Menu

Extra Cash

På denne side kan du læse om Extra Cashs låneprodukter samt priser. Vil du gerne sammenligne produkterne med andre udbyders produkter, kan du trykke her.

Om Ekstra Cash

Extra Cash er en online udbyder af forbrugslån. Gennem deres hjemmeside kan du hurtigt og anonymt foretage en låneansøgning, som du får svar for indenfor 30 sekunder. Extra Cash finansieres af Basisbank A/S. Det vil sige, at Basisbank står for at behandle din ansøgning og udstede dit lån.

Rente

Extra Cash tilbyder en debitorrente, der ligger mellem 14,71% og 26,08%. Renten er variabel og kan derfor stige eller falde i løbet af din tilbagebetalingstid.

Forbrugslån

Hos Extra Cash kan du låne mellem 3000 kroner og 75000 kroner. Din løbetid kan ligge til mellem 12 måneder og 72 måneder alt efter, hvad du finder mest passende til din økonomi. Det skal nævnes, at Extra Cash dog skal behandle din ansøgning og godkende den, inden du kan få dit lån. Da hele processen foregår hurtigt online, er det vigtigt, at du tager stilling til, hvorvidt din fremtidige økonomi vil række til at kunne tilbagebetale lånet.

Ansøgningsprocessen

Hos Extra Cash foregår hele ansøgningsprocessen online. For at søge skal du starte med at udfylde en låneansøgning på deres hjemmeside, hvorefter du vil få svar indenfor 30 sekunder. Bliver din ansøgning godkendt, kan du underskrive låneaftalen med dit NemID og få lånet ind på din bankkonto på kort tid. Er du ikke interesseret i at underskrive låneaftalen, er din ansøgning ikke bindende. Har du derimod skrevet under på aftalen men ønsker alligevel ikke at tage lånet, har du 14 dages fortrydelsesret.

ÅOP

Når du tager et lån, er det vigtigt at kigge på lånets ÅOP for at få et overblik over de samlede omkostninger. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og skal ifølge loven være oplyst. Den viser, hvor stor en del renteomkostninger og gebyrer udgør af dit lånebeløb. Derfor kan tallet også bruges til at sammenligne lån af samme hovedstol og løbetid. Det lån, der har den laveste ÅOP, vil være det billigste lån.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?