Menu

Føniks Privatlån

På denne side kan du læse om Fønik Privatlåns låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du sammenligne lån her.

Om Føniks Privatlån

Den danske virksomhed, Føniks Privatlån, er en online udbyder af forbrugslån. Virksomheden er en af de nyeste udbydere på markedet, men det er erfarne firmaer som L’EASY og DER A/S som står bag lanceringen og som også er virksomhedens koncern-partnere. Føniks Privatlån er en online låneudbyder, hvilket betyder, at de ikke har nogle filialer rundt omkring i landet.

Rente

Føniks Privatlån er et af de første på markedet til at tilbyde lån uden rentespænd. Dette betyder, at de kan tilbyde alle låntagere med den samme rente på 16,9% Det er derfor på dette område, at de kan distancerer sig markant fra de øvrige på markedet.

Forbrugslån

Hos lånefirmaet kan du låne fra 10.000 til 100.000 kroner og derudover kan du selv bestemme, hvor lang tid du vil afbetale over, da du kan vælge at afbetale over 24, 72 eller 108 måneder. Til trods for at du kan låne et ret højt beløb, så blander virksomheden sig ikke i, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Men du bør selv nøje overveje, hvor mange penge du ønsker at låne og huske, at tilpasse det så det passer til dig, dine behov og din økonomi.

Krav

De stiller krav til, at du som låntager er over 20 år gammel og derudover, at du ikke står noteret i RKI, ligesom de fleste andre udbydere på markedet. Derudover skal du som låntager også kunne opfylde kriterierne for en samlet kreditvurdering.

Ansøgningsprocessen

Selve ansøgningsprocessen tager ikke mange minutter, og du kan som låntager selv vælge, hvordan du vil ansøge via vores sammenligningsportal - over mobil, tablet eller computer. Det eneste det kræver er, at du har dit NemID og dine kontaktoplysninger klar. Når du underskriver med dit NemID, siger du ja til at firmaet får adgang til de nødvendige oplysninger om dig, som de skal bruge for at vurdere, om du kan godkendes til lånet. Dette er også med til at gøre ansøgningsprocessen meget hurtig, da alle disse informationer kan findes online, når du underskriver med din NemID. Det er gratis for dig at sende en ansøgning afsted, og du forpligter dig ikke til noget. Det er først, når du er blevet godkendt til lånet, og du har underskrevet låneaftalen med dit NemID, at du forpligter dig. På den måde har Føniks Privatlån gjort det nemt og overskueligt for dig.

ÅOP

Når du skal tage et lån, skal du altid kigge på, hvor høj ÅOP’en er. Det er en pligt ifølge lov at oplyse om ÅOP’en og den betegner de årlige omkostninger i procent. Når du sammenligner lån med samme hovedstol og løbetider, så skal kigge efter det lån med den laveste ÅOP, da dette vil være det billigste lån.

Her ser du lån fra Føniks Privatlån. Hvis du vil se hvordan Føniks Privatlån sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne lån gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?