3

På denne side kan du læse om 3’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

Mobilt bredbånd fra 3

3 tilbyder udelukkende mobilt bredbånd, som kører på deres eget net og tilbyder herved både 3G og 4G-dækning. 3 har i flere år haft ry for at have den bedste 3G-dækning, og der er der stadig ingen tvivl om, at selskabet stadig er med blandt de bedste udbydere på markedet i forhold til 3G-dækning. På 4G-netværket oplever 3 til gengæld særlig hård konkurrence fra TDC samt Telia/Telenors netværk, hvortil 3 halter noget efter både Telia/Telenor og TDC. I dag får du 4G dækning med i alle 3s abonnementer, så du er sikret en høj tophastighed i forhold til download på dit mobile bredbånd.

Adgang til internettet overalt

Mobilt bredbånd er også et synonym for transportabelt bredbånd, hvor du benytter en router eller et USB-stik til at skabe forbindelse til internettet hvor end i Danmark, du befinder dig. Du slipper derved for ledninger og kabler og behøver dertil heller ikke noget telefonstik for at surfe rundt. Mobilt bredbånd er derfor oplagt, hvis du vil se dine mails eller lytte til din yndlingsmusik online i sommerhuset, på vej i toget eller ude i den friske natur. Udenfor Danmarks grænser kan du også opleve dækning med et mobilt bredbåndsabonnement fra 3. Som kunde hos selskabet får du nemlig også adgang til det svenske netværk uden at skulle betale en krone mere. Her skal du dog ikke regne med en så god dækning som i Danmark, og forbindelsen vil nemt kunne blive svækket i tyndt befolkede områder. Gratis roaming i flere lande er ligeledes et af nøgleordene hos 3, som tilbyder 3LikeHome inkluderet i flere bredbåndsabonnementer. Dette betyder med andre ord, at du kan surfe rundt i 40 lande, ligesom du gør herhjemme, uden at betale en krone mere i abonnement. Der eksisterer dog et loft på 10GB data i disse lande. Ligeledes inkluderer de fleste mobil- og bredbåndsabonnementer 3Deling, som gør det muligt for dig at kombinere mobil- og bredbåndsabonnementer inklusiv data med billige abonnementer uden data.

3Deling

Ideen her er at give kunden muligheden for selv at bygge sin egen mobil- og/eller bredbåndspakke. Alt data i abonnementer med 3Deling vil nemlig indgå automatisk i en stor fælles pulje, som alle abonnementer i puljen vil kunne bruge af. Dette er især oplagt for familier og par, men kan også deles mellem dig og din iPad. Dette forklarer blandt andet også, hvorfor 3 udbyder de såkaldte Plus-abonnementer, som ikke indeholder noget data, men blot et simkort mere, samt ekstra tale og fri SMS/MMS. Det er dog også muligt at tilkøbe ekstra datapakker, hvis den samlede løsninger ikke opfylder jeres samlede databehov.

Hvorfor skal du vælge 3 bredbånd?

Stor fleksibilitet i pakkerne og bredbåndsabonnementerne er altså ligeledes et af nøgleordene hos 3. Til dit bredbåndsabonnement kan du tilvælge en masse tjenester til favorable priser, heriblandt musiktjenesten Deezer eller forsikringen 3Forsikring, som dækker din tablet, hvis der skulle opstå skader på din nyeste teknologiske enhed. Du kan ligeledes også tilkøbe løsninger til dine børn, hvor 3 udbyder 3Børnesikring, så du kan sætte en børnesikring på dit barns abonnement. En af de største fordele ved at være kunde hos 3, er alle de gode muligheder for at tilvælge udstyr. Hos 3 kan du altså både få modems og routere i forbindelse med dit bredbåndsabonnement, hvilket ligefrem ikke er tilfældet ved alle bredbåndsudbydere i Danmark. Alt i alt prøver teleselskabet 3 altså at slå sig på gratis roaming i udlandet, fleksibilitet i mobil- og bredbåndspakkerne, masser af muligheder for at tilkøbe avanceret udstyr eller ekstra tjenester og et solidt 3G netværk. Selskabet er nødvendigvis ikke de billigste i markedet med deres bredbåndsabonnement og har nødvendigvis ikke den bedste 4G-dækning i landet. Til gengæld prøver 3 ihærdigt at forbedre denne dækning og tilbyder i dag teknologien LTE Advanced i flere af de største danske byer. LTE Advanced er en videreudvikling af det almindelige 4G netværk og altså markant hurtigere end 3G netværket.

Her ser du 3’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan 3 sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...