Menu

Vi henter priser fra 14 udbydere, som du kan sammenligne med blandt andet:

  • Popermo Forsikring
  • Next Forsikring
  • FDM Forsikring
  • NEM Forsikring
  • Alm. Brand
  • Global Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • IDA Forsikring

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Om Popermo Forsikring:

Købstædernes Forsikring er Danmarks ældste forsikringsselskab, og det største medlemsejet forsikringsselskab i Danmark. De tilbyder alle de gængse forsikringer som f.eks. bil, indbo, hus, ulykke, samt en række andre. Købstædernes Forsikring er Danmarks ældste forsikringsselskab. For at forstå navnet, Købstædernes Forsikring, skal vi tilbage til 1728, hvor København brændte. For at hjælpe folket og landet på fode efter fremtidige brande, stiftede kongen Københavns Brandforsikring. Men da det også brændte i købstæderne, blev Købstædernes Brandforsikring oprettet i 1761. Senere kom der også brandforsikring til folk på landet med almindelig Brandforsikringsselskab. Købstædernes Forsikring er Danmarks største, landsdækkende erhvervs- og privatforsikringsselskab med kundeejerskab som selskabsform. Købstædernes Forsikring er altså ikke ejet af en fond eller aktionærer men af kunderne. Derfor bestræber de sig på at have konkurrencedygtige priser og service, da de ikke skal udbetale overskud til aktionærerne hvert år, men kan lægge til side til dårlige tider, og på den måde hele tiden yde deres kunder tryghed og sikkerhed. I dag har Købstædernes Forsikring mere end 90.000 medlemmer, på tværs af alle deres forsikringsprodukter. Vælger du at købe bilforsikring fra Købstædernes Forsikring, stiger din selvrisiko ikke, hvis du er ude for en skade. Har du en kaskoforsikring ved Købstædernes Forsikring, dækker selskabet ligeledes din selvrisiko, hvis din bilrude skulle få et stenslag. Har du kørt skadefrit i 2 år, falder prisen et pristrin ned, og bliver ved med at falde, indtil du når det laveste pristrin. Hos Købstædernes Forsikring har du mulighed for at vælge en række tilvalgsdækninger til din bilforsikring, hvis du gerne vil have øget dækning. Du kan blandt andet tilvælge dækninger, der dækker parkeringsskader, soloulykker, vejhjælp og meget mere. Du har mulighed for at blive fordelskunde, hvis du samler dine forsikringer hos Købstædernes Forsikring. Som fordelskunde får du en række fordele, som du ellers ikke ville kunne få. Der er bland andet 0 % i selvrisiko på alle dine forsikringer, hvis du får en skade, mens du er uden job. Derudover er der ikke nogen forhøjet selvrisiko på bilforsikringen for familiens børn (til og med 25 år), når de låner husstandens bil. Endeligt får du også 10% i rabat på alle dine forsikringer samt en række andre fordele.

Bilforsikring

1. En bilforsikring hos Købstædenes Forsikring stiger ikke i pris, selvom du du får skader 2. Din pris stiger ikke, uanset hvor mange kilometer du kører 3. Du får gratis reparation af glas 4. Du får adgang til fordelsværksteder og gratis lånebil 5. Din pris falder efter to skadefri år, indtil du er på billigste præmietrin
Ja, du får både adgang til fordelsværksteder og gratis lånebil.
For at blive fordelskunde hos Købstædernes Forsikring, skal du have din indboforsikring og samtidig to andre af de følgende forsikringer: parcelhus-/fritidshusforsikring, ulykkesforsikring og motorforsikring. Samtidig er det en betingelse, at du tilmelder dine forsikringer til Betalingsservice.
Har du en bilforsikring fra Købstædernes Forsikring, har du mulighed for at tilvælge vejhjælp. Hos Købstædernes Forsikring udbydes vejhjælpen i samarbejde med SOS Dansk Autohjælp. Inkluderet i vejhjælp er blandt andet bjærgning, starthjælp og hjulskifte på stedet, transport til dit hjem eller et værksted og gratis hjemtransport.
Ja, hvis du bliver fordelskunde hos Købstædernes Forsikring får du 10% i samlerabat. Derudover får du en række andre fordele, som f.eks. 0 kr. i selvrisiko, hvis du får en skade mens du er uden job.

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev