ExtraCash: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra ExtraCash med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra ExtraCash

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Om ExtraCash:

Extra Cash er en online udbyder af forbrugslån. Gennem deres hjemmeside kan du hurtigt og anonymt foretage en låneansøgning, som du får svar for indenfor 30 sekunder. ExtraCash finansieres af Basisbank A/S. Det vil sige, at Basisbank står for at behandle din ansøgning og udstede dit lån.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Rente hos ExtraCash?

Extra Cash tilbyder en debitorrente, der ligger mellem 14,71% og 26,08%. Renten er variabel og kan derfor stige eller falde i løbet af din tilbagebetalingstid.

Forbrugslån hos ExtraCash?

Hos ExtraCash kan du låne mellem 25.000 kroner og 500.000 kroner. Din løbetid kan ligge til mellem 1 år og 15 år alt efter, hvad du finder mest passende til din økonomi. Det skal nævnes, at ExtraCash dog skal behandle din ansøgning og godkende den, inden du kan få dit lån. Da hele processen foregår hurtigt online, er det vigtigt, at du tager stilling til, hvorvidt din fremtidige økonomi vil række til at kunne tilbagebetale lånet.

Ansøgningsprocessen hos ExtraCash?

Hos ExtraCash foregår hele ansøgningsprocessen online. For at søge skal du starte med at udfylde en låneansøgning på deres hjemmeside, hvorefter du vil få svar indenfor 30 sekunder. Bliver din ansøgning godkendt, kan du underskrive låneaftalen med dit NemID og få lånet ind på din bankkonto på kort tid. Er du ikke interesseret i at underskrive låneaftalen, er din ansøgning ikke bindende. Har du derimod skrevet under på aftalen men ønsker alligevel ikke at tage lånet, har du 14 dages fortrydelsesret.

ÅOP hos ExtraCash?

Når du tager et lån, er det vigtigt at kigge på lånets ÅOP for at få et overblik over de samlede omkostninger. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og skal ifølge loven være oplyst. Den viser, hvor stor en del renteomkostninger og gebyrer udgør af dit lånebeløb. Derfor kan tallet også bruges til at sammenligne lån af samme hovedstol og løbetid. Det lån, der har den laveste ÅOP, vil være det billigste lån.

Hvordan anmelder brugerne ExtraCash på Trustpilot?

Det er ikke muligt at vurdere kundetilfredsheden hos ExtraCash, da de ikke har nogen anmeldelser på Trustpilot.

Hvordan kontakter jeg ExtraCash?

Du kan kontakte ExtraCash ved at sende en mail til info@extracash.dk, så sidder deres kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk