Menu

Kvikfinans

På denne side kan du læse om Spargo Finans’ produkter samt priser. Vil du gerne sammenligne produkterne med andre udbyders produkter, kan du trykke her.

Lån fra Kvikfinans

Et forbrugslån hos Kvikfinans kan ansøges meget enkelt og på meget kort tid. Man skal ikke oplyse, hvad lånet skal bruges til, og man er desuden anonym. Det betyder, at hverken Kvikfinans eller dets partnere bruger ens oplysninger til noget, ligesom de ikke sendes andre steder hen. Du kan låne mellem 3.000 kroner og 50.000 kroner i 12 til 72 måneder, og får typisk svar på din ansøgning inden for 30 sekunder på din skærm og din mail.

Ansøgning

Du ansøger om lån på Kvikfinans ved at udfylde et ansøgningsskema, som kan hentes på deres hjemmeside, når du søger. Derefter behandles ens ansøgning af Kvikfinans’ samarbejdspartner, Basisbank, der også giver selve lånet. Når dit lån er blevet godkendt, skal du underskrive aftalen med dit NEM-ID. Derefter udbetales pengene til din bankkonto dagen efter, såfremt du er blevet bevilget lånet på en hverdag. Er det i weekenden, vil du have pengene om mandagen.

Krav

For at optage et lån hos Kvikfinans er der meget få krav, men dog stadig nogle enkelte. Selskabet kræver, at man ikke står registreret i RKI. Man må desuden heller ikke være i Debitor Registret, ligesom at man skal have en fast indkomst. Kvikfinans’ sidste krav er, at ens årlige indkomst er på 140.000 kroner eller derover.

Betingelser

Basisbank A/S er Kvikfinans’ finansieringspartner. Udover de krav som Kvikfinans selv har, accepterer man også Basisbanks forretningsbetingelser, når man optager et lån hos Kvikfinans. Disse kan findes på Kvikfinans’ hjemmeside, hvor der er et link til Basisbank.

Rente og ÅOP

Kvikfinans opererer med en variabel debitorrente. Det betyder, at man ikke er garanteret den samme rente uanset lånets struktur. Debitorrenten varierer mellem 14,71% og 26,08%, mens ÅOP, som er lånets årlige omkostninger, og en ting man altid bør kigge på ved lånoptagelse, ligger mellem 20,5% og 32,7%.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?