Din nabo har allerede modtaget vores hjælp 

Hvilken type online forsikring vil du sammenligne?

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad er en online forsikring overhovedet?

Forsikring er en aftale mellem en forsikringstager, altså dig, som køber et løfte om udligning af økonomisk tab, typisk i forbindelse med et uheld. Denne udligning af økonomisk tab står et forsikringsselskab for, og de hjælper altså dig op på hesten igen, hvis du på beklagelig vis står i denne uheldig situation.

Hvad bestemmer min forsikringspris?

Prisen på din forsikring afhænger af flere faktorer samt de specifikke forsikringstyper, du vælger. Der er selvsagt forskel på de oplysninger, forsikringsselskabet ønsker fra dig, hvis der er tale om en bilforsikring snarere end en indboforsikring. Du kan læse mere om hver enkelt forsikringstype på vores specifikke produktsider.

Typisk indgår spørgsmål om din alder, din adresse og anden personlig information, da det hjælper forsikringsselskaberne med at forstå, hvor meget risiko der er ved at forsikre dig og dine ting.

Hvor kan jeg få et overblik over forsikringer i Danmark?

Få overblik over forsikringerne på Samlino.dk ved nemt og hurtigt at sammenligne priserne. Med Samlino.dk’s nemme prisberegnere kan du med én beregning få konkrete tilbud fra mange selskaber.

Du kan få et overblik over de forskellige forsikringer, vi sammenligner, øverst på denne side. For at få overblik over forsikringspriser, skal du blot sammenligne den forsikringstype, du vil, f.eks. bilforsikring.

Hvilke forsikringer er vigtigere end andre?

Det er altid godt at have en ansvarsforsikring. Den sørger for, at du og andre er dækket, hvis du kommer til at skade andre. Ved f.eks. at køre en over på cykel (7-9-13!). Til bil er en ansvarsforsikring lovpligtig. Derudover er en ulykkesforsikring også meget vigtig - den sikrer dig og din familie, hvis I kommer ud for en ulykke.

Derudover kommer det meget an på din situation, herunder hvor du er i livet. En indboforsikring er relevant, hvis du har genstande i dit hus eller din lejlighed, som du finder værdifulde og helst ikke vil miste. Desuden er en indboforsikring også en ansvarsforsikring, hvis du skulle komme til at ødelægge andres ting. Der findes også forsikring til hus, livsforsikring, sundhedsforsikring, bilforsikring med videre.

Hos det nye selskab Undo, kan du få meget specifikke forsikringer, herunder forsikring til tandskader, cykelforsikring, mobilforsikring med mere.

Hvornår kommer der nye forsikringer på Samlino.dk?

Vi arbejder hele tiden på at få nye forsikringstyper på Samlino.dk. Pt. sammenligner vi bl.a. bilforsikring, indboforsikring, husforsikring og arbejdsløshedsforsikring. Hver gang vi lancerer en ny tjeneste, skriver vi det ud i vores nyhedsbrev, som du kan nemt kan melde dig til og fra, som det behager dig.

Vi arbejder hos Samlino.dk på at sammenligne alle forsikringstyper på sigt - vi håber, du vil bruge os, så vi kan dække markedet hurtigst muligt.

Hvilke forsikringsselskaber kan jeg sammenligne på Samlino.dk?

Samlino.dk sammenligner generelt set det meste af markedet på forsikring. Du kan blandt andre sammenligne forsikring fra:

 • FDM Forsikring
 • Tryg Forsikring
 • Topdanmark
 • GF Forsikring
 • Gjensidige
 • NEXT Forsikring
 • Undo

Hvilke forsikringsselskaber er der i Danmark?

I Danmark findes der over 50 forsikringsselskaber. Det er altså en meget lang liste, og vi kan derfor ikke komme ind på alle forsikringsselskaber her. Generelt findes der dog forsikringsselskaber såsom Tryg Forsikring, som dækker mange områder, mens niche-selskaber såsom Techno Forsikring og Gouda udelukkender dækker henholdsvis bilforsikring og rejseforsikring.

Hvorfor er det vigtigt at forsikre sig?

Når du forsikrer dig, sørger du for, at der er nogen til at betale gildet, hvis du skulle komme ud for et større uheld, der har økonomiske konsekvenser.

Det er selvsagt vigtigt, og vi anbefaler på det kraftigste at forsikre sig - det er både økonomisk og moralsk forkasteligt at undlade essentielle - og lovpligtige - forsikringstyper såsom ansvarsforsikringen.

Pas dog samtidig på ikke at overforsikre dig. Det er ikke sikkert, du har brug for alle mulige typer af forsikring.

Kan jeg købe forsikring på Samlino.dk?

Nej, du kan ikke købe forsikring på Samlino.dk, men du kan sammenligne forsikring og derefter vælge den udbyder, du finder mest interessant.

Med vores unikke sammenligninger kan du spare meget tid sammenlignet med at skulle igennem alle forsikringsselskabernes beregnere. Derudover kan vi spare dig penge og hjælpe dig med at få overblik over forsikring, som er et marked, der til tider kan virke en kende uoverskueligt.

Hvordan sparer jeg penge på min forsikring?

Spar penge på din forsikring ved at sammenligne de mange udbydere, og vælg derefter den udbyder, som er billigst til den dækning, du ønsker. Det er super nemt, og der er typisk meget små forskelle fra forsikringsselskab til forsikringsselskab ift. dækningen, du får.

Hvor mange forsikringstyper findes der?

På Samlino.dk kan du sammenligne en del forskellige forsikringstyper, så du kan spare tid og penge. Her er et udpluk af forskellige typer forsikring:

 • Ansvarsforsikring
 • Indboforsikring
 • Husforsikring
 • Ulykkesforsikring
 • Rejseforsikring
 • Autoforsikring, herunder forsikring til bil, motorcykel og knallert
 • Dyreforsikring, herunder katteforsikring, hundeforsikring og hesteforsikring
 • Livsforsikring
 • Sundhedsforsikring
 • Familieforsikring

Hvordan sammenligner jeg forsikring på Samlino.dk?

Du sammenligner forsikring på Samlino.dk ved først at vælge den forsikringstype, du vil sammenligne indenfor - se de forskellige forsikringstyper ovenfor.

Dernæst går du igennem vores tragt, hvor du vil blive spurgt om en række oplysninger. De oplysninger har forsikringsselskaber brug for for at tilbyde dig konkrete, personlige tilbud i samme minut, som du er på Samlino.dk.

Når du har gennemgået vores tragt, vil du se en resultatside med en række forskellige forsikringstilbud. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov og færdiggør købet hos det enkelte forsikringsselskab - held og lykke!

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder: