Find det billigste lån til indskud på 3 minutter

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån til indskud med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad er et lån til indskud? Lån til depositum?

Et lån til indskud, også kaldet et indskudslån, er et lån, som bruges til at betale indskud til et nyt hjem, som man lejer. Det kan både være en lejlighed, en villa eller noget helt tredje.

Man skal betale et indskud, fordi ejeren af ejendommen, skal have noget sikkerhed. Derfor kan det også være svært at afdrage på ens indskud, da ejeren skal have sikkerhed fra starten af. Dette hjælper et indskudslån med, da man her kan betale alle pengene med det samme, og derfor flytte ind i sit nye hjem.

Mange mennesker bruger et lån til indskud, når de flytter for første gang, da de her er uforberedte på, at man skal betale indskud. Når man flytter for anden eller tredje gang, har man mere styr på dette, og man har måske også fået udbetalt sit forhenværende indskud, så man kan viderebetale det til den nye udlejer.

Vi sammenligner lån til indskud her på Samlino.dk, hvilket gør, at du kan finde de billigste indskudslån på vores hjemmeside. Dette kan du være sikker på, da vi sammenligner hos flere forskellige låneudbydere, hvor du så kun skal acceptere ét lånetilbud fra den billigste. Smart, ik'? Hvis du står og skal flytte i noget nyt, så skal du med al sandsynlighed betale et depositum, og det vil som udgangspunkt være 3 måneders husleje, som du skal lægges på bordet. Det er et voldsomt beløb for mange, og det kan være svært at finde pengene, og derfor kan det være en mulighed at låne pengene.

Du kan enten foretage et almindeligt lån eller et forbrugslån, der giver dig mulighed for at skrabe pengene til depositummet sammen. Og du kan indhente forskellige tilbud fra en lang række låneudbydere her hos Samlino.dk.

Hvor finder man et lån til indskud?

Som skrevet tidligere, er du allerede landet på den rigtige side, hvis du vil finde et lån til indskud. Det er du nemlig, da vi her på Samlino.dk sammenligner indskudslån, så du kan få den absolut billigste pris på dit indskudslån.

Det fungerer på den måde, at du indtaster dine oplysninger øverst på denne side, derefter vil du blive sendt videre til en side, hvor du kan udfylde en låneansøgning. Denne låneansøgning vil blive videresendt til mange forskellige låneudbydere, som så vil give dig et lånetilbud.

Når du har modtaget lånetilbuddene, og kan se hvilke der er hurtigst, billigst eller smartest, kan du vælge netop det, som passer til dine behov.

Som du kan læse, er det altså ganske simpelt at sammenligne lån hos Samlino.dk.

Hvor kan man finde lån til indskud ved privat udlejer?

Når man skal finde et indskudslån til en privat udlejer, kan man også bruge Samlino.dk. En privat udlejer kan man også godt optage et indskudslån til, da det er den mest normale typer af udlejere.

Hvis du har brug for et nyt lån til indskud til en privat udlejer, kan du gøre det på samme måde, som ved et normalt lån til indskud. Du skal blot udfylde vores låneansøgning, så er du hurtigt i gang.

Her kan du hurtigt finde det rigtige lån, som du kan få udbetalt hurtigt ved de fleste af vores partnerbanker.

Hvor finder jeg det billigste lån til indskud?

Når du er på udkig efter et billigt lån til indskud, kan det til tider være meget komplekst at finde det rette til dine behov. Dette kan skyldes de mange forskellige muligheder og tilbud, som kan være svært at finde hoved og hale i til tider.
Derfor gør Samlino.dk det muligt at sammenligne mange af disse forskellige tilbud gennem et enkelt klik, hvorved du nemt kan låne penge til indskud og endda finde et billigt indskudslån blandt markedets låneudbydere.

HUSK, at når du kigger på og sammenligner lån, skal du altid have et vågent øje mod ÅOP'en. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og medregner samtlige gebyrer, renter og renters rente, der er i lånet. Procenttallet viser dig, hvad lånet reelt set koster dig pr. år, og det er altså vigtigt at holde øje med det, hvis du vil finde det billigste lån på markedet.

Vi håber, at du finder det billigste og bedste tilbud til finansiering af dit indskud!

Kan man få lån til indskud trods RKI?

Det kan godt være svært at få et indskudslån trods RKI, da man har vist man er en dårlig betaler. Her vil låneudbyderne nemlig løbe en større risiko, når de udlåner til et lån til indskud, hvis låntageren er i RKI. Dette er fordi man har vist, at man ikke kan administrere sin personlige økonomi tilstrækkeligt til at betale alle sine skyldige beløb til tiden.

Hvis man alligevel gerne vil låne penge på trods af sin RKI-registrering, har man dog stadig et par muligheder. Nogle låneudbydere tilbyder nemlig, at man kan låne til indskud trods RKI, hvis man kan stille med en kautionist. Dette betyder at, hvis man kan få en ven eller et familiemedlem til at kautionere for en, så kan man godt låne penge til indskud alligevel.

Det er dog ikke anbefalet, at låne penge når man er RKI, da det bliver endnu sværere at komme ud af sin gældsspiral.

Hvilke banker tilbyder indskudslån?

Langt de fleste banker tilbyder i dag indskudslån. Hos Samlino.dk tilbyder alle vores partnerbanker lån til indskud, da det indgår under et normalt forbrugslån. Dette gør også, at du trygt kan sammenligne lån til indskud hos os, da du vil få mange lånetilbud, som du kan vælge imellem.

Hvis et lån til indskud lyder som det rigtige for dig, så kan du nemt og trygt gå i gang med din låneansøgning i dag, da der ikke er nogen som helst binding på at sende en ansøgning afsted. Det er både smart, hurtigt og sparsommeligt at gøre, så det er næsten ulogisk ikke at låne gennem Samlino.dk.

Hvordan låner jeg til depositum?

Ligesom mange andre låneansøgninger, så skal låneudbyderne foretage en kreditvurdering af dig, inden de kan godkende lånet. Når du har sendt din ansøgning afsted, så kan det variere fra udbyder til udbyder for, hvornår de godkender dig. Så du kan i nogle tilfælde have pengene samme dag, som du ansøger.

Hvor meget kan jeg låne til depositum?

Du afhænger af den bestemte låneudbyder og din kreditvurdering. Hos Samlino.dk kan du finde lån mellem 10.000 og 500.000 kroner.

Hvad kan jeg ellers sammenligne hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk