Kronelån: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån fra Kronelån med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Kronelån

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om Kronelån:

Kronelån tilbyder lån eller forbrugslån fra 1.000 kroner og helt op til 30.000 kroner. Det er nemt og hurtigt - faktisk så hurtigt, at det ofte kun tager få minutter fra du søger til at pengene er udbetalt. Kronelån udbetaler nemlig pengene med straksoverførsel. Du bruger dit NemID, og de laver en hurtig kreditvurdering af dig, så du kan få pengene mellem hænderne.

Kronelån samarbejder med Tjek-laan.dk og P5.dk, og dine lån registrerer de til Skat for dig, så du ikke skal bekymre dig om rentefradraget.

Læs mere om Kronelån længere nede på siden.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvorfor vælge Kronelån?

To fordele ved valg af Kronelån er: Du kan altid tilbagebetale din kredit, og Kronelån indberetter automatisk dine renter på dit lån til Skat, og du får derfor automatisk fradrag for renterne. Desuden er der hurtig udbetaling på dit lån, og du kan optage et lån helt ned til 1.000 kroner.

Hvor meget kan jeg låne hos Kronelån?

Hos Kronelån kan du låne alt mellem 1.000 kroner og helt op til 30.000 kroner.

Hvor hurtigt får jeg mine penge fra Kronelån?

Du får dit lån med det samme. De laver en hurtig kreditvurdering af dig, og derefter sender de pengene afsted mod din konto.

Hvordan anmelder brugerne Kronelån på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er fin hos Kronelån, hvor over halvdelen af brugerne har givet dem fem stjerner. Der er omkring 400 anmeldelser.

Hvordan kontakter jeg Kronelån?

Du kan kontakte Kronelån ved at ringe på 44 22 90 80 eller sende en mail til kundeservice@kronelån.dk, så sidder Kronelåns kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig med dine lånespørgsmål. De kan kontaktes inden for normale åbningstider.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: