DER Privat Finans: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra D:E:R med flere kendte banker

med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra D:E:R

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Om D:E:R Privat Finans:

Den danske virksomhed DER Privat Finans udbyder lån til danskerne, så de kan få råd til det, de har brug for. Selskabet tilbyder en god professionel rådgivning, så der ikke opstår ubehagelige oplevelser. DER Privat Finans har i dag over 100 medarbejder, hvor mange af dem arbejder med rådgivning, så de kan give en god kundeoplevelse.

DER Privat Finans er baseret på en onlineplatform, hvilket betyder, at de har færre omkostninger, eftersom de ikke skal betale for filialer rundt omkring i landet. Du har mulighed for at låne forskellige beløb, alt efter dit behov. Dog kan lånebeløbet variere fra person til person. Hvis du ved, at du i fremtiden ønsker at låne penge fra DER Privat Finans, kan du benytte dig af deres service kaldet lånebevis.

Med et lånebeviset kan virksomheden fortælle dig, hvor meget du kan låne, så du kan planlægge det til eksempelvis en fremtidig rejse. Det er smart for dig, som ønsker at have pengene klar i baghånden. Du får altså med et lånebevis et tal på, hvor meget du kan låne, og så skal du først begynde at betale, når lånet aktiveres.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Forbrugslån hos D:E:R?

Når du tager et forbrugslån hos DER Privat Finans, kan du selv vælge løbetiden på lånet. Løbetiden på dit lån bestemmer, hvor lang perioden, hvorpå du ønsker at tilbagebetale dit lån på, skal være. Du kan vælge en løbetid på mellem 12 og 72 måneder. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at en kortere løbetid resulterer i mindre udgifter i form af renter. Det er af den grund en god ide at vælge den korteste løbetid som muligt. Det er samtidig vigtigt, at din valgte løbetid er realistisk, da du også skal kunne styre din privatøkonomi. Du kan altid tilbagebetale lånet hurtigere end aftalt, det kan være en god ide, fordi du sparer de følgende renter.

Rente hos D:E:R?

Når du optager et lån hos DER Privat Finans, får du en fast rente. Dette betyder, at renten bliver fastsat, før du optager dit lån, og du kan derfor planlægge din tilbagebetaling ud fra dette. Derudover bliver du med en fast rente ikke påvirket af markedsrenten, hvilket både kan være en fordel og ulempe. Det modsatte af en fast rente er en variabel rente, som følger markedsrenten.

Så optager du et lån med en variabel rente kan renten både stige og falde under dit lån. Af den grund kan det både være en ulempe og fordel for dig, eftersom det er godt, hvis renten falder, og dårligt, hvis den stiger. Ulempen ved et lån med en fast rente er, at den oftest er sat højere end markedsrenten, men hvis, så markedsrenten stiger, er det en stor fordel at have et lån med en fast rente. Det kan derfor være lidt af et sats, når man står mellem valget om en fast og variabel rente. Det skal dog siges, at markedsrenten afspejler sig af udbud og efterspørgsel, hvilket betyder, at bankerne og lånmodtagerne mødes på midten.

Krav hos D:E:R?

Når du optager et lån hos DER, Privat Finans, bliver der ikke stillet nogle krav om, hvad pengene skal bruges på. Som de selv giver udtryk for, ønsker de at tilbyde dig et lån til det, der betyder noget for dig. Dog stiller de krav om, at du ikke er registeret i RKI, og du skal minimum være 20 år gammel.

Omkostninger hos D:E:R?

Generelt når du optager et lån, skal du være opmærksom på eventuelle registreringsgebyrer, eftersom nogle låneudbydere har et højt registreringsgebyr og andre et lavt. Denne udgift kan alene have stor indflydelse på, om lånet er dyrere eller billigere end et andet lån. En anden faktorer, du skal være opmærksom på, er ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent. ÅOP gør det nemmere at få et overblik over, hvilke omkostninger et bestemt lån besidder. Det kan være med til at fortælle dig, om et lån er dyrere end et andet. Hvis et lån har samme løbetid, og hovedstol, kan du med fordel bruge ÅOP til at sammenligne lånet.

Hvordan anmelder brugerne D:E:R på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er høj hos D:E:R, der har over 4 stjerner på Trustpilot. Der er over 1.300 anmeldelser, hvor over 60% af brugerne har givet dem 5 stjerner.

Hvordan kontakter jeg D:E:R?

Du kan kontakte DER ved at ringe på 70 70 24 24, så sidder deres kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig videre.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk