Menu

VIVUS lån: Lav et rentetjek først

Sammenlign tilbud på lån fra op til 7 banker med kun én ansøgning - start her 👇
Sammenlign tilbud på forbrugslån og billån fra op til 7 banker med kun én ansøgning. Spar op til 15.000,-
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Føniks Privatlån med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Vi sidder klar til at svare på både store og små spørgsmål

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede og besvare spørgsmål. Vores kundeservice har åbent kl. 9 - 15 i alle hverdage.
Ring til os på 70 60 58 88
Skriv til os på kundeservice@samlino.dk

Lån

Den danske virksomhed, Føniks Privatlån, er en online udbyder af forbrugslån. Virksomheden er en af de nyeste udbydere på markedet, men det er erfarne firmaer som L’EASY og DER A/S som står bag lanceringen og som også er virksomhedens koncern-partnere. Føniks Privatlån er en online låneudbyder, hvilket betyder, at de ikke har nogle filialer rundt omkring i landet.
Føniks Privatlån er et af de første på markedet til at tilbyde lån uden rentespænd. Dette betyder, at de kan tilbyde alle låntagere med den samme rente på 16,9% Det er derfor på dette område, at de kan distancerer sig markant fra de øvrige på markedet.
Hos lånefirmaet kan du låne fra 10.000 til 100.000 kroner og derudover kan du selv bestemme, hvor lang tid du vil afbetale over, da du kan vælge at afbetale over 24, 72 eller 108 måneder. Til trods for at du kan låne et ret højt beløb, så blander virksomheden sig ikke i, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Men du bør selv nøje overveje, hvor mange penge du ønsker at låne og huske, at tilpasse det så det passer til dig, dine behov og din økonomi.
De stiller krav til, at du som låntager er over 20 år gammel og derudover, at du ikke står noteret i RKI, ligesom de fleste andre udbydere på markedet. Derudover skal du som låntager også kunne opfylde kriterierne for en samlet kreditvurdering.
Selve ansøgningsprocessen tager ikke mange minutter, og du kan som låntager selv vælge, hvordan du vil ansøge via vores sammenligningsportal - over mobil, tablet eller computer. Det eneste det kræver er, at du har dit NemID og dine kontaktoplysninger klar. Når du underskriver med dit NemID, siger du ja til at firmaet får adgang til de nødvendige oplysninger om dig, som de skal bruge for at vurdere, om du kan godkendes til lånet. Dette er også med til at gøre ansøgningsprocessen meget hurtig, da alle disse informationer kan findes online, når du underskriver med din NemID. Det er gratis for dig at sende en ansøgning afsted, og du forpligter dig ikke til noget. Det er først, når du er blevet godkendt til lånet, og du har underskrevet låneaftalen med dit NemID, at du forpligter dig. På den måde har Føniks Privatlån gjort det nemt og overskueligt for dig.
Når du skal tage et lån, skal du altid kigge på, hvor høj ÅOP’en er. Det er en pligt ifølge lov at oplyse om ÅOP’en og den betegner de årlige omkostninger i procent. Når du sammenligner lån med samme hovedstol og løbetider, så skal kigge efter det lån med den laveste ÅOP, da dette vil være det billigste lån.
Det er muligt at få fat i en medarbejder hos VIVUS via chat, e-mail og på telefon. Deres åbningstider er alle hverdage mellem 9:00 og 16:00. De svarer typisk indenfor 3-5 dage, når du vælger at sende en e-mail til dem