Menu

Selene Finans

På denne side kan du læse om Selene Finans’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Forbrugslån fra Selene Finans

Selene Finans, som er en låneformidler for Basisbank, tilbyder lån på op til 75.000 kroner. Det er nemt og enkelt at ansøge om et lån, og hele processen foregår online. Når du tager et forbrugslån, er det banken, der stiller dig pengene til rådighed. En godkendt online ansøgning kan underskrives med dit NemID. Du får et link, som du skal klikke dig ind på, og herefter indtaster du dit NemID-login og kode, som du er vant til. Det er sikkert at ansøge online, og alle de oplysninger, du indtaster, bliver krypteret. Det vil sige, at ingen uvedkommende kan få fat i dine personlige oplysninger. Drømmer du om at rejse sydpå, bygge et nyt køkken, eller vil du bare gerne have betalt af på dine regninger, så kan du uanset årsagen tage et forbrugslån hos Selene Finans. Hverken låneformidleren eller banken blander sig i, hvad du bruger pengene til.

Ansøgning

Det tager ingen tid at udfylde en låneansøgning, og typisk får du svar på din ansøgning i løbet af få minutter, hvis du har ansøgt inden for åbningstiden. Hvis din ansøgning bliver godkendt, kan du underskrive online med dit NemID, og så har du pengene på din NemKonto allerede inden for én hverdag. Inden du ansøger om et lån, skal du vide, hvad din månedlige indtægt før og efter skat ligger på. Når du opretter en ansøgning, vil du blive spurgt om dette, så det er en god idé at have sin lønseddel ved hånden. Det er dog ikke et krav, at man indsender dokumentation, medmindre du låner 50.000 kroner eller mere. I sådan et tilfælde skal man indsende en kopi af sin seneste lønseddel. Det er som sagt, lettest at underskrive online med sit NemID, men hvis du foretrækker at underskrive i hånden, kræver det, at du medsender en kopi af dit gyldige billed-ID (dansk pas/kørekort eller opholdstilladelse). Du behøver ikke at oplyse noget vedrørende dit lån til SKAT, da Selene Finans sørger for at indberette dine renteudgifter til SKAT, så du får det fradrag, som du er berettiget til.

Krav

Det er som udgangspunkt muligt at låne penge, hvis man er over 18 år og har en fast indtægt. Det er et krav, at man har fast bopæl i Danmark, og at man ikke er registreret i hverken RKI eller i Debitor Registret. Ydermere bliver der gennemgået en individuel kreditvurdering for alle ansøgere.

Tilbagebetaling

Hvis du midt i din tilbagebetalingsperiode opdager, at du skal bruge lidt flere penge end hvad du havde lånt, kan du ansøge om at forhøje dit eksisterende lån. Selene Finans giver dig muligheden for at forhøje dit nuværende lån, og når du ansøger, skal du bruge dit kontraktnummer (lånenummer), du modtog i forbindelse med det oprindelige lån. Oplever du økonomisk medvind i en periode og ønsker at betale mere af dit lån, kan du sagtens lave en ekstra indbetaling helt gratis. I øvrigt er det lige så nemt at indfri dit lån, som det er at få det. Man er velkommen til at indfrie sit lån på hvilket som helst tidspunkt, uden at det koster ekstra. Hvis du skal betale ekstra eller indfri et lån, kan du kontakte låneformidleren og få hjælp til det. Man bestemmer selv, om man vil betale via Betalingsservice eller med et indbetalingskort. Indbetalingskortet er dog forbundet med et ekstra gebyr, som man betaler hver gang.

ÅOP

Prisen på dit lån kan ses på flere måder, men det anbefales, at du ser på lånets ÅOP. Det er et udtryk for lånets årlige omkostninger i procent, og det er den mest retvisende måde at prissætte et lån. ÅOP er noget, du kan se hos alle låneformidlere, inden du tager lånet – det er derfor lettere for dig som kunde at sammenligne den årlige omkostning på de forskellige lån.

Her ser du lån fra Selene Finans. Hvis du vil se hvordan Selene Finans sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?