Ferielån: Sammenlign uforpligtende lån til ferie

Sammenlign lån til ferie med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad er et ferielån?

Et ferielån er et lån, du kan tage for at finansiere drømmerejsen. Hvis din helt store drøm er at tage en uge til Fiji, men økonomien ikke holder til det, kan du hjælpe dig selv på vej med et ferielån. Det er vigtigt, at du undersøger, om din økonomi kan bære et lån, inden du tager det. Brug Samlino.dk til at finde det bedste lån til dig, så du sparer, hvor du kan.

Hvordan får jeg pengene udbetalt?

Ferielån på Samlino.dk er alle elektroniske. Det vil sige, at du ofte ansøger og underskriver med dit NemID på långiverens hjemmeside. Hvis din ansøgning godkendes, vil pengene blive udbetalt fra udbyderen til din NemKonto. På den måde kan du sidde i dit eget hjem og låne penge til drømmerejsen til Sydamerika.

Kan jeg låne hvis jeg er i RKI?

Står du i RKI, er det betydeligt sværere for dig at tage et lån, end hvis du ikke gør. Få låneudbydere er stadig villige til at låne dig penge, selvom du registreret i RKI. Det er dog vigtigt at undersøge priserne på de forskellige lån, inden du planlægger den helt store ferie til sommer. Du kan med fordel bruge Samlino.dk til at undersøge og sammenligne priser og udbydere.

Hvad kan jeg bruge mit ferielån til?

Du kan bruge pengene fra dit ferielån til alle omkostninger forbundet med ferie. Det vil altså sige, at hvis du står og skal afsted, men mangler 1.000 kroner til små ekstraomkostninger, så hjælper et ferielån. Du kan låne penge til alt fra eventuel overvægt af bagage, drikkepenge på hotellet og så videre. Et ferielån kan bruges til at dække det hele. Du kan sagtens finansiere hele ferien med et ferielån også. Vil du til Maldiverne i en uges tid, kan du låne penge til at dække fly, hotel og lidt lommepenge. Du skal bare huske at alt, hvad du låner, også skal betales tilbage. Så lån aldrig mere, end din økonomi kan klare.

Hvor hurtigt kan jeg få pengene?

Selve godkendelsesprocessen er utrolig hurtig, når du ansøger online om et ferielån. Du indtaster blot dine oplysninger, hvorefter långiveren vil godkende eller afvise dig inden for 15 minutter. Derfra kan der gå op til fire dage, før du modtager pengene på din konto. Husk derfor at undersøge dette, inden du ansøger om at låne penge i sidste sekund.

Kan jeg indfri mit lån før tid?

Stort set alle låneudbydere tilbyder muligheden for, at du kan betale hele dit ferielån ud - helt gratis. Hvis du står og kan betale hele dit lån ud, er det en rigtig god idé at få det gjort med det samme. Du kan spare rigtig mange penge på renter og andre gebyrer. Desuden får du én ting mindre at bekymre dig om i dit månedlige budget.

Hvordan virker ferielån?

Ferielån optages nemt online, og du får også pengene udbetalt elektronisk. Når du har modtaget pengene på din konto, kan du tage på ferie og bruge dem, som du har lyst. Du skal hverken stille sikkerhed, kaution eller andet, som man måske oplever ved andre lån. Når først du er godkendt af långiveren, er der ikke andet tilbage end at ønske god ferie.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: