Din nabo har allerede modtaget vores hjælp 

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Dyreforsikring

Hvad er dyreforsikring?

En dyreforsikring er en dækning af dine firbenede venner, så du ikke skal frygte det økonomiske, hvis dit kæledyr bliver syg og kræver hjælp og medicin. Din dyreforsikring kan også blive mere personlig, så du kan kigge efter en katte-, hunde- eller hesteforsikring. Det er kun hundeforsikringen, der er lovpligtig.

Hvorfor bør jeg have en dyreforsikring?

Som sagt er det kun hundeforsikringen, der er lovpligtig, men det er altid en god idé at have dine kæledyr forsikret. Man kan aldrig vide, hvornår uheldet rammer, og det vil skabe en tryghed for dig, hvis du har en forsikring.

Hvad koster en dyreforsikring?

Det er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, og det kan variere alt ved, hvilke ekstra dækninger, du gerne vil have med. Desuden er der også forskel på din katteforsikring, hundeforsikring og hesteforsikring.

Hvor finder jeg en dyreforsikring?

Du kan endnu ikke sammenligne priser på dyreforsikringer hos Samlino.dk, men du kan selv finde priser hos nogle af vores forsikringspartnere - bl.a. Tryg, Gjensidige og GF Forsikring. Det er altid en god idé at indhente tilbud fra forskellige selskaber, så du kan finde den bedste og billigste forsikring til dig.

Hvilke forsikringer kan jeg sammenligne hos Samlino.dk?

På Samlino.dk kan du sammenligne forsikringer til bil, indbo, hus, ulykker med mere.

Du kan se, hvilke forsikringer vi sammenligner her.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder: