Menu

Din nabo har allerede modtaget vores hjælp

Forsikring

En motorcykelforsikring eller MC forsikring giver dig en dækning af din motorcykel, hvis du på din vej skulle skade andre eller deres køretøjer. Det er desuden lovpligtigt at have ansvarsforsikringen til din bike, så det vil ikke være klogt at køre rundt uden den - men den er altid omfattet af din motorcykelforsikring.
Udover det lovpligtige aspekt - så er det altid en god idé at være dækket ind, hvis det værste skulle ske. Du kan derfor overveje at få en udvidet motorcykelforsikring, der giver en ulykkes- og kaskoforsikring oveni. Kaskoforsikringen dækker skader mod din MC, og hvis den skulle blive stjålet eller påtage sig skader i forbindelse med et trafikuheld.

Ulykkesforsikringen dækker dig ind, hvis der skulle ske skader på dig selv eller andre i trafikken.
Du kan anskaffe dig en motorcykelforsikring hos de fleste forsikringsselskaber - bl.a. Tryg, Alka og Alm. Brand. Det er endnu ikke muligt at sammenligne priser på motorcykelforsikringer hos os, men du kan altid selv tjekke priser hos de forskellige selskaber og sammenligne priserne. Derved finder du den bedste og billigste forsikring til dig.
På Samlino.dk kan du også sammenligne forsikringer til bil, indbo, hus, ulykker med mere.

Du kan se, hvilke forsikringer vi sammenligner her.