Menu

Din nabo har allerede modtaget vores hjælp 

Forsikring

En knallertforsikring er en forsikring af din knallert eller scooter. Den dækker de skader, der sker på din knallert eller de skader, som din knallert måtte give andres køretøjer eller personer.

Det er i Danmark lovpligtigt at have en ansvarsforsikring på dit motordrevet køretøj, hvis du skal ud og mærke de danske veje. Derfor er det enormt vigtigt, at du tegner en knallertforsikring i det øjeblik, du bliver indehaver af enten en knallert eller scooter - ellers kører du rundt ulovligt. Det er i øvrigt fornuftigt at tegne en ulykkesforsikring, så du selv er ordentlig dækket, hvis uheldet er ude.
Udover det lovpligtige aspekt - så er det altid en god idé at være ordentlig dækket, hvis uheldet skulle ske. Man kan aldrig vide, hvornår det går galt, så derfor vil det være godt at have en forsikring.
Det er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, og derfor kan der ikke siges noget præcist om prisen for din knallertforsikring.
Du kan endnu ikke sammenligne priser på knallertforsikringer hos Samlino.dk, og derfor kan du selv undersøge markedet. Vi kan dog tilbyde, at du kigger hos vores forsikringspartnere - bl.a. Next Forsikring, Alka, Tryg og mange flere. Indhent altid tilbud fra flere selskaber, så du kan sammenligne priserne og finde den bedste og billigste forsikring til dig.
På Samlino.dk kan du også sammenligne forsikringer til bil, indbo, hus, ulykker med mere.

Du kan se, hvilke forsikringer vi sammenligner her.