Find bankernes bedste tilbud på lån til en kolonihave

Sammenlign lån til kolonihave med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Kan jeg låne penge til at købe et kolonihavehus?

Ligesom du kan låne penge til forbrug, bil eller andet, så kan du selvfølgelig også låne penge til at finansiere et kolonihavehus. På Samlino.dk kan man få lånetilbud helt op til 500.000 kr. til køb af en kolonihave.

Der er mange gode grunde til at købe sig et kolonihavehus. Om du er bymenneske, som ønsker jord under neglene, eller landmenneske, som gerne vil tættere på byen (engang imellem i hvert fald), men ikke helt vil opgave frisk luft og hjemmedyrkede grøntsager, så er løsningen den samme: et kolonihavehus.

Hvordan låner jeg penge på Samlino.dk?

Det er heldigvis ikke svært, at låne penge her på Samlino.dk/lån. Vi er en sammenligningsportal, så det er ikke os, du direkte låner penge af, men vi hjælper dig med at spare tid og penge. Lånene er forhåndsgodkendte og uforpligtende.

 • Først skal du udfylde ansøgningen ovenfor. Du skal indtaste oplysninger om dig selv, lånet og andre informationer, som bankerne skal bruge for at give dig et tilbud


 • Så sammenligner vi bankernes tilbud til dig, så du har mulighed for at se på de forskellige faktorer, som måske gør ét lån mere attraktivt end et andet.


 • Til sidst vælger du et lån, som passer til dig og dit behov, og derefter sender vi dig videre til banken, som i sidste ende låner dig pengene.


Tilbuddene binder dig ikke til noget. Så der sker ingenting ved at tjekke, om du måske også kan finde et billigt lån, som kan spare dig nogle penge.

Hvordan låner jeg penge til en kolonihave?

For at låne penge til et kolonihavehus, så skal du følge punkterne beskrevet i spørgsmålet ovenfor.

Det er ikke sikkert, at det er din egen bank som er den billigste, så derfor kan du gratis og uforpligtende få en række tilbud her på Samlino.dk.

At betale mere end højst nødvendigt for et lån, er ingen interesseret i.

Når du har indtastet dine oplysninger på vores side, så viser vi dig en oversigt over de forskellige bankers tilbud til dig. Der kan være forskel i omkostningerne på et lån, og derfor giver det god mening at sammenligne tilbuddene, så du hurtigt kan få et overblik.

Når du har oversigten over lånene foran dig, så kan du f.eks. sortere efter laveste ÅOP, som betyder “årlige omkostninger i procent”. ÅOP er en nem og hurtig måde at gennemskue hvor billigt (eller dyrt) lånet er for dig i sidste ende.

Kan jeg låne penge til et kolonihavehus i dag?

Det afhænger af den enkelte bank, hvor hurtigt du kan få pengene på din konto. Så det korte svar er i princippet ja, men det er altafgørende hvilket lånetilbud, du ender med at gå videre med.

I og med vi har mange låneudbydere at vælge imellem, så er det også muligt at prioritere hurtig udbetaling højt.

Det skal desuden også lige understreges, at udbetalingen ikke er langsommere, fordi du først går igennem Samlino.dk. Det gør det bare billigere. Det er generelt set hurtigere at låne gennem online banker end at låne af fysiske banker.

Mange af låneudbyderne tilbyder udbetaling fra lige med det samme, til et par timer eller over 1-3 hverdage. Så udbetalingen går som udgangspunkt hurtigt, når du vælger et lån gennem Samlino.dk. Du bestemmer selv, hvornår du ønsker at få lånet udbetalt.

Hvad skal jeg tænke over, før jeg køber et kolonihavehus?

Der er selvfølgelig en del at overveje, før man køber sig en kolonihave. Lige fra den geografiske placering, som også påvirker prisen meget, til standen af huset, som kan give dyre udgifter på sigt.

Det er typisk dyrere at købe et hus, som er med i en forening, som ikke er i Kolonihaveforbundet. Til gengæld er det også sværere at få fat i ét som er, fordi ventelisterne kan være umulige at arbejde med.

Du kan læse meget mere om kolonihaver på kolonihave.nu, hvor du blandt andet finder en oversigt med kolonihaver over hele landet.

Kan jeg låne penge til andre formål end køb af en kolonihave?

Måske har du allerede et kolonihavehus, men har brug for et lån til andet, som ikke vedrører selve købet. Måske til indretning, anlæggelse af et højbed, større renovering af taget eller til at købe 75 havenisser til forhaven.

Det kunne også være, at du er kommet ind på den her side ved en fejl, og egentlig skal bruge et lån til et andet formål. Det hjælper vi dig også gerne med. Du kan i vores menu (under lån) finde genveje, til forskellige låneformål eller beløb - f.eks. lån til køb af motorcykel, lån til campingvogn eller lån til ferie.

Hvad kan jeg ellers sammenligne hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: