Menu

Find det billigste lån til indskud på 3 minutter

Sammenlign flere indskudslån med én enkelt ansøgning på kun 3 minutter
Sammenlign flere indskudslån med én enkelt ansøgning på kun 3 minutter
  • Helt gratis
  • Uforpligtende
  • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Lån

Et lån til indskud, også kaldet et indskudslån, er et lån, som bruges til at betale indskud til et nyt hjem, som man lejer. Det kan både være en lejlighed, en villa eller noget helt tredje.

Man skal betale et indskud, fordi ejeren af ejendommen, skal have noget sikkerhed. Derfor kan det også være svært at afdrage på ens indskud, da ejeren skal have sikkerhed fra starten af. Dette hjælper et indskudslån med, da man her kan betale alle pengene med det samme, og derfor flytte ind i sit nye hjem.

Mange mennesker bruger et lån til indskud, når de flytter for første gang, da de her er uforberedte på, at man skal betale indskud. Når man flytter for anden eller tredje gang, har man mere styr på dette, og man har måske også fået udbetalt sit forhenværende indskud, så man kan viderebetale det til den nye udlejer.

Vi sammenligner lån til indskud her på Samlino.dk, hvilket gør, at du kan finde de billigste indskudslån på vores hjemmeside. Dette kan du være sikker på, da vi sammenligner hos flere forskellige låneudbydere, hvor du så kun skal acceptere ét lånetilbud fra den billigste. Smart, ik'?
Som skrevet tidligere, er du allerede landet på den rigtige side, hvis du vil finde et lån til indskud. Det er du nemlig, da vi her på Samlino.dk sammenligner indskudslån, så du kan få den absolut billigste pris på dit indskudslån.

Det fungerer på den måde, at du indtaster dine oplysninger øverst på denne side, derefter vil du blive sendt videre til en side, hvor du kan udfylde en låneansøgning. Denne låneansøgning vil blive videresendt til mange forskellige låneudbydere, som så vil give dig et lånetilbud.

Når du har modtaget lånetilbuddene, og kan se hvilke der er hurtigst, billigst eller smartest, kan du vælge netop det, som passer til dine behov.

Som du kan læse, er det altså ganske simpelt at sammenligne lån hos Samlino.dk.
Når man skal finde et indskudslån til en privat udlejer, kan man også bruge Samlino.dk. En privat udlejer kan man også godt optage et indskudslån til, da det er den mest normale typer af udlejere.

Hvis du har brug for et nyt lån til indskud til en privat udlejer, kan du gøre det på samme måde, som ved et normalt lån til indskud. Du skal blot udfylde vores låneansøgning, så er du hurtigt i gang.

Her kan du hurtigt finde det rigtige lån, som du kan få udbetalt hurtigt ved de fleste af vores partnerbanker.
Når du er på udkig efter et billigt lån til indskud, kan det til tider være meget komplekst at finde det rette til dine behov. Dette kan skyldes de mange forskellige muligheder og tilbud, som kan være svært at finde hoved og hale i til tider.
Derfor gør Samlino.dk det muligt at sammenligne mange af disse forskellige tilbud gennem et enkelt klik, hvorved du nemt kan låne penge til indskud og endda finde et billigt indskudslån blandt markedets låneudbydere.

HUSK, at når du kigger på og sammenligner lån, skal du altid have et vågent øje mod ÅOP'en. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og medregner samtlige gebyrer, renter og renters rente, der er i lånet. Procenttallet viser dig, hvad lånet reelt set koster dig pr. år, og det er altså vigtigt at holde øje med det, hvis du vil finde det billigste lån på markedet.

Vi håber, at du finder det billigste og bedste tilbud til finansiering af dit indskud!
Det kan godt være svært at få et indskudslån trods RKI, da man har vist man er en dårlig betaler. Her vil låneudbyderne nemlig løbe en større risiko, når de udlåner til et lån til indskud, hvis låntageren er i RKI. Dette er fordi man har vist, at man ikke kan administrere sin personlige økonomi tilstrækkeligt til at betale alle sine skyldige beløb til tiden.

Hvis man alligevel gerne vil låne penge på trods af sin RKI-registrering, har man dog stadig et par muligheder. Nogle låneudbydere tilbyder nemlig, at man kan låne til indskud trods RKI, hvis man kan stille med en kautionist. Dette betyder at, hvis man kan få en ven eller et familiemedlem til at kautionere for en, så kan man godt låne penge til indskud alligevel.

Det er dog ikke anbefalet, at låne penge når man er RKI, da det bliver endnu sværere at komme ud af sin gældsspiral.
Langt de fleste banker tilbyder i dag indskudslån. Hos Samlino.dk tilbyder alle vores partnerbanker lån til indskud, da det indgår under et normalt forbrugslån. Dette gør også, at du trygt kan sammenligne lån til indskud hos os, da du vil få mange lånetilbud, som du kan vælge imellem.

Hvis et lån til indskud lyder som det rigtige for dig, så kan du nemt og trygt gå i gang med din låneansøgning i dag, da der ikke er nogen som helst binding på at sende en ansøgning afsted. Det er både smart, hurtigt og sparsommeligt at gøre, så det er næsten ulogisk ikke at låne gennem Samlino.dk.
Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.