Menu

Din nabo har allerede modtaget vores hjælp

Forsikring

En bådforsikring dækker dig, når du enten er ude på det åbne hav eller er på land. Den dækker dit ansvar, hvis du kommer til at skade andres både. Desuden forsikrer den dig mod uheld på din egen båd, eller hvis der sker uheld med dem, du har ombord. Der er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring til din båd, så du kan dække erstatningen ved skader på andre og deres både.
Den kan variere fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, og skal du have en udvidet forsikringsdækning, kan prisen også svinge. Du kan få en udvidet kaskoforsikring eller ulykkesforsikring. Kaskoforsikringen dækker de største og fleste skader på din båd, især hvis der skulle opstå brand, blive begået hærværk eller tyveri.

Ulykkesforsikringen giver en større sikkerhed for dig og de andre ombord, hvis uheldet er ude. Så kan du betale eventuelle erstatninger.
Udover at ansvarsforsikringen til din båd er lovpligtig, hvilket den har været siden maj 2018 - så er det altid en god idé at være dækket ind, hvis det værste skulle ske for dig selv, de kære eller din båd.
Du kan købe en bådforsikring hos de fleste forsikringsselskaber bl.a. Tryg, If eller Alm. Brand. Det er endnu ikke muligt at sammenligne priser på bådforsikring hos Samlino.dk, men du kan selv tjekke markedet og finde den bedste og billigste bådforsikring til dig.
På Samlino.dk kan du også sammenligne forsikringer til bil, indbo, hus, ulykker med mere.

Du kan se, hvilke forsikringer vi sammenligner her.