Menu

Extra Cash lån: Lav et rentetjek først

Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning - start her 👇
Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning. Spar op til 15.000,-
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Extra Cash med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Vi sidder klar til at svare på både store og små spørgsmål

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede og besvare spørgsmål. Vores kundeservice har åbent kl. 9 - 15 i alle hverdage.
Ring til os på 70 60 58 88
Skriv til os på kundeservice@samlino.dk

Lån

Extra Cash er en online udbyder af forbrugslån. Gennem deres hjemmeside kan du hurtigt og anonymt foretage en låneansøgning, som du får svar for indenfor 30 sekunder. Extra Cash finansieres af Basisbank A/S. Det vil sige, at Basisbank står for at behandle din ansøgning og udstede dit lån.
Extra Cash tilbyder en debitorrente, der ligger mellem 14,71% og 26,08%. Renten er variabel og kan derfor stige eller falde i løbet af din tilbagebetalingstid.
Hos Extra Cash kan du låne mellem 3000 kroner og 75000 kroner. Din løbetid kan ligge til mellem 12 måneder og 72 måneder alt efter, hvad du finder mest passende til din økonomi. Det skal nævnes, at Extra Cash dog skal behandle din ansøgning og godkende den, inden du kan få dit lån. Da hele processen foregår hurtigt online, er det vigtigt, at du tager stilling til, hvorvidt din fremtidige økonomi vil række til at kunne tilbagebetale lånet.
Hos Extra Cash foregår hele ansøgningsprocessen online. For at søge skal du starte med at udfylde en låneansøgning på deres hjemmeside, hvorefter du vil få svar indenfor 30 sekunder. Bliver din ansøgning godkendt, kan du underskrive låneaftalen med dit NemID og få lånet ind på din bankkonto på kort tid. Er du ikke interesseret i at underskrive låneaftalen, er din ansøgning ikke bindende. Har du derimod skrevet under på aftalen men ønsker alligevel ikke at tage lånet, har du 14 dages fortrydelsesret.
Når du tager et lån, er det vigtigt at kigge på lånets ÅOP for at få et overblik over de samlede omkostninger. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og skal ifølge loven være oplyst. Den viser, hvor stor en del renteomkostninger og gebyrer udgør af dit lånebeløb. Derfor kan tallet også bruges til at sammenligne lån af samme hovedstol og løbetid. Det lån, der har den laveste ÅOP, vil være det billigste lån.