Plutus: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån fra Plutus med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Om Plutus lån:

Plutus lån var en online låneudbydere af forbrugslån med Express Bank i ryggen. De er desværre lukket, og vi anbefaler derfor Ferratum bank.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Plutus lån

Plutus er en dansk låneudbyder, og de har Ekspres Bank stående stærkt bag sig. Ekspres Bank er en dansk/norsk bank, og banken blev grundlagt i året 1987. Bankens arbejde består af at udbyde forbrugslån (blandt andre lån) og kredit til private personer i en række forskellige lande. I dag sørger udbyderen for finansiering til flere end 2.000 af deres partnere. Desuden sørger banken også for mere end 400.000 låneansøgninger årligt, som de går igennem og enten afviser eller accepterer. Derfor kan man altså sige, at Ekspres Bank står stærkt på det danske marked. Plutus blander sig ikke i, hvad du bruger de lånte penge til, hvorfor du kan bruge pengene på at finansiere en rejse, købe en ny computer eller noget helt tredje. Desuden har Plutus konkurrencedygtige renter, hvilket gør Plutus til et sikkert og bekvemt valg til danskere, der vil låne penge online. Hos Plutus kan du vælge et lån mellem 3.000 kroner og op til 75.000 kroner.

Ansøgning

Ansøgningsprocessen hos Plutus er nem og hurtig, da den består af 4 simple trin. Det første trin består af en indledende ansøgningsproces, hvor der foretages en kreditvurdering. Her skal du altså udfylde dine personlige oplysninger såsom fulde navn, e-mail, fødselsdato, civilstand, om du er registreret i RKI og lignende. Desuden skal du også oplyse, hvor meget du ønsker at låne. Hvis dit lån er fra 3.000 kroner og op til 20.000 kroner, kan du underskrive låneaftalen online med dit NemID. Dette gøres ved at følge det link, som du modtager i en mail, som bliver sendt til dig, når du har ansøgt om et lån hos Plutus. Når du logger ind med NemID, fungerer det som en traditionel underskrift. Hvis dit lån er mellem 20.001 og 75.000 kroner, skal du indsende din seneste lønseddel, så de kan verificere din indkomst i forbindelse med din kreditvurdering. Hvis du har optaget og underskrevet et lån hos Plutus, har du naturligvis 14 dages fortrydelsesret som følge af dansk lovgivning. Hos Plutus lægger de stor vægt på din sikkerhed. Derfor bliver din ansøgning behandlet fuldt fortroligt, og de benytter sig ligeledes af en krypteret forbindelse, når du ansøger om et lån hos Plutus. På denne måde kan du sikkert ansøge om et lån hos Plutus uden at være bekymret for dine private detaljer og lignende.

Krav

Hvis du er registreret i RKI, kan Plutus ikke tilbyde dig et lån. Dette gælder også, hvis din indkomst er for lav sammenlignet med det lån, som du har ansøgt om, eller hvis du har for stor en gæld hos en anden bank. Det andet trin er en fyldestgørende ansøgning, hvor du skal opgive oplysninger omkring boligforhold, indkomst og lignende. Herefter skal du verificere med NEM-ID, så du kan få et lynhurtigt svar på din ansøgning, som er det fjerde trin i processen - nemlig resultat og godkendelse af låneansøgning.

Omkostninger

Når du vælger at optage et forbrugslån, er der forskellige elementer, som du bør holde øje med. Som noget af det første bør du holde øje med om der er noget registreringsgebyr forbundet med lånet. Registreringsgebyret er det, som du skal betale for at optage det pågældende lån. Hos nogle udbydere er dette gebyr meget højt, men hos andre er det meget lavt eller ikke eksisterende. ÅOP er en anden enhed, som du bør tage et kig på. ÅOP er de årlige omkostninger i procent, som giver et godt overblik over, hvad du rent faktisk ender med at betale for lånet. Når du kender til ÅOP har du også mulighed for at sammenligne to eller flere lån fra to eller flere forskellige udbydere. Du kan nemlig holde de forskellige låns ÅOP op mod hinanden og på den måde se, hvilket lån, der er billigst. Dog kræver denne sammenligning, at de er ens på andre punkter. Lånene skal være ens i forhold til lånets hovedstol og lånets løbetid. Du kan med fordel bruge vores sammenligningsportal, hvis du ønsker at få et godt og hurtigt overblik over, hvad de forskellige udbydere kan tilbyde dig af lån. Vores sammenligningsportal sørger også for at lånene er tilpasset dig og dine individuelle behov. Det bør også nævnes at det som hovedregel er bedst at spare op til forbrugsgoder frem for at optage et lån for at få dem. Dermed ikke sagt, at man aldrig bør optage et forbrugslån - det er helt op til en selv og afhænger også af, hvordan ens egen individuelle økonomi ser ud.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: