Pantsat: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån fra Pantsat lån med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Pantsat

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Om Pantsat:

Pansat.dk tilbyder ikke et traditionelt lån, men et såkaldt "salg med tilbagekøbsret". Rent praktisk skal du pantsætte en genstand (fx et ur, en iPhone, et møbel eller lign.), som du har ret til - men ikke pligt til - at kunne købe tilbage på et senere tidspunkt. Tilbagekøbsprisen stiger løbende, hvilket svarer til en rente på et almindeligt lån.

Du har ligeledes heller ikke mulighed for at tage et forbrugslån hos Pantsat.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Fordele hos Pantsat?

Fordelen ved Pantsat model er, at du kan få penge i hånden, selvom du ikke kan få et lån gennem en bank eller kreditudbyder. Ligeledes er renten ved Pantsat markant lavere end ved kviklån.

Hvem er Pantsat?

Pantsat er et dansk selskab og blev stiftet i 2018 som et alternativ til lån og kassekreditter. Selskabet har butikker i både København og Aarhus, men afhenter større genstande i hele landet.

Hvordan anmelder brugerne Pantsat på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er helt i top hos Pantsat, da de er tæt på at have hele 5 stjerner på Trustpilot. Over 90% af brugerne har givet dem 5 stjerner, hvilket er ret imponerende af Pantsat.

Hvordan kontakter jeg Pantsat?

Du kontakter Pantsats kundeserviceafdeling ved at ringe på 71 74 30 45 eller sende en mail til info@pantsat.dk, så sidder de klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: