Din nabo har allerede modtaget vores hjælp 

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Knallertforsikring

Hvad er knallertforsikring?

En knallertforsikring er en forsikring af din knallert eller scooter. Den dækker de skader, der sker på din knallert eller de skader, som din knallert måtte give andres køretøjer eller personer.

Det er i Danmark lovpligtigt at have en ansvarsforsikring på dit motordrevet køretøj, hvis du skal ud og mærke de danske veje. Derfor er det enormt vigtigt, at du tegner en knallertforsikring i det øjeblik, du bliver indehaver af enten en knallert eller scooter - ellers kører du rundt ulovligt. Det er i øvrigt fornuftigt at tegne en ulykkesforsikring, så du selv er ordentlig dækket, hvis uheldet er ude.

Hvorfor skal jeg have en knallertforsikring?

Udover det lovpligtige aspekt - så er det altid en god idé at være ordentlig dækket, hvis uheldet skulle ske. Man kan aldrig vide, hvornår det går galt, så derfor vil det være godt at have en forsikring.

Hvad koster en knallertforsikring?

Det er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, og derfor kan der ikke siges noget præcist om prisen for din knallertforsikring.

Hvor finder jeg den billigste knallertforsikring?

Du kan endnu ikke sammenligne priser på knallertforsikringer hos Samlino.dk, og derfor kan du selv undersøge markedet. Vi kan dog tilbyde, at du kigger hos vores forsikringspartnere - bl.a. Next Forsikring, Alka, Tryg og mange flere. Indhent altid tilbud fra flere selskaber, så du kan sammenligne priserne og finde den bedste og billigste forsikring til dig.

Hvilke forsikringer kan jeg sammenligne hos Samlino.dk?

På Samlino.dk kan du også sammenligne forsikringer til bil, indbo, hus, ulykker med mere.

Du kan se, hvilke forsikringer vi sammenligner her.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder: