Express Bank: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Express Bank med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Express Bank

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om Express Bank:

Ekspres bank er ikke en helt traditionel bank, som du kan få et lån fra. Onlinebankens kerneproduktet er deres forbrugslån, som der har det kendetegn, at ansøgningsprocess foregår hurtigt, samt at pengene, efter kort tid, står på kontoen klar til brug. Man får nemlig svar på sin låneansøgningen inden for 2-15 minutter og kan forvente pengene på kontoen, 1-2 dage efter man har underskrevet kreditaftalen.

Hos Ekspres Bank kan man oprette sig forbrugslån i lånestørrelsen 10.000 - 300.000 kroner med en løbetid, der strækker sig mellem 24- 144 måneder. Renten hos banken er variabel og afhænger altså af din kreditvurdering.

Express Bank tilbyder store og små forbrugslån, kreditkort og højrentekonti. Der er cirka 200 ansatte i selskabet, og banken har over 600.000 kunder i hele Skandinavien. Cirka 10 % af kunderne har et forbrugslån.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Lån hos Express Bank?

Ansøgningsprocessen hos Express Bank foregår hurtigt, samt at pengene, efter kort tid, står på kontoen klar til brug. Man får nemlig svar på sin låneansøgningen inden for 2-15 minutter og kan forvente pengene på kontoen, 1-2 dage efter man har underskrevet kreditaftalen. Hos Ekspres Bank kan man oprette sig forbrugslån i lånestørrelsen 10.000 - 300.000 kroner med en løbetid, der strækker sig mellem 24- 144 måneder. Renten hos banken er variabel og afhænger altså af din kreditvurdering.

Omkostninger hos Express Bank?

Hos Ekspres Bank skal du være opmærksom på, at der er nogle forskellige omkostninger i forbindelse med lånet. F.eks. så er der stiftelsesomkostninger samt et betalings-og administrationsgebyr, der skal betales ved lånet. Netop derfor er det altid en rigtig god ide at kigge på ÅOP - årlige omkostninger i procent for at se de samlede omkostninger. Ved de årlige omkostninger i procent har man nemlig medregnet alle omkostninger, inklusiv alle gebyrer og renter, og man dermed undgår man at blive overrasket af for eksempel høje stiftelsesomkostninger, som man måske havde overset til at starte med. Du skal dog lige være opmærksom på, at de årlige omkostninger i procent kun bliver sammenlignelige med hinanden, såfremt du sammenligner lån med præcis sammen løbetid og hovedstol.

Brug pengene på lige hvad du vil?

En af fordelene ved at tage et forbrugslån hos Ekspres Bank er, at du som forbruger ikke skal stille nogen sikkerhed ved optagelsen af et lån, mens der heller ikke bliver stillet spørgsmål til, hvad det er, som pengene skal bruges på. Du kan derfor bruge pengene på lige hvad du end går og drømmer om, om det så er en ny bil , at rejse, eller noget helt tredje.

Ansøgning hos Express Bank?

For at få dig et lån hos banken er der nogle, simple steps du skal igennem først. Til at starte med skal du naturligvis udfylde et ansøgningsskema. Denne ansøgning kan du forvente at få svar på inden for 2-15 minutter. Når du har modtaget denne skal, du underskrive kreditaftalen, og kan derefter regne med, at pengene er på din Nemkonto inden for 1-2 hverdage. Banken stiller dog tre simple krav til dig som forbruger vedrørende optagelse af et lån.

Først og fremmest må du ikke være registreret hos RKI, mens du samtidigt skal have fast bopæl i Danmark og dermed have en permanent opholdstilladelse. Banken går ind for, at det skal være enkelt og nemt at optage lån online. Derfor kan du roligt regne med, at ansøgningsprocessen ikke skulle gå hen og give dig noget besvær.

Forsikring hos Express Bank?

Som en del af sine låneprodukter har Ekspres Bank også en låne-og kreditsikring, som der giver dig tryghed, hvis du nu skulle gå hen og blive uvildig arbejdsløs eller f.eks. pga. sygdom, bliver ude af stand til at arbejde. Forsikringen dækker nemlig dine renter og afdrag, hvis uheldet er ude.

Samlelån hos Express Bank?

Et af de andre produkter hos Ekspres Bank er et samlelån. Her kan der sammenlægges lån i størrelsen på 75.000 - 500.000 kroner. Tilmelder du dig samlelån hos Express Bank, så vil banken opsige dine udestående lån hos andre selskaber for dig.

Dermed slipper du selv for alt bøvlet, og får alle dine gældsforpligtelser samlet hos Ekspres Bank. En ting er, at du får dig et bedre overblik over din økonomi, men derudover så kommer du formentlig også til at spare en masse penge ved at samle dine lån et sted. Ved at samle lån undgår du nemlig at skal betale for eventuelle gebyr. Husk at regne på, om et samlelån giver dig nogle besparelser, før du tager lånet.

Billån hos Express Bank?

Står du og mangler finansiering til din bil , så er det også muligt at optage et billån hos Express bank. Et billån er, som navnet antyder, et lån, som er specielt designet til at finansiere biler. Hele ansøgningsprocessen foregår online, og de svarer hurtigt på din ansøgning.

Hvordan anmelder brugerne Express Bank på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er høj hos Express Bank, der har over 3.800 anmeldelser på Trustpilot. Og over 60 % af brugerne har givet dem fem stjerner, hvilket er i den rigtig gode ende på Trustpilot.

Hvordan kontakter jeg Express Bank?

' Du kan kontakte Express Banks kundeserviceafdeling ved at ringe på 70 23 58 00, eller du kan sende en mail til kundeservice@expressbankmail.dk.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk