Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere.
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Find det billigste forbrugslån

Samlino.dk garanterer dig, at du ikke kan finde en billigere pris på selskabernes hjemmeside.

Forbrugslån

Når du har oprettet et lån hos banken, modtager du et beløb af en aftalt størrelse. Du har den fulde råderet over dette beløb, hvilket betyder, at du selv bestemmer, hvad du vil bruge pengene på. Det kan være, at du vælger at købe en ny computer, eller måske bruger du pengene på en rejse sydpå med hele familien.
Når du optager et forbrugslån skal du være særligt opmærksom på renter og gebyrer samt stiftelsesomkostninger. Disse tre faktorer bliver overskueliggjort i ÅOP'en, som udtrykker de samlede årlige omkostninger i procent. Nogle lån har en markant højere ÅOP end andre, og det kan derfor gå hen at blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke har tjekket markedet ordentligt ud, inden du tegner lånet.
For dem som ikke har noget større behov for personlig rådgivning, kan en online bank være en fordel. Den væsentligste årsag til det er, at der kan være tid at spare, da du kan ordne det hele hjemmefra, eller hvor du nu befinder dig så længe du har internetadgang. Desuden kan det for nogle handle om bekvemmelighed i form af, at en online bank er tilgængelig døgnet rundt, mens den fysiske bank har begrænsede åbningstider.

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

Priser indhentet i de sidste 24 timer

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.