Digital forsikringsudfordrer vil erobre markedet

|Posted by | Pressemeddelelse
Den digitale forsikringsudfordrer Undo har indledt et samarbejde med sammenligningsportalen Samlino.dk.

Fremover vil Samlino.dk indhente Undos priser på både indbo-, bil- og meget snart på ulykkesforsikringer, som derfor får endnu bedre mulighed for at kapre kunder fra de etablerede spillere på forsikringsmarkedet.

“Det er vores mission at komme bredere ud på markedet og tilbyde billigere priser til danskerne, og Samlino.dk giver os mulighed for at gøre netop det”, udtaler Product Lead, Emil Sannino, om hvorfor samarbejdet giver mening og fortsætter:

“Vi skal sammen forsøge at udfordre branchen, og det gør vi med at have en sikker, digital profil og levere et solidt produkt”.

Også direktør for Samlino.dk, Erik Kofoed, ser fordele ved samarbejdet:

“Det er et godt match, da vi hele tiden har haft det overordnede mål at skabe transparens på forsikringsmarkedet, og det kommer vi tættere på med denne udvidelse. Desuden kan vi nu præsentere et stærkere og billigere produkt til de unge, der gerne vil tegne en forsikring”.

Undo kommer til at dele pladsen på Samlino.dk med andre større forsikringsselskaber, såsom FDM, IDA, Alm. Brand og Gjensidige.

Find og sammenlign Undos forsikringer med de andre udbydere på Samlino.dk.

Fremtidens bilforsikring

På ganske få år har Undo markeret sig som en seriøs spiller på forsikringsmarkedet, hvor primært den unge målgruppe falder for deres produkter. De formår at simplificere forsikringsbegrebet, hvor alt det overflødige og uforstående skæres væk.

Specielt Undo: Kør er et bevis på, hvordan man kan nytænke konceptet – bilforsikring. De har ved hjælp af deres app udviklet en køretest, der vil afgøre prisen på din bilforsikring. Det betyder, at din pletfrie kørsel vil få din pris længere ned. Dermed får du en fair pris og en god dækning.

De måler bl.a. på din hastighed, opbremsning og din fokuserede kørsel. Du skal ikke være fyldt minimum 25 år eller kun have haft 0 skader i et bestemt antal år for at få en billigere bilforsikring. Din kørsel vil alene afgøre prisen.

Du kan sammenligne Undos bilforsikring med de andre udbydere her på Samlino.dk.

Om Undo:

Undo blev udviklet i 2018 i samarbejde med Tryg Forsikring, der kommer med en masse års erfaring fra forsikringsbranchen.

Selskabet gør forsikring enkelt, så forbrugerne kun betaler for de områder, de ønsker at være forsikret imod. Dermed skaber Undo et prisstærkt produkt, der giver kunderne mulighed for at personliggøre deres behov for forsikringsdækning. Desuden er Undo et 100 % digitalt forsikringsselskab, der bringer danskerne overskueligheden lige ved hånden. Man navigerer ubesværet rundt på deres app og kan frit til- eller fravælge sine dækninger. 

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 3.7 / 5. Antal bedømmelser 3

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet. Han har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *