Menu

AlfaLån

På denne side kan du læse om AlfaLån’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Om Alfalån

Alfalån er en dansk låneudbyder, som startede tilbage i 1999. Deres ekspertise ligger inden for forbrugslån. De har et samarbejde med Basisbank, som hjælper Alfalån med at finansiere deres forbrugslån via indlånsoverskud. Det vil sige, at nogle af de penge, som Basisbank modtager igennem højrentes kontoer, bliver lånt ud til kunder af Alfalån. De tilbyder en let og overskuelig ansøgningsproces, som du finder online, eftersom de er en 100 procent online baseret virksomhed.

Hvad kan du låne til?

Alfalån kommer ikke til at blande sig i, hvad lånet skal bruges til og af den grund kan du selv vælge om, det skal bruges på en rejse, et nyt tv eller noget helt tredje. Dette kan spare dig tid på at forklare en bankrådgiver, hvad du skal bruge pengene til.

Ansøgning

Du kan hos Alfalån låne fra 3.000 til 50.000 kroner, så der både er råd til store og små forbrugsgoder. Ansøgningsprocessen er både nem og hurtig, da den foregår online. Den består af fire simple trin, som kan gennemføres hurtigt. Det første, du skal gøre, er at vælge, hvor mange penge du ønsker at låne, samt hvor lang din tilbagebetalingsperiode skal være. Derefter skal du udfylde en indledende ansøgningsproces, hvor der foretages en kreditvurdering. Her skal du eksempelvis opfylde oplysninger som for eksempel om du er registeret i RKI og personlige oplysninger såsom navn, e-mail, civilstand og så videre. Næste trin går på at udfylde en fyldestgørende ansøgning, hvor du skal oplyse indkomst, boligforhold og alt andet omhandlende din økonomi. Til sidst skal du underskrive med dit Nem-ID og sende din ansøgning af sted. Så er din ansøgning sendt afsted, og du kan herefter få et lynhurtigt svar på din ansøgning. Derudover skal du vide, at Alfalån lægger stor vægt på, at din ansøgning er fortrolig og anonym. Når du ansøger om et lån hos virksomheden, skal du verificere med dit Nem-ID på den måde underskriver du, at Alfalån må hente de nødvendige oplysninger, så de hurtigt kan vurdere, om du kan optage et lån hos dem. Du kan låne op til 50.000 kroner og helt ned til 3.000 kroner. Du kan derfor både få råd til en computer, du lige står og mangler eller en luksus rejse til Bali. Dog vil det lånebeløb, du kan optage afhænge af mange forskellige faktorer såsom din kredithistorie.

Krav

Hvis du er registeret i nogle former for debitorregistre såsom RKI, vil det ikke være mulig at optage et lån hos Alfalån. Dette skyldes, at de ikke ønsker at udsætte dig for en kæmpe gæld, hvilket kun vil forringe dine chancer for et fremtidigt lån endnu mere. Du kan heller ikke optage et lån hos Alfalån, hvis din indkomst er for lav sammenlignet med det lån, som du ønsker at optage. Du skal som udgangspunkt minimum tjene over 150.000 kroner årligt før skat for at optage et lån hos virksomheden.

Det skal du være opmærksom på

Når du vælger at optage et forbrugslån, er det vigtigt at være opmærksom på forskellige faktorer. De vigtigste er renten, løbetiden og ÅOP. Renten er den pris, som du betaler for at låne pengene. Hos Alfalån er renten variabel, hvilket vil sige, at den følger markedsrenten. Markedsrenten bliver sat af National Banken på baggrund af mange forskellige faktorer. National Banken bruger dette som en del af den danske pengepolitik, så vi i Danmark kan opretholde en god og sund økonomi. Markedsrenten afspejler sig dog mest af alt udbud og efterspørgsel. Det betyder, at den bliver sat på baggrund af hvilken rente vi danskere vil betale for at låne pengene, og hvilken pris bankerne skal have for at låne deres penge ud. Og fordi udbud og efterefterspørgsel hele tiden skifter, varierer markedsrenten af den grund også. Det vil sige, at når du optager et lån med en variabel rente, vil renten sandsynligvis skifte løbende under din tilbagebetalingsperiode. Det næste begreb, som du skal kende til, er løbetiden. Dette er et andet ord for tilbagebetalingsperioden. Det er som regel bedst at vælge så kort løbetid som muligt, eftersom du på den måde betaler mindre i renter. Dog kan det være svært at tilbagebetale et lån på en kort løbetid, hvis du i forvejen har en stram økonomi. Den sidste vigtige faktorer, som du skal være opmærksom på, er ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent. På baggrund af denne ene faktorer kan du faktisk sammenligne forskellige lån med hinanden, hvis de har samme løbetid og hovedstol. Hvis du dog endnu ikke har besluttet dig på, hvor du skal låne penge fra, og ønsker du et nemt og overskueligt overblik, så kan du med fordel bruge vores sammenligningsportal. Her kan du se, hvad de forskellige banker og lånudbydere kan tilbyde dig.

Her ser du lån fra AlfaLån. Hvis du vil se hvordan AlfaLån sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?