Alm. Brand Bank: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån fra Alm. Brand med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Alm. Brand Bank

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Om Alm. Brand Bank:

I 2020 blev Alm. Brand Bank blevet opkøbt af Sydbank, og derfor vil alle deres bankkunder blive rykket over til Sydbank. Hvis du er på udkig efter et godt lån, så kan du vælge Ferratum Bank.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Lån fra Alm. Brand Bank?

Du kan ikke længere foretage lån gennem Alm. Brand.

Det var en bank, som udbyder finansielle ydelser. De var lanceret under koncernen Alm. Brand A/S, som ejer forskellige datterselskaber, der fokuserer på henholdsvis forsikring, leasing, pension og bank ydelser. I dag er Alm. Brand af 1792, F.m.b.a. hovedaktionær i virksomheden med en ejerandel på 60%. Hele koncernen har i dag ca. 1.600 medarbejdere, hvoraf halvdelen er lokaliseret i København. Alm. Brand Bank tilbød 5 former for udlån. Disse er kassekredit, forbrugslån, billån, boligkredit/-lån og andelsboligkredit/-lån.

Hvis du tog et forbrugslån hos Alm. Brand Bank var der ingen fast løbetid, dette skulle derfor aftales med banken, og dette kunne variere alt efter dit behov. Det betød, at der ikke var sat en fast periode, hvorpå du skulle tilbagebetale dit lån.

Det var dog økonomisk set klogest at have kort løbetid. Det skyldes, at du på et lån med en lang løbetid ville betale mere i renter, da renten blev pålagt hver måned. Hvis du samler dine forsikringer hos Alm. Brand kan du blive pluskunde. Ved at være pluskunde får du bedre renter hos dem. Derudover får du en masse andre fordele som pluskunde. Dette indebærer eksempelvis mange ting gebyrfrit, personlig rådgivning, adgang til Mastercard Gold og meget mere.

Rente hos Alm Brand Bank?

Derudover er renten hos Alm. Brand variabel. Dette betyder, at renten varierer alt efter markedsrenten. Denne rente fastlægges typisk hver 3, 6 eller 12 måned eller helt op til hvert 10 år. Ofte bliver lån med en variabel rente kaldt tilpasningslån, eftersom renten tilpasses løbende. Dette vil sige, at renten kan både stige og falde under dit lån, hvilket kan være en fordel og en ulempe.

Markedsrenten bliver sat hver dag på det finansielle marked. Derudover er Danmarks Nationalbank med til at sætte pengemarkedsrenter som en del af den danske pengepolitik. Overordnet afspejler markedsrenten, hvilken rente en låneudbyder er villig til at låne deres penge ud til, og hvad en lånmodtager er klar til at betale i rente for dette lån. Markedsrenten bliver derfor fastsat på baggrund af udbud og efterspørgsel. Dog kan renten også variere alt efter løbetid, kreditrisiko og meget mere. Det betyder, at det kan være svært at planlægge sin tilbagebetaling, da lånet kan blive dyrere og billigere.

Hvad skal du være opmærksom på hos Alm Brand Bank?

Når du skal tage et forbrugslån, er der forskellige ting, som er vigtige at lægge mærke til. Som det første skal du kigge efter, om der er et registreringsgebyr. Nogle banker har et meget højt registreringsgebyr, hvor andre slet ikke har noget. Du skal også være opmærksom på, hvad lånets ÅOP er.

ÅOP er de årlige omkostninger i procent, og dette gør det mere overskueligt at finde ud af, hvilke omkostninger lånet har. Hvis du sammenligner to lån fra forskellige udbydere, kan du sammenligne dem via ÅOP, hvis de har samme løbetid og hovedstol. Derudover er det som hovedregel en bedre ide at spare op til forbrugsgoder end at låne penge til dem. Du skal også være opmærksom på solidarisk hæftelse, hvis du låner penge sammen med en anden person. Hvis du ønsker et nemt og overskueligt overblik over, hvad de forskellige banker kan tilbyde dig, kan du benytte vores sammenligningsportal, som kan sammenligne lån tilpasset til dig.

Ansøgning hos Alm Brand Bank?

Der bliver ikke stillet nogle krav om, hvad du skal bruge dit forbrugslån på fra Alm. Brands side. Du må derfor helt selv bestemme, om du vil bruge dit lån på at rejse verden rundt, købe en ny computer, investere i en ny bil eller noget helt andet. Dermed slipper du også for, at der er en bankrådgiver, som sidder og holder øje med dit forbrug.

Du kan ansøge om et lån hos Alm. Brand Bank hos en af deres filialer. Dog bliver der sat nogle krav, før du må låne penge hos dem. Du må for eksempel ikke være registreret i RKI eller andre debitorregistre, hvilket man bliver, hvis man tidligere har haft svært et at tilbagebetale et lån. Derudover skal du også være kunde i banken for at optage et lån. Hvis du ønsker at vide mere om forbrugslån, kan du med fordel læse vore guide til forbrugslån.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: