Hotlån: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån fra Hotlån med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Hotlån

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Om Hotlån:

Bonavent Invest A/S ejer Hotlån og har hovedsæde i Køge. Bonavent Invest blev etableret i 1999. I 2016 blev Hotlåns finansiering gjort muligt igennem Basisbank A/S, som har et samarbejde med Hotlån. Du får, hos Hotlån, et skræddersyet tilbud, som passer til dine behov, dine tilbagebetalingsmuligheder og din hverdag.

Når du ansøger om lånet, er det en mulighed at indtaste dine informationer, hvilket er med til at skræddersy dit lån, så det passer ideelt, til dit vanemønstre. Med et forbrugslån fra Hotlån er der råd til de store og de små ting i livet.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Forbrugslån fra Hotlån?

Bonavent Invest A/S ejer Hotlån, og har hovedsæde i Køge. Bonavent Invest blev etableret i 1999. I 2016 blev Hotlåns finansiering gjort muligt igennem Basisbank A/S, som har et samarbejde med Hotlån. Du får, hos Hotlån, et skræddersyet tilbud, som passer til dine behov, dine tilbagebetalingsmuligheder og din hverdag.

Når du ansøger om lånet, er det en mulighed at indtaste dine informationer, hvilket er med til at skræddersy dit lån, så det passer ideelt, til dit vanemønstre. Med et forbrugslån fra Hotlån er der råd til de store og de små ting i livet. Hvis du vil læse mere om Hotlån, kan du med fordel klikke på fanen i toppen af denne side kaldet ”Om udbyderen”. Derinde kan du også finde fem ofte stillede spørgsmål og få svar på disse.

Ansøgning hos Hotlån?

Hos Hotlån er din ansøgning ikke bindende, så du kan derfor søge om et lån via vores sammenligningsportal, og se hvor meget du kan låne for. Her kan du så se nærmere på det fremsendte resultat og se om det er noget som passer til din økonomi. For at kunne underskrive og godkende et lån, skal du have dit NemID klar, som kan gennemføre lånet, såfremt du er berettiget til at tage lånet.

Krav hos Hotlån?

Du skal være opmærksom på enkelte ting, når du ansøger om et forbrugslån hos Hotlån. Nemlig at du ikke må være registreret hos RKI eller anden form for debitorregister. Du skal være fyldt 20 år, have dansk statsborgerskab, samt dansk CPR-nummer. Dertil, skal du kunne oplyse en gyldig og aktiv e-mail, et dansk mobilnummer, som du selv benytter og en dansk bankkonto, som tilhører dig. Dette skal alt sammen udføres når du ansøger om lånet.

ÅOP hos Hotlån?

Normalt, når du sammenligner forbrugslån, kan du sammenligne to eller flere lån, ved at kigge på ÅOP'en (årlig omkostninger i procent). Det kan være lidt vanskeligt, når du sammenligner små beløb, over en kort periode. Derfor anbefaler vi, at du kigger på lånets kreditomkostninger, når du sammenligner Hotlån forbrugslån, mod et andet forbrugslån.

Rente hos Hotlån?

Der er hos Hotlån en udlånsrente, som er variabel, hvilket betyder at renten varierer. Den givne markedsrente bliver bestemt af nationalbanken, hvilket er en del af den danske pengepolitik. I sidste ende bliver den givne rente afspejlet af Danmarks udbud og efterspørgelse. Dermed betyder det at renten på et lån kan falde og stige, som kan være en ulempe og en fordel.

Derudover skal du være opmærksom på standardomkostninger, hvilket oftest betales i forbindelse med oprettelse af lånet.

Hvordan anmelder brugerne Hotlån på Trustpilot?

Det er ikke muligt at vurdere, hvordan kundetilfredsheden er hos Hotlån, da de ikke har en konto hos Trustpilot.

Hvordan kontakter jeg Hotlån?

Du kan kontakte Hotlåns kundeserviceafdeling ved at sende en mail til info@hotlaan.dk, så sidder de klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: