Popermo Bilforsikring:
Sammenlign tilbud på 30 sek.

Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign Popermos tilbud med 14 andre selskaber

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring

Din nabo har allerede fundet en bilforsikring gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Om Popermo Forsikring:

Popermo Forsikring fortæller historien om initiativrige politiansatte, der i 1963 fik en god idé. De ville lave deres eget forsikringsselskab, så de kunne købe billig kaskoforsikring til deres bil - for politiansatte var jo gode bilister og havde få skader. Idéen blev ført ud i livet, og Popermo Forsikring blev en realitet. Mere end 50 år senere sælger de alle private forsikringer til politiansatte og andre udvalgte medlemsgrupper.

Hvis du er medlemsberettiget hos Popermo Forsikring, så kan du få forsikring inden for bil-, indbo-, husforsikring og meget andet. Du kan tjekke på deres hjemmeside, om du kan få deres forsikring.

Hvorfor vælge Popermo Forsikring?

Du bliver en del af medlemmernes forsikring, og du får en masse medlemsfordele og rabatter på dine forsikringer hos dem. Du får også et forsikringsselskaber, der er medlem af Garantifonden. De har desuden en lang række forsikringstyper, som du kan vælge imellem.

Hvilke forsikringer har Popermo Forsikring?

Popermo Forsikring har mange forskellige forsikringstyper, så du kan være ordentlig dækket. Du kan bl.a. vælge mellem:

Popermo Forsikring er dog kun for medlemmer, så hvis du arbejder inden for et bestemt erhverv, så er du berettiget til at tegne en forsikring gennem dem.

Hvad er Popermo Bilforsikring?

Popermo Bilforsikring giver dig som standard både en ansvars-, retshjælpsforsikring med i pakken. Ansvarsforsikringen til din bil er lovpligtig, og derfor indgår den i deres bilforsikring. Kaskoforsikring har du mulighed for at udvide pakken med. Der kan du få en vejhjælpsdækning. Vejhjælp eller autohjælp giver dig tryghed, hvis din bil skulle bryde sammen i trafikken. Du får fri mulighed for at vælge friskadeforsikring hos Popermo Forsikring, hvor der ikke er nogen selvrisiko.

Hvordan anmelder jeg en skade til Popermo Forsikring?

Du kan anmelde din skade online via "Min Side" på deres hjemmeside eller ringe på 66 12 94 48, hvis det er akut. Du kan dog kun komme igennem inden for normale åbningstider.

Hvordan anmelder brugerne Popermo Forsikring på Trustpilot?

Det er ikke til at vurdere, hvordan kundetilfredsheden ser ud for Popermo Forsikring på Trustpilot, da der ikke er mange anmeldelser.

Hvordan kontakter jeg Popermo Forsikring?

Du kan kontakte Popermo Forsikring ved at ringe til deres kundeserviceafdeling på 66 12 94 48, eller du kan skrive en mail og sende den til popermo@popermo.dk.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder: