Menu

Hotlån: Lav et rentetjek først

Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning - start her 👇
Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning. Spar op til 15.000,-
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Hotlån med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Vi sidder klar til at svare på både store og små spørgsmål

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede og besvare spørgsmål. Vores kundeservice har åbent kl. 9 - 15 i alle hverdage.
Ring til os på 70 60 58 88
Skriv til os på kundeservice@samlino.dk

Lån

Bonavent Invest A/S ejer Hotlån, og har hovedsæde i Køge. Bonavent Invest blev etableret i 1999. I 2016 blev Hotlåns finansiering gjort muligt igennem Basisbank A/S, som har et samarbejde med Hotlån. Du får, hos Hotlån, et skræddersyet tilbud, som passer til dine behov, dine tilbagebetalingsmuligheder og din hverdag. Når du ansøger om lånet, er det en mulighed at indtaste dine informationer, hvilket er med til at skræddersy dit lån, så det passer ideelt, til dit vanemønstre. Med et forbrugslån fra Hotlån er der råd til de store og de små ting i livet. Hvis du vil læse mere om Hotlån, kan du med fordel klikke på fanen i toppen af denne side kaldet ”Om udbyderen”. Derinde kan du også finde fem ofte stillede spørgsmål og få svar på disse.
Hos Hotlån er din ansøgning ikke bindende, så du kan derfor søge om et lån via vores sammenligningsportal, og se hvor meget du kan låne for. . Her kan du så se nærmere på det fremsendte resultat og se om det er noget som passer til din økonomi. For at kunne underskrive og godkende et lån, skal du have dit NemID klar, som kan gennemføre lånet, såfremt du er berettiget til at tage lånet.
Du skal være opmærksom på enkelte ting, når du ansøger om et forbrugslån hos Hotlån. Nemlig at du ikke må være registreret hos RKI eller anden form for debitorregister. Du skal være fyldt 20 år, have dansk statsborgerskab, samt dansk CPR-nummer. Dertil, skal du kunne oplyse en gyldig og aktiv e-mail, et dansk mobilnummer, som du selv benytter og en dansk bankkonto, som tilhører dig. Dette skal alt sammen udføres når du ansøger om lånet
Normalt, når du sammenligner forbrugslån, kan du sammenligne to eller flere lån, ved at kigge på ÅOPen (årlig omkostninger i procent). Det kan være lidt vanskeligt, når du sammenligner små beløb, over en kort periode. Derfor anbefaler vi at du kigger på lånets kreditomkostninger, når du sammenligner Hotlån forbrugslån, mod et andet forbrugslån.
Der er hos Hotlån en udlånsrente, som er variabel, hvilket betyder at renten varierer. Den givne markedsrente bliver bestemt af nationalbanken, hvilket er en del af den danske pengepolitik. I sidste ende bliver den givne rente afspejlet af Danmarks udbud og efterspørgelse. Dermed betyder det at renten på et lån kan falde og stige, som kan være en ulempe og en fordel. Derudover skal du være opmærksom på standardomkostninger, hvilket oftest betales i forbindelse med oprettelse af lånet. Vil du vide hvordan Hotlåns priser sammenligner sig med resten af markedet, kan du gå ind på vores sammenligningsportal og sammenligne hele markedet på under 15 sekunder.