Menu

Guides om Bilforsikring

Leder du efter Bilforsikring?

Du kan spare op til 3.000 kr. om året hvis du vælger den rigtige bilforsikingspakke

Andre guides om Bilforsikring

Anciennitet på bilforsikring: Guide til alt du bør vide

30. July 2020

Jagten på den perfekte bilforsikring kan være en kompliceret proces. Der findes et hav af forsikringsselskaber med hver deres fordele, vilkår og betingelser, hvorfor det kan være en forvirrende jungle at finde rundt i.

Elitebilist - Gør din bilforsikring billigere ved skadefri kørsel

18. August 2018

Mange danskere bruger deres bil hver eneste dag, og bilejerne bliver, ifølge statistikken, flere og flere. Samtidig er bilforsikringen en af de dyreste forsikringer i Danmark. For mange kan forsikringen derfor være svær at finde plads til i budgettet, men der kan være mange penge at spare ved at køre forsigtigt.

Veteranforsikring guide: 10 ting du SKAL overveje

29. August 2017

Når du køber en veteranbil er der sikkert ingen tvivl om, at du har i sinde at passe godt på den. Mens mange vægter den almene pleje, som kontrol af dæk og motorolie højest, så glemmer de at give deres forsikring en grundig overvejelse. Vi har her samlet alle de ting, du skal være særligt opmærksom på, når du skal have en veteranforsikring til din bil.

Biludlejning: Sådan er du forsikret ved leje af bil

2. May 2017

Når du lejer bil, er det vigtigt, at du sørger for at være godt dækket ind forsikringsmæssigt, så du undgår ubehagelige situationer. Der indgår typisk tyveriforsikring, ansvarsforsikring og selvrisikoforsikring i prisen, når du lejer bil. Forsikringen køber du typisk hos det selskab, hvor du lejer bilen.

Autohjælp - alt du skal vide!

20. January 2017

Mulighederne for at tilkøbe autohjælp (også kaldet vejhjælp) er mange, men hvad dækker begrebet egentlig over? - og hvordan bliver man dækket på den billigste måde, når uheldet er ude på vejene eller i garagen?