Menu

Hotlån

På denne side kan du læse om Hotlån’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Forbrugslån fra Hotlån

Bonavent Invest A/S ejer Hotlån, og har hovedsæde i Køge. Bonavent Invest blev etableret i 1999. I 2016 blev Hotlåns finansiering gjort muligt igennem Basisbank A/S, som har et samarbejde med Hotlån. Du får, hos Hotlån, et skræddersyet tilbud, som passer til dine behov, dine tilbagebetalingsmuligheder og din hverdag. Når du ansøger om lånet, er det en mulighed at indtaste dine informationer, hvilket er med til at skræddersy dit lån, så det passer ideelt, til dit vanemønstre. Med et forbrugslån fra Hotlån er der råd til de store og de små ting i livet. Hvis du vil læse mere om Hotlån, kan du med fordel klikke på fanen i toppen af denne side kaldet ”Om udbyderen”. Derinde kan du også finde fem ofte stillede spørgsmål og få svar på disse.

Ansøgning

Hos Hotlån er din ansøgning ikke bindende, så du kan derfor søge om et lån via vores sammenligningsportal, og se hvor meget du kan låne for. . Her kan du så se nærmere på det fremsendte resultat og se om det er noget som passer til din økonomi. For at kunne underskrive og godkende et lån, skal du have dit NemID klar, som kan gennemføre lånet, såfremt du er berettiget til at tage lånet.

Krav

Du skal være opmærksom på enkelte ting, når du ansøger om et forbrugslån hos Hotlån. Nemlig at du ikke må være registreret hos RKI eller anden form for debitorregister. Du skal være fyldt 20 år, have dansk statsborgerskab, samt dansk CPR-nummer. Dertil, skal du kunne oplyse en gyldig og aktiv e-mail, et dansk mobilnummer, som du selv benytter og en dansk bankkonto, som tilhører dig. Dette skal alt sammen udføres når du ansøger om lånet

ÅOP

Normalt, når du sammenligner forbrugslån, kan du sammenligne to eller flere lån, ved at kigge på ÅOPen (årlig omkostninger i procent). Det kan være lidt vanskeligt, når du sammenligner små beløb, over en kort periode. Derfor anbefaler vi at du kigger på lånets kreditomkostninger, når du sammenligner Hotlån forbrugslån, mod et andet forbrugslån.

Rente

Der er hos Hotlån en udlånsrente, som er variabel, hvilket betyder at renten varierer. Den givne markedsrente bliver bestemt af nationalbanken, hvilket er en del af den danske pengepolitik. I sidste ende bliver den givne rente afspejlet af Danmarks udbud og efterspørgelse. Dermed betyder det at renten på et lån kan falde og stige, som kan være en ulempe og en fordel. Derudover skal du være opmærksom på standardomkostninger, hvilket oftest betales i forbindelse med oprettelse af lånet. Vil du vide hvordan Hotlåns priser sammenligner sig med resten af markedet, kan du gå ind på vores sammenligningsportal og sammenligne hele markedet på under 15 sekunder.

Her ser du lån fra Hotlån. Hvis du vil se hvordan Hotlån sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?