Lærerstandens Bilforsikring: Sammenlign tilbud på 30 sek.

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign Lærerstadens tilbud med 14 andre selskaber:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fundet en bilforsikring gennem os

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Om Lærerstandens brandforsikring:

Lærerstandens Brandforsikring G/S blev startet tilbage i 1880 af gruppe lærere på Møn. I dag er Lærerstandens Brandforsikring et såkaldt gensidigt selskab, hvilket betyder at medlemmerne også er medejere. Selskabet er udelukkende for folk, der har et job inden for undervisning, så man skal altså være en underviser af en eller anden art for at kunne være medlem. Der er i dag 200.000 medlemmer. Lærerstandens Brandforsikring er en del af en større gruppe kaldet LB forsikring, hvori Runa, Bauta og FDM forsikring også indgår. Selskabet tilbyder over 18 forskellige forsikringer, så du kan få dækket hele dit forsikringsbehov hos Lærerstandens Brandforsikring. Forsikringerne som selskabets job er at tilbyde følgende: Bil-, indbo-, ulykkes-, hus-, rejse-, hunde-, studie-, sommerhus-, børneulykkes-, motorcykel-, knallert-, campingvogns-, lystfartøjs-, liv og pensions-, lønsikrings-, sundheds-, veteran- og erhvervsforsikring. Du kan læse mere om deres bilforsikring længere nede på siden.   Som det fremgår tilbyder Lærerstandens Brandforsikring en bred vifte af forsikringer. Indboforsikring er produktet, der dækker hele dit indbo. Altså alt der er i dit hus. Du kan få dækket alt for eksempel ved indbrud eller hvis du ødelægger noget med en fejl. Ulykkesforsikring dækker alle ulykker der sker for dig. Hvis du for eksempel mister en finger, udgør dette et mén på 5 %, og så kan du få udbetalt en større invaliditetssum. Mister du livet, dækker ulykkesforsikringen også det og vil udbetale en større sum penge til dine efterladte. Husforsikring dækker, som navnet også antyder, dit hus. Hvis det brænder eller der er oversvømmelse, dækker forsikringen huset og betaler dig en sum penge, der skal dække tabet. Rejseforsikring dækker alt, du kan komme ud for på rejsen. Hvis du bliver syg på rejse i for eksempel i USA, dækker Lærerstandens Brandforsikring alle hospitals- og medicinregninger.   Desuden kan du få en sum penge for mistet eller forsinket bagage, således at du kan købe noget nyt tøj, når du nu ikke har dit eget. Selskabets rejseforsikring dækker alle former af aktive ferier, så du er helt sikker på, at du ikke mister en masse penge, hvis du for eksempel styrter på ski. Hundeforsikring forsikrer menneskets bedste ven, på alle tænkelige måder. Hvis din hund ødelægger andre menneskers ting eller andre mennesker for den sags skyld dækker din forsikring. Forsikringen dækker også hunden, når den er med på rejser i udlandet og alle lægeregninger, der eller måtte være. Lønsikring sikrer dig hvis du bliver arbejdsløs, og kan supplere dine dagpenge. Du kan faktisk få helt op til 80 % af din normale indkomst fra forsikringsselskabet. Som lærer kan du få disse penge i 36 måneder og som pædagog, kan du ligeså få dem udbetalt i 36 måneder.   Hos Samlino.dk kan du sammenligne flere af forsikringerne fra Lærerstandens Brandforsikring med andre forsikringsselskaber.

Bilforsikring

Lærerstandens Brandforsikring har en bred vifte af forsikringer, der har modtaget priser. Deres husforsikring er blevet kåret til “Bedst i test” af forbrugerrådet TÆNK Penge. Du har mulighed for at få en loyalitetsrabat efter 3 år, som vil blive ført til din konto. Du har mulighed for studierabat, og du får en aldersrabat, når du er ældre en 60 år. Du får et forsikringsselskab, hvor kundetilfredsheden er høj, og hvor de har tid til at give dig den bedste service.
Lærerstandens Brandforsikring har mange forskellige forsikringstyper, så du kan være ordentlig dækket. Du kan bl.a. vælge mellem:

De samarbejder også med PFA og kan tilbyde dig pensionsopsparing og Lærerstandens Brandforsikring giver også lønsikring.
Lærerstandens Bilforsikring giver dig som standard både en ansvars- og retshjælp med i pakken. Ansvarsforsikringen til din bil er lovpligtig, og derfor indgår den i deres bilforsikring. Du har mulighed for at udvide pakken med en kaskoforsikring og vejhjælp. Vejhjælp giver dig tryghed, hvis din bil skulle bryde sammen i trafikken. Du får gratis dækning af stenskader og friskader med kaskoforsikringen.
Uanset om der er sket skade på dig, dit hus eller dine ting, kan du anmelde dine skader online døgnet rundt ved at logge ind på “Min Side” inde på deres hjemmeside. Hvis du har brug for akut hjælp, så kan du ringe på 70 15 55 00 og modtage hjælp uden for de normale åbningstider.
Kundetilfredsheden er i top hos Lærerstandens Brandforsikring, hvor der er over 3.700 anmeldelser på Trustpilot. Det er omkring 80 % af brugerne, der har givet dem fem stjerner.
Du kan altid kontakte Lærerstandens Brandforsikring ved at ringe på 78 73 53 24, så sidder deres kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, kaskoforsikring, ansvarsforsikring til bil, beregn bilforsikring, vejhjælp, bilforsikring til unge og Tesla forsikring. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.