Din nabo har allerede modtaget vores hjælp

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad er en bådforsikring?

En bådforsikring dækker dig, når du enten er ude på det åbne hav eller er på land. Den dækker dit ansvar, hvis du kommer til at skade andres både. Desuden forsikrer den dig mod uheld på din egen båd, eller hvis der sker uheld med dem, du har ombord. Der er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring til din båd, så du kan dække erstatningen ved skader på andre og deres både.

Hvad koster en bådforsikring?

Den kan variere fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, og skal du have en udvidet forsikringsdækning, kan prisen også svinge. Du kan få en udvidet kaskoforsikring eller ulykkesforsikring. Kaskoforsikringen dækker de største og fleste skader på din båd, især hvis der skulle opstå brand, blive begået hærværk eller tyveri.

Ulykkesforsikringen giver en større sikkerhed for dig og de andre ombord, hvis uheldet er ude. Så kan du betale eventuelle erstatninger.

Hvorfor bør jeg have en bådforsikring?

Udover at ansvarsforsikringen til din båd er lovpligtig, hvilket den har været siden maj 2018 - så er det altid en god idé at være dækket ind, hvis det værste skulle ske for dig selv, de kære eller din båd.

Hvor kan jeg købe en bådforsikring?

Du kan købe en bådforsikring hos de fleste forsikringsselskaber bl.a. Tryg, If eller Alm. Brand. Det er endnu ikke muligt at sammenligne priser på bådforsikring hos Samlino.dk, men du kan selv tjekke markedet og finde den bedste og billigste bådforsikring til dig.

Hvad kan jeg ellers sammenligne på Samlino.dk?

På Samlino.dk kan du også sammenligne forsikringer til bil, indbo, hus, ulykker med mere.

Du kan se, hvilke forsikringer vi sammenligner her.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk