Guides om Bilforsikring

Leder du efter Bilforsikring?

Du kan i gennemsnit spare 2.700 kr. om året hvis du vælger den rigtige bilforsikingspakke

Andre guides om Bilforsikring

Guide: 10 vigtige ting, inden du vælger veteranforsikring

29. August 2017

Når du køber en veteranbil er der sikkert ingen tvivl om, at du har i sinde at passe godt på den. Mens mange vægter den almene pleje, som kontrol af dæk og motorolie højest, så glemmer de at give deres forsikring en grundig overvejelse. Vi har her samlet alle de ting, du skal være særligt opmærksom på, når du skal have en veteranforsikring til din bil.

Biludlejning: Sådan er du forsikret ved leje af bil

2. May 2017

Når du lejer bil, er det vigtigt, at du sørger for at være godt dækket ind forsikringsmæssigt, så du undgår ubehagelige situationer. Der indgår typisk tyveriforsikring, ansvarsforsikring og selvrisikoforsikring i prisen, når du lejer bil. Forsikringen køber du typisk hos det selskab, hvor du lejer bilen.

10 metoder til at få en billig bilforsikring

2. May 2017

Vil du gerne spare penge på din bilforsikring? Vi giver dig her 10 metoder til at få en billig bilforsikring.

Forsikringsselskaber: Sådan vælger du det rette

2. May 2017

Der er mange forsikringsselskaber på det danske marked. Det kan derfor være svært at hitte rede i hvilket forsikringsselskab, man skal vælge. Der er en million små forskelle selskaberne imellem, men i denne guide vil vi fokusere på de store forskelle, og altså hvad der kendetegner hvert enkelt selskab.

Anciennitet: Hvad er det og hvordan påvirker den?

2. May 2017

Jagten på den perfekte bilforsikring kan være en kompliceret proces. Der findes et hav af forsikringsselskaber med hver deres fordele, vilkår og betingelser, hvorfor det kan være en forvirrende jungle at finde rundt i.

Sammenlign bilforsikring - så nemt er det!

28. April 2017

Før du går i gang med at sammenligne bilforsikringer, bør du læse nedenstående afsnit, om hvordan dine behov skal sætte rammerne for dit valg. Det er smart at sammenligne priser på markedet, men det er ligeledes vigtigt, at du har nogenlunde styr på, hvad du søger ud over prisen.

Guide til valg af selvrisiko: Så meget påvirker den

31. March 2017

Ordet selvrisiko betegner det beløb, man selv skal betale, hvis man kommer ud for et uheld. Det vil konkret sige, at det er den del af skadesomkostningerne, man som forsikringstager selv står for at betale - forsikringsselskabet står for betaling af det resterende beløb.