Føniks privatlån: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Føniks Privatlån med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Føniks Privatlån

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Om Føniks Privatlån:

Den danske virksomhed, Føniks Privatlån, er en online udbyder af forbrugslån. Virksomheden er en af de nyeste udbydere på markedet, men det er erfarne firmaer som L’EASY og DER A/S som står bag lanceringen og som også er virksomhedens koncern-partnere.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Rente hos Føniks Privatlån?

Føniks Privatlån er et af de første på markedet til at tilbyde lån uden rentespænd. Dette betyder, at de kan tilbyde alle låntagere med den samme rente på 16,9% Det er derfor på dette område, at de kan distancere sig markant fra de øvrige på markedet.

Forbrugslån hos Føniks Privatlån?

Hos Føniks kan du låne fra 10.000 til 175.000 kroner og derudover kan du selv bestemme, hvor lang tid du vil afbetale over, da du kan vælge at afbetale over 24 eller 120 måneder. Til trods for at du kan låne et ret højt beløb, så blander virksomheden sig ikke i, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Men du bør selv nøje overveje, hvor mange penge du ønsker at låne og huske, at tilpasse det så det passer til dig, dine behov og din økonomi.

Krav hos Føniks Privatlån?

De stiller krav til, at du som låntager er over 20 år gammel og derudover, at du ikke står noteret i RKI, ligesom de fleste andre udbydere på markedet. Derudover skal du som låntager også kunne opfylde kriterierne for en samlet kreditvurdering.

Ansøgningsprocessen hos Føniks Privatlån?

Selve ansøgningsprocessen tager ikke mange minutter, og du kan som låntager selv vælge, hvordan du vil ansøge via vores sammenligningsportal - over mobil, tablet eller computer. Det eneste det kræver er, at du har dit NemID og dine kontaktoplysninger klar. Når du underskriver med dit NemID, siger du ja til at firmaet får adgang til de nødvendige oplysninger om dig, som de skal bruge for at vurdere, om du kan godkendes til lånet.

Dette er også med til at gøre ansøgningsprocessen meget hurtig, da alle disse informationer kan findes online, når du underskriver med din NemID. Det er gratis for dig at sende en ansøgning afsted, og du forpligter dig ikke til noget. Det er først, når du er blevet godkendt til lånet, og du har underskrevet låneaftalen med dit NemID, at du forpligter dig. På den måde har Føniks Privatlån gjort det nemt og overskueligt for dig.

ÅOP hos Føniks Privatlån?

Når du skal tage et lån, skal du altid kigge på, hvor høj ÅOP’en er. Det er en pligt ifølge lov at oplyse om ÅOP’en og den betegner de årlige omkostninger i procent. Når du sammenligner lån med samme hovedstol og løbetider, så skal kigge efter det lån med den laveste ÅOP, da dette vil være det billigste lån.

Hvordan anmelder brugerne Føniks Privatlån på Trustpilot?

Det er svært at vurdere noget om kundetilfredsheden hos Føniks Privatlån, da der ikke er mange anmeldelser på Trustpilot.

Hvordan kontakter jeg Føniks Privatlån?

Du kan kontakte Føniks Privatlån ved at ringe på 99 99 92 22 eller sende en mail til foeniksprivatlaan@foeniksprivatlaan.dk, så sidder deres kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk