Forsikringsselskaber i Danmark

Her kan du se et overblik over udbyderne af bilforsikring i Danmark. Hvis du vil læse mere om de forskellige forsikringsselskaber, skal du bare klikke på logoet af dit foretrukne forsikringsselskab.

Bilforsikring

En bilforsikring består af en ansvarsforsikring, som er lovpligtig, og en kaskoforsikring som kan tilvælges. Ansvarsforsikringen dækker skader, som man forvolder på andre i trafikken, mens kaskoforsikringen dækker skader på din egen bil i tilfælde af uheld, tyveri eller brand.

Hvordan beregner man prisen på bilforsikringen?

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind på prisen på bilforsikring! Der er en række initiativer, du selv kan tage for at finde den billigste løsning. Vi gør dig klogere på, hvordan prisen på bilforsikring beregnes, og dermed hvordan du kan få en billig bilforsikring. Lær mere om hvordan prisen på bilforsikring beregnes her.

Hvilke skader dækker min bilforsikring?

Vi ved alle, at man skal have en bilforsikring, hvis man ejer en bil. Men hvilke skader er det præcis, en bilforsikring dækker? Lær mere om hvad din bilforsikring dækker her.

Hvordan anmelder jeg mit forsikringskrav til forsikringsselskabet?

Er uheldet først ude, og har du været ude for en trafikulykke, er det vigtigt at vide, hvordan du anmelder dit forsikringskrav over for forsikringsselskabet, således at du får udbetalt erstatning. Lær mere om hvordan du anmelder dit forsikringskrav til forsikringsselskabet her.

Guide til ansvarsforsikring

I Danmark er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring på sin bil. Det er således en overtrædelse af Færdselsloven, hvis du kører rundt på de danske veje uden en ansvarsforsikring. Men hvad dækker forsikringen egentlig? Læs mere her og se samtidig hvordan du får den billigst mulige ansvarsforsikring.

Guide til kaskoforsikring

Ud over den lovpligtige ansvarsforsikring kan du vælge at tegne en kaskoforsikring på din bil for en bredere dækning. Lær hvad en kaskoforsikring er, og hvordan du finder den billigste løsning.

Når du skal vælge bilforsikring, er det helt naturligt at se på selve prisen på forsikringen. En anden ting, du bør tage højde for, er selvrisikoen. Hvis uheldet er ude, træder forsikringen i kraft, men du skal betale en del af tabet selv. Har du et stramt budget, eller er du bare ikke særlig risikovillig, så kan det være fordelagtigt for dig at vælge en forsikring med lav selvrisiko. Det gælder imidlertid, at jo lavere selvrisiko, desto højere er den årlige pris for din forsikring. Derfor skal du tage stilling til, om du foretrækker at betale ét stort beløb i tilfælde af, at uheldet er ude, eller om du i stedet ønsker at fordele en større udgift over hele året.

For at forsikringselskaberne skal kunne tilbyde en billig bilforsikring, der dækker dine behov, er det vigtigt, at du oplyser: generelle informationer om bilen, din adresse, din forsikringshistorik og dine kontaktoplysninger. Dine oplysninger vil udelukkende blive brugt af vores samarbejdspartnere til at beregne præcise og attraktive priser, du frit kan vælge imellem.

Sidder du tilbage med nogle ubesvarede spørgsmål, så er der hjælp at hente! Under FAQ til bilforsikring har vi nemlig samlet en masse information, som kan besvare dine generelle spørgsmål omkring bilforsikring.

Er du usikker på de mere praktiske detaljer ved at forsikre din bil, så har vi en guide til bilforsikring, som skal give dig en forståelse af, hvad du skal være særligt opmærksom på ved valg af bilforsikring.

Skulle der være begreber, som f.eks. fastpræmie, selvrisiko eller kaskoforsikring, som du har svært ved at forstå betydningen af, så kan du finde dem i vores ordliste til bilforsikring.

SAMMENLIGN NU

Bredbånd og TV

Sammenlign og find det billigste bredbånd og TV så du undgår at betale for meget

SAMMENLIGN NU

Det tager kun 10 sekunder

Mobilabonnement

Sammenlign og find det billigste mobilabonnement til dit behov

SAMMENLIGN NU

Det tager kun 10 sekunder

Bilforsikring

Sammenlign og find den bedste dækning til den bedste pris

SAMMENLIGN NU

Det tager under 1 minut

Forbrugslån

Sammenlign de bedste forbrugslån, og få råd til det du drømmer om

SAMMENLIGN NU

Det tager kun 10 sekunder

A-kasser

Sammenlign a-kasserne i Danmark og få billig dagpengeret

SAMMENLIGN NU

Det tager kun 10 sekunder

Billån

Sammenlign priser på billån og spar penge

SAMMENLIGN NU

Tager omkring 10 sekunder

Kreditkort

Sammenlign kreditkort med de bedste renter, tilbud og fordele

SAMMENLIGN NU

Tager omkring 10 sekunder

Højrentekonto

Find den bedste højrentekonto, og få mest ud af din opsparing

SAMMENLIGN NU

Det tager kun 10 sekunder

Hvordan sammenligner jeg produkter?
Har du et spørgsmål? Se svar på de fleste spørgsmål i vores FAQ
Hvad koster det at bruge Samlino.dk's services
Samlino.dk's sammenligningsportal er 100% gratis og uafhængig. Du kan finde svar på alle dine spørgsmål med nogle få klik.
Brug for hjælp?
Brug for hjælp? Se vores FAQ eller kontakt os