Få mobilabonnement med Spotify på under et minut

Se resultater

Din nabo har allerede fundet et mobilabonnement gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Spotify Danmark

Spotify er en musikstreamingtjeneste, hvor du online kan lytte til dine yndlingskunstnere. Der er millioner af numre på tjenesten, hvoriblandt du kan finde dine yndlingsnumre. Derudover kan du også tilpasse dine playlister efter aktivitet, når du f.eks. er på arbejde, på farten eller i gang med din træning. Udover det, så kan du også lytte til podcasts - der er flere tusinde af slagsen!

Kan du få et mobilabonnement med Spotify?

Telia er den eneste udbyder i Danmark, som tilbyder et mobilabonnement med Spotify. Derfor er du nødsaget til at tegne et abonnement hos Telia for at få mobilabonnement med Spotify. Telia er dermed det eneste og billigste mobilabonnement med Spotify. Det er dertil ikke kun den gratis version af musiktjenesten, du får adgang til. Hos Telia får du nemlig også et mobilabonnement med Spotify Premium. Denne version af musiktjenesten har nogle ekstra lækre fordele, du kan nyde godt af, som du kan læse mere om lidt længere nede på siden.

Kan man få Spotify gratis?

Mange stiller spørgsmålet: "Er tjenesten gratis?". Dette kommer an på, hvilket Spotify-abonnement du ønsker. Hvis du ønsker versionen af streamingtjenesten med reklamer og lavere lydkvalitet, kan du selvfølgelig få Spotify gratis. Du kan dog også vælge at abonnere på musiktjenesten.

Spotify pris: Hvad koster Spotify?

Du kan få Spotify Premium i et mobilabonnement fra Telia, hvor prisen er i prisklassen 79-99 kr. om måneden. Dertil betales der +200 kr. for Telia One. Du sparer altså lidt penge om måneden på musiktjenesten isoleret set, hvis du vælger Telias abonnement! Telias abonnement inkluderer desuden også et oprettelsesgebyr og et administrationsgebyr på 9,75 kr. per måned.

Er du studerende, og har du ikke har plads i budgettet til Spotify Premium, så frygt ej; du kan nemlig få Spotify tilbud med studierabat og derved betale under 50 kr. om måneden! Ikke desto mindre kan du også tilpasse et Spotify Premium abonnement til din familie. Musiktjenesten giver dig muligheden for at oprette et familieabonnement for under 150 kr. om måneden. I et sådant tilfælde kan der tilføjes op til 5 personer - det er mindre end 30 kr. pr. person! Der er altså ikke kun én Spotify pris, men flere forskellige. Disse priser afhænger alt efter dine behov, om du eksempelvis er til familieabonnement, premium eller noget helt tredje.

Spotify er i midlertid ikke den eneste streamingtjeneste, du kan læse meget mere om streaming her.

For de helt aktuelle priser på et mobilabonnement med Spotify, bør du benytte vores sammenligningstjeneste - du kan finde den ved at klikke på knappen øverst på denne side.

Pris på Spotify Premium

Musiktjenesten kan downloades gratis på deres hjemmeside. Prisen på Spotify Premium uden abonnement ligger på 99 kr. om måneden. Det er her også værd at nævne, at de første 30 dage er gratis.

Hvordan får jeg Spotify uden mobilabonnement?

Der er to muligheder, hvormed du kan få musiktjenesten. Den ene mulighed er, at du kan få Spotify gratis. Dette sker ved at downloade den gratis version af tjenesten, hvilket nemt kan gøres på Spotify Danmarks hjemmeside. Derefter skal du oprette en bruger og herefter logge ind med enten Facebook eller en allerede eksisterende bruger.

Hvis du ønsker musiktjenesten på mobilen, kan du gå på App Store, Google Play eller lign. og downloade appen gratis. Herefter kan du igen nemt logge ind med din allerede eksisterende bruger, oprette en ny eller logge ind med Facebook.

Hvilke forskelle er der mellem Spotify og Spotify Premium?

Hvis du gerne vil lytte til musik gratis og ikke lader dig distrahere af enkelte reklamer hist og her, så burde du vælge den gratis version af tjenesten. Hvis du derimod gerne vil undgå reklamer, hvad du selvfølgelig gerne vil til fester eller andre begivenheder, der opfordrer til musik, ja, så bør du købe premium-versionen.

Der findes også andre forskelle mellem de to tjenester. Du kan lytte til musik offline, hvilket gør dig i stand til at spare væsentlig data (og dermed penge) på mobilen. Du får også højere lydkvalitet med Spotify Premium, altså lyder sangene simpelthen bare bedre. Dertil får du muligheden for at vælge en specifik sang at lytte til, samt skippe sange lige så mange du vil. Alle disse er features, som den gratis version ikke tilbyder, og dette er også gældende for appen.

Køb Spotify - er tjenesten det værd?

Musiktjenesten er bestemt det værd, hvis du søger kvalitetsmusik fra et kæmpe bibliotek. Der findes dog også andre musiktjenester og andre kombinationer mellem mobilabonnementer + musiktjenester: Telia Spotify Premium-versionen samt Telenor og CBB Mobils Tidal er nemlig ikke de eneste mobilabonnementer med musiktjenester, der er på markedet. Der findes dog hverken YouSee Spotify eller Telenor Spotify, men YouSee har en anden musiktjeneste, som hedder YouSee Musik. Derudover tilbyder Telenor også musiktjenesten Tidal som tilkøb.

Andre musiktjenester som alternativ til Spotify?

Hvis du ikke ønsker mobilabonnement hos Telia, eller hvis du simpelthen ikke bryder dig om produktet Spotify, findes der heldigvis alternativer, som f.eks. Tidal, der også er en musikstreamingtjeneste, som nævnt tidligere. Ved at benytte Tidal får du også muligheden for at se tusindvis af musikvideoer. Yderligere kan du kombinere Tidal med dit mobilabonnement, hvor der i dette tilfælde er tale om selskaberne CBB Mobil eller Telenor.

Sammenlign mobilabonnement med Samlino.dk?

Hos Samlino.dk får du en gratis og uafhængig sammenligning, der er både nem og overskuelig. Du skal blot gøre op med dig selv, hvad du har brug for, og så kan du gå i gang med at sammenligne! Find dit helt unikke mobilabonnement med streaming her.
Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk