Menu
 70 60 58 88

Dit log ud var en success

Vi sender dig en email med instruktioner til at nulstille dit kodeord

Artikler om Bilforsikring

Leder du efter Bilforsikring?

Du kan spare op til 3.000 kr. om året hvis du vælger den rigtige bilforsikingspakke

Andre artikler om Bilforsikring

Billigste bilforsikring uden for storbyer

21. March 2018

Bor du uden for en storby, er du bilejer og vil du gerne have luft i budgettet? Samlino.dk har sammenlignet og analyseret markedet for dig og fundet de billigste bilforsikringer, rangeret efter årlig pris.

Billigste bilforsikring i storbyer

21. March 2018

Er du bosat i en storby, og ønsker du at spare penge på din bilforsikring? Samlino.dk har analyseret bilforsikringsmarkedet og fundet de billigste bilforsikringer til dig, der bor i en storby.

Billigste bilforsikring til dig på 25-34 år

21. March 2018

Er du mellem 25 og 34 år, og vil du gerne have en billigere bilforsikring? Samlino.dk har analyseret markedet for bilforsikringer til dig der i alderen 25 til 34 år, og fundet de billigste bilforsikringer.

Billigste bilforsikring til dig på 18-24 år

21. March 2018

Når du er ung, kan det være en dyr fornøjelse at købe en bilforsikring - faktisk er det oftest de helt unge, der risikerer at få de dyreste bilforsikringer. Hos Samlino.dk har vi analyseret markedet for bilforsikringer, og fundet den billigste bilforsikring til dig, der er mellem 18 og 24 år.

Billigste bilforsikring til dig over 35 år

21. March 2018

Er du 35 år eller ældre, og vil du gerne have en billigere bilforsikring? Samlino.dk har analyseret markedet for bilforsikringer og kåret den billigste bilforsikring til dig, der er 35 år eller ældre. Som +35-årig har du gode muligheder for at få en billig bilforsikring, fordi du formegentligt har opbygget en vis anciennitet.

Kan en Kaskoforsikring betale sig?

19. October 2017

Kan en kaskoforsikring betale sig? Det spørgsmål har du nok stillet dig selv, da du skulle overveje hvorvidt du skulle nøjes med den lovpligtige ansvarsforsikring eller også tilkøbe en kaskoforsikring. Vi har sammenlignet markedet for bilforsikringer, for at finde ud af, hvor meget mere det koster, hvis du også vil have an kaskoforsikring.

Dækker forsikringen, hvis en anden kører galt i min bil?

5. September 2017

Skal du låne din bil ud til din partner, ven, dit barn eller en helt tredje, og er du i tvivl om, hvilke regler der gælder, hvis vedkommende laver en skade på din bil? Du kan også blive klogere på, hvordan forsikringen dækker, hvis du kører galt i en andens bil.