Få mobilabonnement med Viaplay på under et minut

Se resultater

Din nabo har allerede fundet et mobilabonnement gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad bruges Viaplay til?

Viaplay er en streamingtjeneste, hvorpå du kan finde masser af gode film og stærke serier. Dertil findes mange nye film på Viaplay, og du kan endda også se sport alt afhængig af, hvilken pakke du har. Hvilke film på Viaplay der er bedst, afhænger selvfølgelig af dine behov. Hvad enten du er til action og romantik, komedie og krimi, så kan du benytte Viaplay streaming til at se dine favoritter. Vidste du, at du kan få mobilabonnement med Viaplay? Du kan tjekke mobilabonnementer med streaming ud, hvis du vil se, hvilket mobilabonnement, der tilbyder streamingtjenesten.

Viaplay gratis - hvad er Viaplay free?

Viaplay free, også kaldet Viafree, er en mulighed for at se serier og programmer online - gratis. Her er det dog kun muligt at se serier og TV3-programmer. Forskellen mellem Viaplay free og den oprindelige streamingtjeneste er altså både indholdet, men også prisen. Som navnet indikerer, er Viafree gratis, men denne tjeneste indeholder dog også reklamer. Du får altså ikke helt et gratis Viaplay abonnement, men en mulighed for at streame serier og TV3-programmer.

Viaplay pris - hvad koster Viaplay?

For at svare på spørgsmålet er du først nødt til at kende dine behov. Kort sagt er der nemlig forskel på din Viaplay pris, alt efter hvilke behov du har. Der findes forskellige pakker, som forsøger at imødekomme dine interesser. Derfor er der ikke kun én Viaplay pris, men derimod flere forskellige. Der er følgende Viaplay pakker at vælge imellem: Den oprindelige version: Dette er standard-versionen, som koster 99 kr. om måneden. Derudover får du Viaplay gratis i de første to uger, men det er dog kun, hvis du er ny kunde, at du kan benytte dig af prøveperioden. Viaplay Fighting Dette er en version af Viaplay, som fokuserer på emnet "fighting" herunder MMA og boksning. Pakken koster 199 kr. om måneden, men inkluderer ikke andet end sport, film og serier. Sport-versionen: Dette er en lidt mere udvidet version og derfor også tilsvarende dyrere. Denne pakke koster 289 kr. om måneden. Hvis du dog kun er interesseret i en række kampe, der spilles på en bestemt dag, kan du købe Sport Day Pass. Denne version koster 209 kr. for 24 timer. Total-versionen: Dette er den dyreste version af de tre Viaplay pakker. Prisen for total-versionen er på 319 kr. om måneden. Du kan læse mere om de forskellige pakkers indhold nedenfor eller begynde at sammenligne mobilabonnement med Viaplay nu! Herefter kan du frit begynde på din Viaplay streaming.

Viaplay rabatkode - kan jeg få en?

Du kan få værdikoder, hvormed du kan prøve Viaplay gratis i 3 måneder. Du kan få en Viaplay rabatkode ved køb af Chromecast, hvor værdikoden kan ses på indersiden af mærkatet på Chromecast-etiketten. En Viaplay rabatkode kunne være en mulighed for dig, så du kan begynde at streame film på streamingtjenesten via dit fjernsyn.

Indhold af Viaplay pakker - hvilken pakke skal jeg vælge?

Når du skal vælge et Viaplay abonnement, er det ikke kun prisen, du skal overveje. Du skal også overveje, hvilke Viaplay pakker du kunne tænke dig. Streamingtjenesten tilbyder grundlæggende tre forskellige pakker: Ved standard-versionen får du adgang til serier, film, reality og muligheden for at downloade film og serier, så du kan se dem, hvor du vil. I fighting-versionen samles alle "fights" på ét enkelt sted. Her får du bl.a. UFC og dets ekstraindhold såsom The Ultimate Fighter, UFC Now samt UFC Countdown. Derudover får du også masser af bokseindhold såsom Top Rank, Nordic Fight og Matchroom Boxing. Sport-versionen er en mere udvidet version af standard-versionen. I denne Viaplay pakke får du mulighed for at se sport og fighting. Ikke desto mindre får du mulighed for at se sport live eller op til 48 timer efter, at det blev sendt. Dette kaldes også repris. Total-versionen er den største pakke, som streamingtjenesten tilbyder. I denne pakke er sport, fighting og repris også inkluderet. Derudover får du mulighed for at streame endnu flere film og serier end i de forrige pakker. Denne pakke er til dig, der ikke går på kompromis og vil have det hele! Viaplay er desuden ikke den eneste streamingtjeneste, hvor du kan se både film og serier. Der findes også andre populære såsom Netflix og HBO Nordic.  

Kan jeg få mobilabonnement med Viaplay?

Hvis du gerne vil kombinere streamingtjenesten med dit mobilabonnement, er det muligt at sammenligne udbyderne på Samlino.dk for at se, hvilken udbyder der tilbyder det bedste mobilabonnement med Viaplay. Du kan få streamingtjenesten inkluderet i dit Telenor- og/eller Waoo abonnement. Desuden kan streamingtjenesten også kombineres i din TV-pakke. Du kan se hvilke TV-udbydere, som inkluderer Viaplay i deres TV-pakke ved at sammenligne bredbånd med vores sammenligningsværktøj - værktøjet er gratis, simpel og meget hurtig. Når du har fundet det rette, kan du sætte popcorn i mikrobølgeovnen og se Viaplay streaming.

Telenor - Viaplay

Telenor med Viaplay kan fås i alle Telenors FRI+ abonnementer. Du kan med FRI+ Familie få et Viaplay abonnement i 12 måneder. I modsætning til dette er der det almindelige FRI+ abonnement - her er Viaplay gratis i 3 måneder. Ved streamingtjenesten hos Telenor kan du se serier og film på Viaplay og endda se på to enheder på samme tid. Efter streamingtjenestens gratis periode er udløbet, koster det typisk mellem 79-129 kr. om måneden alt afhængig af den specifikke kampagne, de kører på tiden. Det er desuden værd at nævne, at sport ikke er inkluderet i abonnementet. Hvis du vil se den nuværende pris på Telenor Viaplay, bør du benytte vores sammenligningsværktøj, der hurtigt og effektivt viser dig prisen på telefonabonnementet inkl. streamingstjenesten.

Waoo - Viaplay

Waoo med Viaplay er inkluderet for dem, som har Viasat Stor TV-pakke. Du får altså filmtjenesten gratis, hvis du skifter til denne TV-pakke. I modsætning til Telenor med Viaplay får du her sport inkluderet. Desuden kan du selvfølgelig se alt nyt på Viaplay, samt se Viaplay serier og film.

YouSee - Viaplay

For at få YouSee med Viaplay, er du nødt til at bruge point på Viasat Film inkl. tjenesten, når du blander din TV-pakke hos YouSee. Der er typisk tale om 6 point. I denne pakke får du altså også andre filmtjenester med i købet. Herefter er du klar til at udforske nye film og serier på Viaplay, der rammer dine interesser.

Viaplay filmleje - Hvordan gør jeg?

Man kan godt leje film på streamingtjenesten. Du skal blot gå ind på streamingtjenestens butik, finde en film på Viaplay og derefter leje filmen. Prisen for at leje en film varierer alt efter, hvilken film du gerne vil leje. Nogle gode film på Viaplay er sandsynligvis dyrere end andre, mindre anerkendte film på Viaplay.

Hvordan får jeg Viaplay?

For at du kan begynde at finde gode film på Viaplay, er du nødt til oprette en bruger. Dette kan nemt gøres på Viaplay Danmarks hjemmeside, hvor du endda også kan logge ind med Facebook. Derudover kan du også downloade tjenestens app og logge ind med en allerede eksisterende bruger, Facebook eller oprette en helt ny bruger. Efter dette er gjort, er du godt på vej til at finde nye film på Viaplay, der tiltaler dine helt unikke behov. Hvis du ønsker Viafree, kan du også nemt downloade appen på AppStore eller Google Play. Herefter skal du på samme måde logge ind enten på tjenestens hjemmeside eller appen, og så er du klar til Viaplay streaming.

Viaplay serier - hvilke film og serier kan jeg se, og hvilke er de bedste serier på Viaplay?

Med et Viaplay abonnement får du en bred vifte af forskellige film og serier stillet til rådighed. Der er mange forskellige genrer, f.eks. action, børn, drama, komedie, og der findes sågar julefilm på Viaplay. Desuden producerer streamingtjenesten også sine egne serier, også kaldet Viaplay Serier. Der er altså masser af film og gode serier på Viaplay, som du kan fordybe dig i.

Hvordan finder jeg gode film på Viaplay?

For at du kan finde film på Viaplay, som fanger din interesse, kan du bl.a. starte med en afgrænset søgning inden for en bestemt genre. Desuden foreslår streamingtjenesten dig nye film, som er baseret på dine tidligere sete. På den måde er det nemmere for dig at finde de bedste film på Viaplay, som passer til dine behov.

Kommende film på Viaplay

Streamingtjenestens udbud på både nye film og serier opdateres løbende, og derfor er det vigtigt at holde sig opdateret på Viaplay Danmarks hjemmeside. Herpå kan du finde Viaplay nyheder m.v., så du ikke går glip af nogle af de gode film på Viaplay. Læs mere om mobilabonnement.

Husk også at sammenligne vores andre områder, eksempelvis: