Global Bilforsikring: Sammenlign tilbud på 30 sek.

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign GLobal Forsikrings tilbud med 14 andre selskaber:

  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fundet en bilforsikring gennem os

Sammenlign og køb i tre simple trin

Om Global Forsikring:

Global Forsikring er et dansk forsikringsselskab, som udelukkende tilbyder bilforsikringer. De har hovedkontor i Karlslunde, og har ingen filialer rundt omkring i Danmark. Selskabet er 100 % online baseret, hvilket betyder, at de kan holde deres omkostninger nede. Deres slogan går på, at bilforsikring skal være let at forstå og til at betale. Dette er måden, hvorpå de ønsker at erobre en markedsandel på forsikringsmarkedet. Hos Global Forsikring har de en meget hurtig vej til, at blive elitebilist. Du bliver nemlig elitebilist, hvis du er fyldt 25 år og har haft kørekort og ingen skader i minimum tre år.

Hos Global Forsikring kan du tegne forskellige bilforsikringer, samt tilkøbe ekstra forsikringer. Først og fremmest kan du vælge mellem en kasko- og ansvarsforsikring. Hvis du er på udkig efter andre forsikringstyper såsom indbo- eller husforsikring, så skal du lede et andet sted.

Du kan læse mere om Global Forsikring og deres bilforsikring længere nede på siden.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvorfor vælge Global Forsikring?

Du kan nemt og hurtigt blive elitebilist, såfremt du er 25 år gammel, og har haft kørekort samt kørt skadefrit i tre år. Der er ingen præmiestigning, hvis du anmelder en skade. Du kan få en selvrisikoforsikring, så du ikke skal betale selvrisiko, hvis du får en skade. Hos Global Forsikring får du gratis repareret stenslag. Skal ruden udskiftes helt, er dette også dækket - tilmed med en nedsat selvrisiko.

Hvilke forsikringer tilbyder Global Forsikring?

Forsikringsselskabet tilbyder udelukkende bilforsikring, men tilbyder indenfor bilforsikring forskellige typer dækning. Her kan du købe en kaskoforsikring, selvrisiko-forsikring og vejhjælp.

Hvad er Global Bilforsikring?

Du kan blive elitebilist allerede som 25 årig. Her skal du som minimum have haft kørekort i tre år og du må samtidig ikke have haft nogle skader i minimum tre år. Dette er en af de hurtigste veje til at blive elitebilist, hvis man sammenligner på tværs af forsikringsselskaber i Danmark.

Hvordan anmelder jeg en skade hos Global Forsikring?

Du kan ringe på 82 30 36 10, hvis du gerne vil snakke med kundeservice om din skadesanmeldelse, ellers kan du ringe på 70 27 36 10, hvis det er akut og uden for normale åbningstider.

Hvordan anmelder brugerne Global Forsikring på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er indtil videre ret høj hos Global Forsikring, der foreløbig har omkring 50 anmeldelser på Trustpilot. Der har størstedelen af brugerne givet dem fem stjerner.

Hvordan kontakter jeg Global Forsikring?

Du kan kontakte Global Forsikring ved at ringe på telefonnummeret 82 30 36 10, eller du er også velkommen til at sende en mail til admin@globalforsikring.dk, hvis du gerne vil kontakte dem uden for normale åbningstider.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder: