et mobilt bredbånd med 10 GB. Hvad med din iPad eller tablet? Dine børn, der larmer på bagsædet, fordi de keder sig? En computer, der suger utallige GB, når du internetdeler?

Pakkeløsning: Her får du billigst bredbånd, TV og mobil

9. November 2017

For overskueliggøre det for dig, er de udbydere, der alle udbyder bredbånd, TV og mobilabonnementer blevet samlet, og den billigste pakkeløsning er fundet.

Internet via kabel-TV: Her får du det hurtigste i Danmark

16. October 2017

Er du interesseret i at få hurtigt internet, og bor du et sted, hvor man hverken kan få fiber eller DSL? Så er der stadig mulighed for at få lynhurtigt internet - selv hvis du bor et sted, hvor du har andre alternativer.

Her får du det hurtigste fibernet i Danmark!

14. September 2017

Er du også træt af at have langsomt internet? Med fibernet får du adgang til fremtidens bredbåndsteknologi. Hos Samlino.dk har vi sammenlignet markedet for fibernet, og fundet de hurtigste bredbåndsabonnementer med en hastighed på mindst 100/100 Mbit/s.

Pristjek: Få internet med mindst 50 Mbit.

10. September 2017

Vil du have bredbånd med mindst 50 Mbit? En hastighed på 50 Mbit er en oplagt hastighed til en familie, hvor alle anvender internettet til datatunge aktiviteter, såsom download af store filer og streaming af TV i høj kvalitet. Vi har undersøgt det danske bredbåndsmarked, og giver dig hermed et overblik over, hvor du kan få det billigste internet med en minimumhastighed på 50 Mbit.

Fullrate tv-pakker og løsninger

5. September 2017

Fullrate tilbyder som udgangspunkt forskellige tv-pakker, som du kan vælge imellem. Før du går i gang med at kigge efter en tv-pakke, som matcher dine interesser bedst, skal du vide hvilken teknologi, du kan modtage på din adresse.

DLG tv-pakker og løsninger

5. September 2017

Vi har gjort tv-markedet mere overskueligt for dig, og lavet et stort overblik over hvad DLG kan tilbyde dig af tv-pakker. Du kan på denne måde hurtigt sammenligne tv-pakker fra DLG med tilbud fra andre udbydere, og finde frem til den løsning, der passer bedst til dig.