Menu

Kvikfinans lån: Lav et rentetjek først

Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning - start her 👇
Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning. Spar op til 15.000,-
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Kvikfinans med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Vi sidder klar til at svare på både store og små spørgsmål

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede og besvare spørgsmål. Vores kundeservice har åbent kl. 9 - 15 i alle hverdage.
Ring til os på 70 60 58 88
Skriv til os på kundeservice@samlino.dk

Lån

Et forbrugslån hos Kvikfinans kan ansøges meget enkelt og på meget kort tid. Man skal ikke oplyse, hvad lånet skal bruges til, og man er desuden anonym. Det betyder, at hverken Kvikfinans eller dets partnere bruger ens oplysninger til noget, ligesom de ikke sendes andre steder hen. Du kan låne mellem 3.000 kroner og 50.000 kroner i 12 til 72 måneder, og får typisk svar på din ansøgning inden for 30 sekunder på din skærm og din mail.
Du ansøger om lån på Kvikfinans ved at udfylde et ansøgningsskema, som kan hentes på deres hjemmeside, når du søger. Derefter behandles ens ansøgning af Kvikfinans’ samarbejdspartner, Basisbank, der også giver selve lånet. Når dit lån er blevet godkendt, skal du underskrive aftalen med dit NEM-ID. Derefter udbetales pengene til din bankkonto dagen efter, såfremt du er blevet bevilget lånet på en hverdag. Er det i weekenden, vil du have pengene om mandagen.
For at optage et lån hos Kvikfinans er der meget få krav, men dog stadig nogle enkelte. Selskabet kræver, at man ikke står registreret i RKI. Man må desuden heller ikke være i Debitor Registret, ligesom at man skal have en fast indkomst. Kvikfinans’ sidste krav er, at ens årlige indkomst er på 140.000 kroner eller derover.
Basisbank A/S er Kvikfinans’ finansieringspartner. Udover de krav som Kvikfinans selv har, accepterer man også Basisbanks forretningsbetingelser, når man optager et lån hos Kvikfinans. Disse kan findes på Kvikfinans’ hjemmeside, hvor der er et link til Basisbank.
Kvikfinans opererer med en variabel debitorrente. Det betyder, at man ikke er garanteret den samme rente uanset lånets struktur. Debitorrenten varierer mellem 14,71% og 26,08%, mens ÅOP, som er lånets årlige omkostninger, og en ting man altid bør kigge på ved lånoptagelse, ligger mellem 20,5% og 32,7%.